Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 17:40 @Sex
ρουφας το δερμα για 1 λεπτο...ευκολο ειναι!
Πήγαινε στο θέμα: πιπιλιά
Μήνυμα στις 13/5/2011 στις 16:56 @Θ. Κλημεντίνη
stekka αυτο το αγορι δεν μπηκε αναμεσα μας...η "φιλη" μου μπηκε...αυτος μου εχει πει οτι δεν θελει να τσακωνομαι με τν φιλη μου..προσπα9ω να τους αγνοησω αλλα δεν γινετε...τους βλεπω καθε μερα μαζι και τρελενομαι... verus οταν λεω οτι ειχε παιχτει κατι εννοω πως ειχαμε ψιλοφιληθει...δλδ μονο πεταχτο δωσαμε γιατι ηρθε ενας φιλοσ του και μασ διεκοψε...του ειπα να μεινουμε φιλοι γιατι ειχα νευρα επειδη ειχε φασωθει με την φιλη μου κ πριν κατι μερεσ(πρισ φασωθουν)μου αφιερωνε τραγουδια...μετα απο μερες ομως μου ειπε πως θελει να μεινουμε οπως ειμαστε γιατι μπορει να εκανε καμια βλακια και να με πληγωνε...ηξερε ομως πως ακομα τον θελω γιατι του το ειχα πει..μετα μου ελεγε διαφορα...μου ελεγε για πλακα βεβαια οτι θελει να κανουμε παιδι,3ερεις βλακειες,και με ελεγε μωρο του και τετοια και την επομενη μερα τσααακ με τν φιλη μου..μα η φιλη μου ηξερε πως τον θελω πολυ..δεν ειμασταν απλα φιλεσ..ητν και κολλητη μου...εγω της ειπα ομως οτι αν της τα ζητουσε να πει ναι γιατι μου εφτανε που η3ερα οτι την ηθελε...ηθελα απλα να ειναι καλα(αυτος)...δεν θελω να τους χωρισω φυσικα...δεν ειμαι τετοια! Πήγαινε στο θέμα: η κολλητη μου κ αυτος
Μήνυμα στις 13/5/2011 στις 00:29 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια χρειαζομαι βοηθεια!! εδω και καιρο θελω ενα αγορι που κατι ειχε παιχτει μετα3υ μας...μετα ομως μια απο τις κολλητες μου αρχισε ν γινετε φιλη μαζι του...μιλουσαν συνεχεια στο τηλ κ εμενα δεν με επερνε τηλ παντα οπως παλια...ειχα νευριασει παρα πολυ και ειχα μαλωσει μαζι τις 2 φορες γ αυτο το θεμα αλλα εκεινη δεν καταλαβαινε...μια μερα λοιπον φιλιθηκαν...ελεγαν πως εγινε καταλαθως και οτι ηρθε απο μονο του..αυτος αρχισε να την θελει και ελεγε πως κ γουσταρε και εμενα...ειχα μαλωσει με την κολλητη μου αλλα σε αυτον μιλουσα γιαιτ δεν μπορουσα να κρατησω κακια...αυτοσ ειχε στεναχωρη9ει γιατι του ελεγα πως με κοροιδεψε αλλα μετα τα βρηκαμε...του ειχα πει ν μεινουμε φιλοι κ ειχε στεναχωρη9ει κ γ αυτο...αλλα μετα απο μερες μου ειπε και αυτος να ειμαστε φιλοι...ετσι μετα απο μερες ηταν συνεχεια με την φιλη μου...παντου μαζι..και τωρα τα εχουνε:( της ειχα δωσει το ελευ9ερο της φιλης μου να τα φτια3ει μαζι του γιατι μου εφτανε που η3ερα οτι την θελει...το λιγοτερο ηταν να τα φτια3ουν...ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ:( Πήγαινε στο θέμα: η κολλητη μου κ αυτος |