ΜΕ ΘΕΛΕΙ ?
Μήνυμα #79630 από twistdead στις 15 Ιουνίου 2011, 6:49μμ
![]() |
παιδια γνωρισα εχθεσ μια κοπελα και αφου μιλησαμε την ρωτησα αν ηθελε να βγουμε καμια μερα και μου απαντησε "εμμ ισωσ αλλα οχι αυτον τον καιρο γιατι εχω πολλα πραγματα " θελει να βγουμε ναι η οχι και αν οχι πωσ μπορω να την πλησιασω μου αρεσει ΤΡΕΛΑΑΑΑΑ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79635 από Christ στις 15 Ιουνίου 2011, 7:46μμ
![]() |
νομιζω πως προσπαθησε να στο πει ευγενικα πως δεν γουσταρει.Τι παει να πει δεν μπορω αυτο τον καιρο,δεν ειναι και αφεντικο σε καμια εταιρεια.Αν σε ηθελε και εκεινη σιγουρα θα χε δεχτει.Κατα τη γνωμη μου αστην,τοσες ωραιες γκομενες υπαρχουν γυρω οπου και να κοιταξεις μια θα δεις.Αν παλι εφαγες μεγαλο κολλημα,να επιμενεις και να της το ξαναζητησεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79692 από egweimaiedw στις 16 Ιουνίου 2011, 11:11πμ
![]() ![]() μηνύματα: 21 ![]() |
εε απο προσωπικη εμπειρια οταν μιας κοπελας της αρεσει καποιος αμεσως θα πει ''οκ δεν εχω καποιο προβλημα παμε'' |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79700 από Doctoras στις 16 Ιουνίου 2011, 11:59πμ
Οχι αυτον τον καιρο γιατι εχει πολλα πραγματα.Δηλαδη αν τωρα που ειναι καλοκαιρι εχει τοσα φαντασου μετα με τα σχολεια.Θελει να σου πει οτι δεν γουσταρω κατσε ναβγω με του φιλους μου τωρα που εχω χρονο και αν προλαβω θα δουμε......Η η κοπελα ειναι ντροπαλη και σου ειπε μια δικαιολογια(δεν νομιζω να παιζει αυτο ομως).Μην ασχολεισαι δοκοιμασε αλλου. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |