Μήνυμα στις 16/5/2011 στις 17:45 @Κλάψιμο
Αλανι μου εισαι 14 χρονων , τα ματια σου εχουν να δουν παρα πολλα ακομα. Αν εκανες κατι κακο στο παρελθον η αυτογνωσια που εχεις τωρα ειναι το πρωτο βημα για την αλλαγη που θελεις. Πανω απ ολα μην απογοητευεσαι και μην αγχωνεσαι για το θεμα της κοπελας. Μερικες φορες αυτα τα πραγματα αργουν αλλα σημασια εχει να αξιζουν πραγματικα οταν θα ερθουν. Και μια ερωτηση που αν θες απαντας , για ποιο λογο αλλαξες σχολεια ? Μην αγχωνεσαι οπως ειπα και πιο πανω , ολα θα γινουν αδερφε ;) Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω αλλο
Μήνυμα στις 16/5/2011 στις 17:34 @Θ. Κλημεντίνη
My advice : 17 χρονων καλυτερα να διαβασεις κανα μαθημα να περασεις σε καμια ρημαδοσχολη κι ασε τους ερωτες με τους καθηγητες . Κι αυτος πολυ σοβαρος ανθρωπος 29 χρονον να κοιταει ερωτικα τη 17χρονη στην οποια κανει μαθημα . Χαμενη υποθεση ... Πήγαινε στο θέμα: Θέμαααααααα...
Μήνυμα στις 16/5/2011 στις 17:29 @Sex
Ημαρτον ρε παιδια , γιατι δεν γινεται ενα τοπικ μονο γι αυτο το θεμα ως sticky να τελειωνουμε ! Ακου ο αλλος λεει 11 χρονων και εχει αγχος για το πουλι του και το μετραει κιολας , δεν παμε καλα ...
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος!
Μήνυμα στις 15/5/2011 στις 16:14 @Κλάψιμο
Πήγαινε στο θέμα: το πιο καταθληπτικο τραηουδι
Μήνυμα στις 3/5/2011 στις 13:08 @Sex
Αυτο δεν θα πρεπε να θεωρειται φυσιολογικο δλδ ? Γιατι ξενερωτο ? Σορρυ για το off-topic αλλα οταν ακουω κατι τετοια μου γυρνανε τ' αντερα :P Πήγαινε στο θέμα: Ανησυχια εγκυμοσυνης [ : . ( ]
Μήνυμα στις 3/5/2011 στις 01:45 @Κλάψιμο
Φιλη mariap, μην τα βαφεις ολα μαυρα και κανε κουραγιο . Παντα υπαρχει καποιος που θα βρεθει διπλα μας και θα ειναι πιστος και θα μας βοηθα.Αυτος ο φιλος θα βρεθει και για σενα, αν σκεφτεσαι το θεμα λιγο πιο θετικα . Η θετικες σκεψεις παντα βοηθουν ,αλλα δεν αρκει μονο αυτο. Πριν κατηγορησεις ομως το περιβαλλον σου για ολα αυτα που σου ετυχαν σκεψου αν εσυ εκανες κατι λαθος και οταν το εντοπισεις θα βοηθηθεις και θα μπορεσεις να το διορθωσεις. Ψαξε να βρεις ατομα με κοινα ενδιαφεροντα , συζητειστε γι αυτα μεταξυ σας και σιγα σιγα θα δεις οτι αρχικα μονο απο αυτες τις συζητησεις θα βαλετε τα θεμελια για μια φιλια η οποια θα χτιστει και θα δοκιμαστει στη συνεχεια . Μη στεναχωριεσαι και μην ξαναπεις ΠΟΤΕ πως δε θελεις τη ζωη σου. Ολα θα πανε καλα, θα δεις :) Πήγαινε στο θέμα: ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ
Μήνυμα στις 3/5/2011 στις 01:36 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα φιλη HatTer! η ηλικια αυτη ειναι πολυ περιεργη για τις κοπελες στον ερωτικο τομεα. Συνηθως στα χρονια του γυμνασιου υπαρχει μια μεγαλη απογοητευση, κατι που βγαζει καποιες "παραμυθενιες" σκεψεις απο το μυαλο και σε κανει να συγκρατησεις μονο τις απαραιτητες απ αυτες. Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα πιθανοτατα για σενα να ειναι αυτος ο συμμαθητης. Πριν κανεις οτιδηποτε πρεπει να σκεφτεις αν γνωριζεις πραγματικα αυτο τον ανθρωπο και αν πραγματικα ο χαρακτηρας του ειναι ιδανικος για σενα. Επανεξετασε την κατασταση στο μυαλο σου πριν γινει κατι απο πλευρας σου ξανα. Ειναι ο γνωστος ερωτας των χρονων αυτων , προσπαθησε να τον περασεις ανωδυνα . Και αλλη μια συμβουλη , σβησε το fb .. Θα με θυμηθεις μια μερα αν το κανεις ... Πήγαινε στο θέμα: Ο Μεγάλος μου ΕΡΩΤΑΣ? |