Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Τα δυο πιο κοινά στοιχεία στη φύση είναι το υδρογόνο και η ηλιθιότητα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

δεν τον καταλαβαίνω

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #71293 από anna20 στις 25 Ιανουαρίου 2011, 9:41μμ

anna20

Εικονίδιο
μέλος από: 25/1/2011
Παιδιά γειά σας..σκέφτηκα να μοιραστω και εγώ κάτι μαζί σας..
Λοιπόν.. Εδώ και 2 χρόνια μιλάω με ένα παιδί εκεινός θέλει πολύ free καταστάσεις αλλά εμένα μου αρέσει πολυ.. όταν τον ρωτάω γιατί δεν θέλει σχέση μου λέει πως δεν το αρέσει να πιεζεταί γενικά και δεν του αρέσει να είναι συνέχεια με την κοπέλα του κάποιες φορές που τ στελνω μήνυμα δεν απανταει ενω καποιες ναι.. ομως οταν ημαστε μαζι με το τροπο του μου δειχνει πως του αρεσω..δεν θελω να τον ρωτησω κατι γιατι οπως ειπα δεν τ αρεσει καποιος να τον πιεζει.. πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που δεν μπορω να καταλαβω τον αλλον..
δεν ξερω αν πρεπει να τ πω πως νιωθω..
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #71296 από sintele στις 25 Ιανουαρίου 2011, 9:53μμ

sintele

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2008

Αποδεκτή απάντηση

αρέσεις για να μιλάτε τόσο μεγάλο διάστημα,,αλλα προφανώς φοβάται την όλη δέσμευση και άμα στραβώσει η κατάσταση κτλ κτλ κοίτα λίγο πολυ χρόνο δεν εχής σπαταλήσει απάνω του?ένα είναι σίγουρο μη του δίνεις πολλά δικαιώματα γιατί άμα καταλάβει πως σε κάνει ότι "οοτι" θέλει την εχής βάψι..και μην τον πνιγείς με μηνύματα κτλ γιατί ακριβώς αυτό δεν θέλει..γραφτον και λίγο η ακόμα καλύτερα άμα μπορείς πες του πως σε κούρασε που δεν ξέρει τι θέλει έχει τόσο καιρό και προτιμάς να απομακρυνθείτε λίγο,,μόλις δει πως πρέπει να σε κυνηγήσει για να σε έχει κατά 90% θα τρέξει ξοπίσω σου,αν όχι δεν θα χάνεις άλλο πια τον χρόνο σου,,και ναι η ζωή συνεχίζεται και μετά από εκείνον,δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #71298 από anna20 στις 25 Ιανουαρίου 2011, 9:57μμ

anna20

Εικονίδιο
και εγω πιστευω πως φοβαται αλλα εχω κουραστει με την ολη κατασταση μπορει να περναω ωραια μαζι του αλλα εμενα δεν μου αρεσουν αυτες του ειδους σχεσεις.πολλα μηνυματα δεν του στελνω εννοειτε..και δικαιωματα δεν του εχω δωσει ως τωρα απλα τ παιζω πολυ χαλαρη οταν ειμαι μαζι του..και εγω αυτο σκεφτομαι να του πω τελος...απλα θα προτιμουσα να μου πει ξεκαθαρα τι ακριβως θελει και πως νιωθει αλλα ποτε δεν μιλαει για εκεινον..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #71308 από sintele στις 26 Ιανουαρίου 2011, 1:58πμ

sintele

Εικονίδιο
2 χρονια δεν σου εχει ξεκαθαριση τη θελει γιατι τον βολεβη ετσι η κατασταση,τρελλοσ ειναι να το κανη τωρα?αφου δεν λει να παρει μια αποφαση ''σπροξτον''στο να παρη καπια οποιαδηποτε αποφαση,και διξτου πωσ δεν εισαι το δεδομενο του..δηλαδη τι περιμενει πια να κλεισετε 5ετια για να αποφασιση αμα θελει να κανετε σχεση?εδω σε πιο γρηγορο διαστημα παντρευεται κοσμοσ χαχα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #71311 από anna20 στις 26 Ιανουαρίου 2011, 8:10πμ

anna20

Εικονίδιο
Έχεις απόλυτο δίκιο και εγω σκέφτομαι να το αφήσω έτσι.. γιατί με κουράζει,αν δεν υπάρχει συνεννόηση δεν βγάζει πουθενά...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #71364 από sintele στις 26 Ιανουαρίου 2011, 11:17μμ

sintele

Εικονίδιο
καλα ασε κεγω στισ ιδιεσ μαλακιεσ ειμαι-ειμουν πανο κατο,.πια σε αλλεσ φασεσ οι ζωεσ μασ αλλα μετα απο τοοοσα χρονια ο ιδιοσ αιωνιοσ αναποφασιστοσ εαυτοσ του υπαρχη ακομη,,,θελη και μενα οποτε βολεβη,δεν θα τον χαλουσε και καπια αλλη βεβαια,,κατι τετια τυπακια προτιμανε να αφηνουν ετσι τησ καταστασησ για να εχουν''ανοιχτουσ τουσ οριζοντεσ τουσ''
μην μασασ κοψτου το και αμα γουσταρει εσενα και μονο εσενα-πραγμα που θα επρεπε να το ειχαι καταλαβει μετα απο τοσο καιρο-καλοσ διαφορετικα παμε για αλλα για καλυτερα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #71376 από anna20 στις 27 Ιανουαρίου 2011, 8:47πμ

anna20

Εικονίδιο
Αυτό ακριβώς...τέτοια άτομα πιστεύω δύσκολα αλλάζουν...και ο συγκεκριμένος δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ του...μα οι περισσοτεροι ανθρωποι οτι τους βολευει κανουν και αφηνουν τ ατομα που μπηκαν για λιγο στις ζωες του ετσι απλα..ας κοιταξω και λιγο εμενα λοιπον γτ εχω βαρεθει να δινω για τους αλλους
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login