Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ο δάσκαλος να ρίχνει ξύλο και βρισίδια στους μαθητές. Όχι οι μαθητές στο δάσκαλο όπως σήμερα
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ο Μεγάλος μου ΕΡΩΤΑΣ?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #75409 από HaTeR! στις 12 Απριλίου 2011, 9:00μμ

HaTeR!

Εικονίδιο
μέλος από: 12/4/2011
Γεια σας παιδιά.Είχα γράψει και παλιότερα θέμα στο ftou.gr απλά έχω την ανάγκη να ξαναγράψω.Όλα άρχισαν το 2009 που τον είδα στο φροντηστίριο,το βλέμα του μου φάνηκε τόσο οικείο.Ας μην τα πολυλογώ απο τοτε έως σήμερα και έως δεν ξέρω τον γουστάρω,τον θέλω,μου αρέσει.Αυτά τα 3 χρόνια δεν μου άρεσε συνεχώς(με κάποιες διακοπές)δηλαδή οταν ψυλοξενέρωνα ΓΕΝΙΚΩΣ.Πριν την τριήμερη απλά μου άρεσε αλλά μετά την τριήμερη ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.Του έχω πει ότι τον γουστάρω και τον έχω πλησιάσει αρκετές φορές αλλα αυτός ΚΕΝΟ(ΤΙΠΟΤΑ-ΦΤΗΣΙΜΟ)δεν είναι ντροπαλός ουτε διστάζει να κάνει κάτι με κορίτσι.Στο φροντηστήριο δεν πολύ μιλούσαμε(τα τυπικά).Το μόνο βήμα εκ μέρους του ήταν καποια βλέματα.Δεν ξέρω πια τι να κάνω,ξέρω θα μου πείτε να βρω κάποιον άλλον και αμέσως θα τον ξεχάσω αλλα πιστέψτε με το έχω κανει,ακομα και σε σχέσεις μέσα αυτόν σκεφτόμουν,επίσης να σημιώσω οτι νιώθω οτι κάποια μέρα θα είμαστε μαζι ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ,μέχρι και ότι η πρώτη μου φορά μόνο με αυτόν θα ήθελα να ήταν.Είναι ο μεγάλος μου έρωτας? πως να τον ξεχάσω? Βασανίζομε! (ΕΙΜΑΙ 14 ΜΙΣΟ(ΤΡΙΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ)ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΜΝΑΣΙΟΥ) Σόρρυ αν σας κούρασα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75592 από partblah1990 στις 16 Απριλίου 2011, 9:40μμ

partblah1990

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/1/2011
Πες του το στα ίσια αν θα είστε μαζί τετ-α-τετ ότι τον γουστάρεις και θέλω να τα φτιάξουμε διαφορετικά θα βρεις άλλον .. τότε θα τσιμπήσει σίγουρα εκτός αν δεν σε θέλει αυτός και τρως τότε χυλόπιτα. Καλή επιτυχία και πες μας στο τέλος τι έγινε ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75611 από HaTeR! στις 17 Απριλίου 2011, 12:57μμ

HaTeR!

Εικονίδιο
μέλος από: 12/4/2011
Του το έχω πει απο κοντά και μάλιστα συνέχεια τον κοιτάω και στο fb του μιλάω αλλα αυτός φτύσιμο,άσε που κάτι παίζει με μια γνωστή μου πφφ :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76382 από zdenko_9 στις 03 Μαΐου 2011, 1:36πμ

zdenko_9

μέλος από: 3/5/2011
Κοιτα φιλη HatTer! η ηλικια αυτη ειναι πολυ περιεργη για τις κοπελες στον ερωτικο τομεα. Συνηθως στα χρονια του γυμνασιου υπαρχει μια μεγαλη απογοητευση, κατι που βγαζει καποιες "παραμυθενιες" σκεψεις απο το μυαλο και σε κανει να συγκρατησεις μονο τις απαραιτητες απ αυτες.

Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα πιθανοτατα για σενα να ειναι αυτος ο συμμαθητης. Πριν κανεις οτιδηποτε πρεπει να σκεφτεις αν γνωριζεις πραγματικα αυτο τον ανθρωπο και αν πραγματικα ο χαρακτηρας του ειναι ιδανικος για σενα. Επανεξετασε την κατασταση στο μυαλο σου πριν γινει κατι απο πλευρας σου ξανα. Ειναι ο γνωστος ερωτας των χρονων αυτων , προσπαθησε να τον περασεις ανωδυνα .

Και αλλη μια συμβουλη , σβησε το fb .. Θα με θυμηθεις μια μερα αν το κανεις ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login