Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Κάνω δύο εβδομάδες δίαιτα και το μόνο που έχασα είναι δύο εβδομάδες.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

καραμπερδεμα

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #72900 από AggelosTuDromu στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 7:53μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
λοιπον τα φτιαξα με μια κοπελα ουτε πολυ ομορφη ουτε πολυ ασχημη ετσι κ ετσι ειναι ομως εχει πολυ ωραιο χαρακτιρα κ τα φτιαξα μαζι της για να ξεπερασω αυτην που εχω κολησει ομως εδω αρχιζει το μπερδεμα αρχιζει να μου αρεσει κ μια αλλη μιλαγαμε πριν λιγο και πεταγε υπονουμενα αν ξερω καποιον να της κανω κονε κ περιγραφε πως τον θελει σα να περιγραφει εμενα δλδ τελως παντον μου την επεφτε κ θελω να κανω κατι μαζι της ομως αυτη θελει μονιμη σχεση κ δεν θελω να χορισω αυτην που τα χω τωρα για να μην την πληγωσω κ γενικα δεν μου αρεσει να πληγωνω τους ανθρωπους που ειναι γυρω μου γιατι ξερω πως ειναι κ μου εχει εξηγυθει πολυ ωραια αυτη αλλα κ η αλλη που μου την επεφτε ειναι κουκλαρα...τι να κανω???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72902 από makis92 στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 8:12μμ

makis92

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/1/2011
Ωχ, μεγαααλο μπερδεμα... τωρα πρεπει να ξεκαθαρισεις την θεση σου.Εσυ πια θες πιο πολυ? εγω θα σου λεγα να κατσεις με αυτην που εισαι ΑΝ την αγαπας οχι να εισαι μαζι της για να ξεπερασεις την αλλη(νταξει γινεται και αυτο) αλλα ενω σου αρεσει η αλλη γιατι αμα κανεις κατι με την αλλη θα θελει οπως λες σοβαρη σχεση και θα το μαθει και η κοπελα που τα εχεις τωρα γιαυτο ξεκαθαρισε την θεση σου μην εχεις μπλεξιματα!! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72907 από AggelosTuDromu στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 8:34μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
το θεμα ειναι οτι θελω κ τις 2 αλλα δεν γινετε να εχω την πιτα ολη κ τον σκυλο χορτατο η θα φαω την πιτα η σκυλος θα ψωφησει απ την πεινα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72908 από Arthas στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 8:46μμ

Arthas

Εικονίδιο
μέλος από: 11/1/2011
Εχεις ολοκληρωσει με αυτην που εισαι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72909 από AggelosTuDromu στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 9:01μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
οχι προσφατα τα φτιαξαμε την παρασκευη που μας περασε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72910 από Arthas στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 9:04μμ

Arthas

Εικονίδιο
μέλος από: 11/1/2011
Ααα εγω θα σου ελεγα να τα χαλασεις με αυτην που εισαι αν εχεις την αλλη στο τσεπακι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72918 από AggelosTuDromu στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 9:29μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
δεν ξερω τι να κανω
μπορει να κατσω για λιγο καιρο με αυτην που ειμαι να δω τι παιζει κ βλεπουμε...να δω κ πρωτα η αλλη που το παει...
προφίλάλλα...˵quote˶
8
Μήνυμα #72921 από Verus στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 9:43μμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010

Αποδεκτή απάντηση

Εγώ λέω να κάτσεις μ'αυτή που είσαι.
Η άλλη θα σου κάτσει 2-3 φορές και μετά θα βρει κάποιον καλύτερο, ενώ αυτή θα σε εκτιμήσει περισσότερο. (i guess)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72922 από AggelosTuDromu στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 9:52μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
Έγραψε:(Verus@22 Φεβρουαρίου 2011)
Εγώ λέω να κάτσεις μ'αυτή που είσαι.
Η άλλη θα σου κάτσει 2-3 φορές και μετά θα βρει κάποιον καλύτερο, ενώ αυτή θα σε εκτιμήσει περισσότερο. (i guess)

σωστο εχει κ πολυ ωραια φατσουλα κ γαματο χαρακτηρα _
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72924 από Doctoras στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 10:47μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Έγραψε:(AggelosTuDromu@22 Φεβρουαρίου 2011)
το θεμα ειναι οτι θελω κ τις 2 αλλα δεν γινετε να εχω την πιτα ολη κ τον σκυλο χορτατο η θα φαω την πιτα η σκυλος θα ψωφησει απ την πεινα

Βασικα γινεται αν το χειριστης σωστα αν οι κοπελες βλεπονται συχνα καλυτερα ξεχασετο αν και παλι οχι δοκοιμασε το.Παντος αν την μια την αγαπας πραγματικα σαν φιλη τιποτα αλλο και δεν θες να την πληγωσης θα πρεπει να βρεις το θαρρος να της πεις οτι δεν νιωθεις κατι για αυτην γιατι αν το μαθει αλιως θα πονεσει περισσοτερο.Εγω στην θεση σου θα εβλεπα αν η αλλη που μου την νομιζω οτι μου την πευτη με γουσταρει στα σηγουρα και δεν το κανει για αλλο λογο, θα εκανα κατι μαζι της και μετα θα ελεγα στην αλλη οτι δεν νιωθω το ιδιο για αυτην και τετια.Βεβαια εσυ την αγαπας και δεν θες να την πληγωσης οποτε το να παιξεις μαζι της θα την καταστρεψει.

Λοιπον εγω πιστευω οτι πρεπει να σηγουρευτεις για την αλλη.Πριν κανεις σχεση με την αλλη εξηγησου ηρεμα και ωραια με την κοπελα που τα εχεις και μετα πηγαινε στην αλλη που γουσταρεις πραγματικα.
Και θα μου πεις γιατι σου λεω να παρατησεις αυτη που τα εχεις?
Γιατι οπως ειπες δεν εισε τρελα ερωτευμενος μαζι της και αυτο καποια στιγμη θα σε κουραση και θα πας με καπια αλλη ητος η αλλος.Ενω αν της εξηγηθης απο την αρχη θα πονεσει λιγοτερο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login