απογοητευση
Μήνυμα #75862 από trelaras1055 στις 23 Απριλίου 2011, 2:33πμ
μέλος από: 10/2/2011 μηνύματα: 35 0 |
χαιρετω ολο το forum θελω να εξομολογηθω κατι για να νιωσω καπως καλητερα,,,νιωθω σκατα με τον ευατο μου λογο ελιψης αυτοπεπιθησησ πιστεβο εχο σημαντικο προβλημα και σηγκεκριμενα δεν μπορω να πλησιασω πολυ ενα κοριτσι ετσι απο κοντα εννος να βγενουμε να κανουμε σχεση και ολα αφτα τα ορεα ειμαι 17 και δεν εχω κανη σχεση ακομα οχι οτι εξωτερικα δεν βλεπομαι αλλα δεν ξερω τι σκατα να κανω,,,,προσφατα μιλουσα με μια κοπελα απο facebook αλλα οταν την εβλεπα στο σχολειο δεν την μιλουσα το πολυ ενα για και αυτο αν βλεπομασταν ματι με ματι,,ενω ιθελα να τιν μιλησω και πολλα σαν κατι να με τραβισουσε να μιν το κανω,,και αφτο πιστεβω ειναι το προβλημα μου μονο απο ιντερνετ επικινονο ελευθερα και απο κοντα τα σκατονο γιατι φοβαμαι και δεν πιστεβο στον ευατο,,,,σκατα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75863 από Verus στις 23 Απριλίου 2011, 2:44πμ
μέλος από: 30/12/2010 μηνύματα: 504 0 |
Κατ'αρχήν, καλημέρα! Ότι επικοινωνείς πιο άνετα μέσω ίντερνετ ακούγεται λογικό, καθώς δεν υπάρχει οπτική επαφή. Ωστόσο, πρέπει να το ξεπεράσεις γιατί δε μπορείς να ζήσεις πίσω απ'το pc. Για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα απ'όλα να ακούσεις πολλές φορές ώστε να εμπεδώσεις το αείμνηστο τραγούδι της Δήμητρας Γαλάνη - Σ'όποιον αρέσουμε. Έτσι η αυτοπεποίθηση σου θα πάρει τα πάνω της. Δευτερευόντως, πρέπει να φέρεσαι φυσικά. Το πράγμα δε θέλει πολλή σκέψη. Όταν είσαι αυθόρμητος και γενικά, όταν είσαι ο εαυτός σου νιώθεις άνετα. Στα αρχ*δια σου, ρε παιδί μου, η γνώμη των άλλων. Εσύ έτσι είσαι, και αυτοί που είναι μαζί σου σε γουστάρουν έτσι. Πρέπει γενικά να τα βρεις με τον εαυτό σου. Όταν αισθανθείς άνετα με το σώμα σου, τη νοοτροπία σου και εν τέλει μ'αυτό που είσαι θα σταματήσεις να νιώθεις άβολα. Αρχικά, συμφιλιώσου με τον καθρέφτη σου, κάνε αν θες κάποια εξωτερική αλλαγή που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ο ίδιος. Άλλαξε τα μαλλιά σου, άλλαξε ρούχα, άλλαξε στυλ και άλλαξε τέλος πάντων ό,τι δεν σου αρέσει πάνω σου. Μεγάλο παιδί είσαι, μπορείς να το κρίνεις και μόνος σου αυτό. Όταν τα βρεις με την εικόνα σου, θα ηρεμίσεις κάπως και θα αρχίσεις να γίνεσαι πιο κοινωνικός και πιο άνετος. Cheers! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75885 από AggelosTuDromu στις 23 Απριλίου 2011, 2:46μμ
μέλος από: 9/7/2010 μηνύματα: 622 0 |
για αρχη αρχησε να πιανεις την κουβεντα σε οποιονδιποτε σε αγνωστους ρωτα την ωρα..κ τετοια...στο σουβλατζιδικο πιασε την κουβεντα...γενικα να προσπαθεις να ανοιγεις συζητηση σε αγνωστους...και μετα θα δεις οτι θα μιλας με τα κοριτσια ανετα....νιωσε ανετα με τον εαυτο σου... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75907 από trelaras1055 στις 23 Απριλίου 2011, 8:56μμ
ευχαριστω παιδια για την βοηθεια.δεν εχω προβλη με την εξωτερικη μου εμφανιση εχω προβλημα με το κολυμενο μου μυαλο που δν μπορει να ξεκολιση και πα πει μην μετανιονης για αυτα που ειπες η εκανες αλλα για αφτα που δεν εκανες αυτο με τις κοπελες γινετε εδω και χρονια μιλαμε ξερω γω μεσο ιντρενεττ μια χαρα μιλαμε μηνες και συζηταμε για ωρες και μετα δεν κανω το βημα μπροστα και ξεχνιετε το θεμα και λεμε μονο ενα για,,, ειναι αυτο που ειπατε παιδια δεν τα εχω βρει με τον ευατο μου γιατι και κοινωνικος ειμαι και μιλαω με κοσμο,,,, |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75939 από trelaras1055 στις 24 Απριλίου 2011, 5:50μμ
για τον ...... ολα :( |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75941 από TIMOLEAC στις 24 Απριλίου 2011, 6:05μμ
μέλος από: 24/4/2011 μηνύματα: 3 0 |
ειμε ο τιμολεας..με αφορμι αφτο το θεμα και για να μη ανοιγο αλλο θεμα θελο να πω και εγο το προλβιμ μοθ.Ειμε 13 χρονο,σκετικα εμφαινσιμος αλλα ζιγιζο περιποθ 90 κιλα(ειμε βαρυκοκαλος),ιψος 1,65..η αλιθια εινε οτι μικρουλης αλλα ακομα και τορα το ετρωγα ολο μοθ το φαι.Το προβλιμα μου εινε οτι στο σχολιο τα αλλα πεδια με κοροδεβοθνε κε μοθ λενε οτι βρωομαω γατι ιδρονο εφκολα αλλα δε φτεω εγο.τι να κανο; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |