Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην εκνευρίζεσαι αν ο γείτονάς σου έχει το στέρεο ανοιχτό στις δύο το πρωί. Τηλεφώνησέ του στις τέσσερις και πες του πόσο σου άρεσε.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

η κολλητη μου κ αυτος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #76879 από Mar Dvr στις 13 Μαΐου 2011, 12:29πμ

Mar Dvr

Εικονίδιο
μέλος από: 13/5/2011
παιδια χρειαζομαι βοηθεια!!
εδω και καιρο θελω ενα αγορι που κατι ειχε παιχτει μετα3υ μας...μετα ομως μια απο τις κολλητες μου αρχισε ν γινετε φιλη μαζι του...μιλουσαν συνεχεια στο τηλ κ εμενα δεν με επερνε τηλ παντα οπως παλια...ειχα νευριασει παρα πολυ και ειχα μαλωσει μαζι τις 2 φορες γ αυτο το θεμα αλλα εκεινη δεν καταλαβαινε...μια μερα λοιπον φιλιθηκαν...ελεγαν πως εγινε καταλαθως και οτι ηρθε απο μονο του..αυτος αρχισε να την θελει και ελεγε πως κ γουσταρε και εμενα...ειχα μαλωσει με την κολλητη μου αλλα σε αυτον μιλουσα γιαιτ δεν μπορουσα να κρατησω κακια...αυτοσ ειχε στεναχωρη9ει γιατι του ελεγα πως με κοροιδεψε αλλα μετα τα βρηκαμε...του ειχα πει ν μεινουμε φιλοι κ ειχε στεναχωρη9ει κ γ αυτο...αλλα μετα απο μερες μου ειπε και αυτος να ειμαστε φιλοι...ετσι μετα απο μερες ηταν συνεχεια με την φιλη μου...παντου μαζι..και τωρα τα εχουνε:( της ειχα δωσει το ελευ9ερο της φιλης μου να τα φτια3ει μαζι του γιατι μου εφτανε που η3ερα οτι την θελει...το λιγοτερο ηταν να τα φτια3ουν...ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ:(
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #76885 από stekka στις 13 Μαΐου 2011, 1:33πμ

stekka

Εικονίδιο
μέλος από: 5/12/2010

Αποδεκτή απάντηση

Αν είστε κάτω από 15 το δικαιολογώ ως ανωριμότητα

Αν είστε πάνω από 15 δεν το δικαιολογώ με τίποτα! Αυτή δεν ήταν φίλη σου πόσο μάλλον κολλητή σου και αυτός είναι μ*****ς που ενώ ήξερε πως είστε φίλες μπήκε ανάμεσα σας, και σας έβαλε να τσακωθείτε για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση του και να πηγαίνει να κοκορεύεται πως τσακώνονται γκόμενες για αυτόν…
Άρα δεν αξίζει ούτε αυτός, ούτε αυτή!
Τώρα στην ερώτηση σου, τι να κάνεις?? Εγώ σου λέω να μην κάνεις τίποτα! Μην τους δώσεις την ικανοποίηση να σε δουν στεναχωρημένη!! Αγνόησε τους! Είναι δύσκολο, όμως όταν τελειώσει όλο αυτό και θα το έχεις ξεπεράσει θα είσαι οκ με τον εαυτό σου γιατί δεν θα έχεις χάσει την αξιοπρέπεια σου!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76887 από Verus στις 13 Μαΐου 2011, 2:06πμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
Σιγά ρε 'συ stekka, αμέσως αρχίσαμε τις καταστροφολογίες!

Mar Dvr: είπες "κάτι είχε παιχτεί", μα δε μας προσδιορίζεις τι. Απ'όσο όμως μπορώ να καταλάβω, γιατί είναι και η ώρα περασμένη, ούτε σχέση σου ζήτησε να κάνετε, ούτε γάμο σου έταξε, ούτε σου ορκίστηκε αιώνια αγάπη και αφοσίωση. Λογικό είναι λοιπόν να κοιτάζει και άλλα κοριτσάκια, μεταξύ αυτών και τη φίλη σου.
Μετά λοιπόν από ό,τι έγινε με τη φίλη σου, αντί να τον διαολοστείλεις από εγωισμό, του είπες να μείνετε φίλοι, και είμαι σίγουρη ότι χάρηκες όταν τον είδες στεναχωρεμένο, γιατί νόμισες πως έχει άλλα στο μυαλό του για 'σένα.
Αφού λοιπόν τον ξενέρωσες αρκετά μ'αυτό το "ΑςΜείνουμεΦίλοι", λέει κι'αυτός, "σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ". Εν τω μεταξύ, η φίλη σου έμαθε γι'αυτό που του είπες περί φιλίας και υπέθεσε (όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος θα έκανε) ότι εσύ δε τον θες πια και ο δρόμος είναι ανοιχτός γι'αυτή.
Για ποιο λόγο λοιπόν η φίλη σου να στερηθεί αυτόν που της αρέσει, απ'τη στιγμή που δε την εμποδίζει κάτι (θεωρητικά τουλάχιστον!)
Οπότε αγαπητή μου, με συγχωρείς που θα σε στεναχωρέσω, αλλά εγώ πιστεύω ότι το λάθος είναι αποκλειστικά και μόνο δικό σου!
Τώρα όπως καταλαβαίνεις δε μπορείς να κάνεις τίποτα, διότι είναι μεγάλη κατινιά να τους χωρίσεις. Οπότε το καταπίνεις και πας παρακάτω.
Καλή χώνεψη, και συγγνώμη αν δεν είπα αυτό που ήθελες να ακούσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76889 από stekka στις 13 Μαΐου 2011, 3:20πμ

stekka

Εικονίδιο
μέλος από: 5/12/2010
Verus εγώ είμαι μαζί σου, αν δεν εχει παιχτεί τίποτα και με την κοπέλα που έκανε το post και απ' ότι κατάλαβα με όσα είπε παιχτηκε, βέβαια όπως λές και εσύ είναι και η ώρα τέτοια και παίζει να κατάλαβα άλλα, αλλά επειδή βαριέμαι να το ξαναδιαβάσω για να δω αν είναι σίγουρα έτσι αν είναι ισχύει αυτό που έγραψα αν δεν είναι τότε είμαι με την Verus!!;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76906 από Mar Dvr στις 13 Μαΐου 2011, 4:56μμ

Mar Dvr

Εικονίδιο
μέλος από: 13/5/2011
stekka αυτο το αγορι δεν μπηκε αναμεσα μας...η "φιλη" μου μπηκε...αυτος μου εχει πει οτι δεν θελει να τσακωνομαι με τν φιλη μου..προσπα9ω να τους αγνοησω αλλα δεν γινετε...τους βλεπω καθε μερα μαζι και τρελενομαι...
verus οταν λεω οτι ειχε παιχτει κατι εννοω πως ειχαμε ψιλοφιληθει...δλδ μονο πεταχτο δωσαμε γιατι ηρθε ενας φιλοσ του και μασ διεκοψε...του ειπα να μεινουμε φιλοι γιατι ειχα νευρα επειδη ειχε φασωθει με την φιλη μου κ πριν κατι μερεσ(πρισ φασωθουν)μου αφιερωνε τραγουδια...μετα απο μερες ομως μου ειπε πως θελει να μεινουμε οπως ειμαστε γιατι μπορει να εκανε καμια βλακια και να με πληγωνε...ηξερε ομως πως ακομα τον θελω γιατι του το ειχα πει..μετα μου ελεγε διαφορα...μου ελεγε για πλακα βεβαια οτι θελει να κανουμε παιδι,3ερεις βλακειες,και με ελεγε μωρο του και τετοια και την επομενη μερα τσααακ με τν φιλη μου..μα η φιλη μου ηξερε πως τον θελω πολυ..δεν ειμασταν απλα φιλεσ..ητν και κολλητη μου...εγω της ειπα ομως οτι αν της τα ζητουσε να πει ναι γιατι μου εφτανε που η3ερα οτι την ηθελε...ηθελα απλα να ειναι καλα(αυτος)...δεν θελω να τους χωρισω φυσικα...δεν ειμαι τετοια!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login