Μήνυμα στις 18/8/2011 στις 17:17 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια τα εχω με μια κοπελα ενα μηνα και κατι μερες στην αρχη ειμουν πολυ χαρουμενος γιατι ειναι η πρωτη μου κοπελα αλλα τωρα δεν νιοθω το ιδιοω η κοπελα δεν μου εδεσε καμια αφορμη να χορισουμε ουτε τπτ απλως δεν νιοθω αλλα οτι θελω να ειμαι σε σχεση,,,πως μπορω να χορισω ανοδυνα?
Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμος
Μήνυμα στις 10/8/2011 στις 23:06 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια εκανα μια μεγαλη μλκια που πιστεβω δν σινχοριτε εκει που ειμουν με την κοπελα μου αντι να την πω με το ονομα της την ειπα με αλλο ονομα χοντρη πατατα :(
Πήγαινε στο θέμα: Πως να επανορθοσω
Μήνυμα στις 23/2/2011 στις 21:12 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω μενολια δηλαδη τώρα που μιλάω με μια κοπέλα ντάξι δεν έχουμε τρελη επαφη αλα μου αρεση εχω παρει και το κινητο της τι μου προτινεις να της πω ετσι καμια συμβουλη κανα ορεο καμακι :P
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλές εμπειρίες κλπ
Μήνυμα στις 9/2/2011 στις 16:15 @Sex
Και εγω εχω το ιδιο προβλημα με το δικο σου αλλα ειναι βλακεια πιστεβω να εκφραζεις τα συνεσθηματα σου μεσα απο μσν φασεμποοκ κλπ πρεπει να το καταπολεμησουμε και να κανουμε το προτο βήμα..τορα γι αφτο το προτο βημα δν ξερω να σου απαντησω,πρεπει να συμβουλευτουμε τους υπόλοιπους φιλους
Πήγαινε στο θέμα: σχεση...
Μήνυμα στις 5/2/2011 στις 01:20 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω μαγγα αλλα δεν ειμαι ελληνας....
Μήνυμα στις 4/2/2011 στις 22:53 @Θ. Κλημεντίνη
Και εμένα μου φένετε χαζό γι αυτο ζητάω συμβουλες φίλε μου,αλους τρόπους.....πιστέβω αν την πο να παμε για καφε θα πατώσω 8α ανχοθο κλπ κλπ...γι αυτο τη προτίνης?
Μήνυμα στις 4/2/2011 στις 21:50 @Θ. Κλημεντίνη
Για σας παιδια επειδη το φορουμ αυτο με εχει βοηθηση πολλες φορές θα ήθελα για ακήμη μια φορά να με συμβουλέψη για κατι που με βασανίζει.Ειμαι 17 χρονών και ακομα δν τα εχο φτίαξη με κοπελα,μου αρεσουν διαφορες κοπέλες μιλαμε για ωρες της ανιγομε μου ανιγοντε αλα δν ξερο μου φενετε λιγο χαζο να της πο (θελεις να τα φτιαξουμε)και εκει την παταω και μετα χανομαστε σταματα οι συνομιλιες και αφτο γινετε εδο και αρκετο κερο.ειναι αυτο που λέμε(Πολλές φορες "σκεφτομον" τι θα έκανα για σένα αν ήμασταν μαζί,το λάθος μ όμως είναι ότι δη σκέφτηκα τι πρέπει να κάνω για να μαστέ)..παιδια θελο την βοηθεια σας για το εχο παρει λιγο καπως βλεπο τα φιλαρακια με κοπελες και εγο τπτ...θελο να μου πειτε τι κανω λαθως για να βελτιοθο και τις με συμβουλέβετε να κάνω
Μήνυμα στις 24/1/2011 στις 02:42 @Sex
μανγκεσ να σας ροτησο σας εχει τείχη ποτέ όταν κάθεστε δίπλα σε μια κοπέλα ας πουμε και φαντάζεστε τα πονηρα ξερο γω να φηγουν τα προιμα....
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί?
Μήνυμα στις 17/1/2011 στις 18:00 @Sex
πεδες και κατι ακομα αν σινεχιζετε η πραξη να κραταη λιγο τοτε τι κανουμε?
Πήγαινε στο θέμα: Απλα την γνωμη σας
Μήνυμα στις 17/1/2011 στις 16:26 @Sex
ρε συ αρχαγγελε δεν νομιζο κανεις να ζητησε την γνωμη για το που 8α παω η τη θα κανω και με πια θα τα κανω απλος ειχα μια απορεια για το συγκεκριμενο θεμα και ζητησα την αποψη ολονων οσοι καλοδιαθετα θελουν να την πουν αφου σε ενοχλη τοσο αφτο γιατι κανεις κακο στον ευατο σου και απαντασ σταμαητσε το.
Πήγαινε στο θέμα: Απλα την γνωμη σας |