Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Στο χωριό μου έχουμε τόσα λίγα τηλέφωνα που και λάθος να πάρεις βγαίνει κάποιος γνωστός που σου λέει το σωστό.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

με πιάνει κάτι στα πρώτα ραντεβού...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #82452 από zamanfou στις 22 Ιουλίου 2011, 8:01μμ

zamanfou

Εικονίδιο
μέλος από: 28/3/2011
Έχω πρόβλημα με τα πρώτα ραντεβού,με πιάνει άγχος,δύσπνοια και ένα πιάσιμο στο στομάχι...Αυτός είναι ο λόγος που έχω ρίξει τρεις χυλόπιτες.Τους γνωρίζω,μου αρέσουν και μετά όταν είναι να βρεθούμε μόνοι...κάτι παθαίνω και τα χαλάω όλα,αρχίζουν και δεν μου αρέσουν,έχω αμφιβολίες και τους βρίσκω άσχημους.Αρχίζω και κάνω σενάρια από πριν,τι θα πω,πως θα κάτσω,πού θα πάμε...Να μην μιλήσω στην ιδέα του πρώτου φιλιού...εγκεφαλικό!Τι μπορώ να κάνω για να το αποβάλλω?Αν συνεχίσω έτσι με βλέπω 30 χρονών με το ίδιο πρόβλημα. Α και κάτι τελευταίο...γιατί στο καλό όταν βλέπουν μία ωραία κοπέλα με έναν άσχημο να λένε ‘τι κάνει αυτή με αυτόν?‘ και το αντίστροφο?!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82455 από Doctoras στις 22 Ιουλίου 2011, 9:28μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Το ιδιο πραγμα ακριβως παθαινω τελος παντον το εχω ξαναπει.Νομιζω αν βρεις καποιον οπου θα χρειαστει να προσπαθησεις για να κανεις κατι μαζι του και δεν θα ειναι ευκολος θα νιωθεις διαφορετικα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82456 από zamanfou στις 22 Ιουλίου 2011, 11:48μμ

zamanfou

Εικονίδιο
μέλος από: 28/3/2011
To έχω κάνει και αυτό,να προσπαθώ εγώ εννοώ...αλλά το μόνο που ήταν διαφορετικό ήταν ότι εξακολουθούσε να μου αρέσει.Όλα τα υπόλοιπα υπήρχαν...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82457 από Doctoras στις 23 Ιουλίου 2011, 12:07πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Έγραψε:(zamanfou@22 Ιουλίου 2011)
To έχω κάνει και αυτό,να προσπαθώ εγώ εννοώ...αλλά το μόνο που ήταν διαφορετικό ήταν ότι εξακολουθούσε να μου αρέσει.Όλα τα υπόλοιπα υπήρχαν...

Δεν με καταλαβες οχι να κανεις εσυ την πρωτη κηνηση.Να σου το παιζει δυσκολος και να φας καμια βδομαδα για να τον κανεις να ενδωσει.Και μετα συναιχια να σε καψαλιζει...(Αν με καταλαβαινεις).Εγω εχει συμβει να μου αρεσει μια καυ..α απο τ σχολειο.Και οταν την πλησιασα και ειδα οτι απο την αρχη με ηθελε και σιγα σιγα το πηγαινε για σχεση ξενερωσα και επαψε να μου αρεσει.Και γενικα μου συμβαινει συναιχια αυτο.Με τρελενουν κοπελες που εσθανομαι οτι δεν εχω ελπιδα με αυτες και με κατι τετοιες εχω κανει τις μεγαλυτερες σχεσεις μου.Μην φανταστεις τις σχεσεις με διαρκια χρονων αλλα για μενα ηταν πολυ ο εναμισης χρονος με μια στην δευτερα γυμνασιου.Ψεματα 1 και καμια δεκαρια μερες αφοτου αρχησουν τα σχολεια γιατι στην τριτη με παρατησε.Και τωρα μεχρι και φετος την ετρωγα στην μαπα γιατι ειμασταν ιδια ταξη.Του χρονου νομιζω θα γλυτωσω γιατι αλλαζω κατευθυνση.Ειναι στιγμες που την συγκεκριμενη την νοσταλγω πολυ.Και ξέρεις γιατι?Γιατι με αυτη με παρατησε και οι ανομαλη καρδια μου την κραταει μεσα της βαθεια και καθε τοσο την βγαζει.Και μεταξυ μας μου αρεσει αυτο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login