Μήνυμα στις 27/1/2011 στις 23:57 @Διάφορα
ελεος παιδια τι ανωμαλοι ανθρωποι υπαρχουν...εκανες κατι τελικα??
Πήγαινε στο θέμα: MODELING
Μήνυμα στις 27/1/2011 στις 23:24 @Μηχανήματα
ναι και εγω αυτο κοιταω... τωρα σε κατι μερες θα παω να βγαλω την καρτα και θα αρχισω τις αγορες....παιδια ευχαριστω που απαντησατε
Πήγαινε στο θέμα: e-bay
Μήνυμα στις 27/1/2011 στις 23:22 @Κλάψιμο
Εγω δεν το κρυβω οντως καποιες φορες κοιταω την παρτη μου αλλα ποτε δεν πληγωνω ανθρωπους..τοσα χρονια ομως ενω εδινα τοσα πολλα ελαχιστοι το εκτιμησαν..αυτο ειναι που με πληγωνει πολυ..πως κανεις δεν εκτιμαει τιποτα..δεν θελω να ακουσω τ ευχαριστω απο τον αλλον απλα να με κανει να πιστεψω πως οντως αξιζε η πραξη μου..αλλα πλεον εμεις οι ιδιοι καταστρεφουμε τα παντα....εννοειτε πως δεν θα παψω να ονειρευομαι ποτε..γιατι αυτο με κανει να ειμαι δυνατη..και ας τρωω φρικες καθε βραδυ που δεν μπορω να κοιμηθω.(αυτη η νυχτα ειναι τοσο δυσκολη οταν δεν εισαι καλα) προσπαθω απλα να ξεχασω κανοντας ονειρα..
Πήγαινε στο θέμα: Όλα έχουν αλλάξει
Μήνυμα στις 27/1/2011 στις 11:56 @Κλάψιμο
Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι φασαρίες προτιμώ τα προβλήματα μου να μην τα λύνω με φωνές αντιθέτως με ηρεμία.αλλά ο κόσμος ειναι τοσο σκληρος πια.. ολα εχουν αλλαξει...
Πήγαινε στο θέμα: Όλα έχουν αλλάξει
Μήνυμα στις 27/1/2011 στις 09:06 @Κλάψιμο
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί να έχουν αλλάξει τοσο τα πράγματα..ο κόσμος.προσπαθώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι είναι τοσο κακοί..γιατί να υπάρχεο τόση δυστιχία.. Με την παρέα μου πάντα υπήρχαν τσακώμοι αλλά πίστευα πως είναι λογικό..ώρες ώρες ένιωθα πως δεν μπορώ να αντέξω κάποιες καταστάσεις και είπα πως είναι καιρός να αλλάξω και να φτιάξω την ζωή μου όπως εγώ θέλω..αλλά δεν ήξερα πως επειδή θα άλλαζα εγώ δεν θα άλλαζαν και οι άλλοι.δύσκολα να νιώσω σιγουριά δύσκολα να εμπιστευτώ πια..πόσο άσχημο αυτο..να φοβάσαι να μιλήσεις σ κάποιον..να λες ψέμματα πως δεν είσαι καλά μόνο και μόνο για να μην δείξεις στον άλλον πως εισαι ευάλωτος και σε γ.......ει μετά... όμως δεν μπορώ να γίνω σκληρή με τους άλλους..μου αρέσει να δίνω πολλά γιατί δεν έχω πάψει να πιστεύω στην αγάπη και στον έρωτα..δεν έχω πάψει να κάνω όνειρα και ας είμαι μονο 19.. παιδιά δεν ξέρω αλλα ένα πράγμα θα σας πω..ποτε να μην μειωνετε τον ευατο σας..ποτε να μην αφήνετε κάποιον να σας προσβαλει.. και όταν δεν νιώθετε καλά με καποιον να μην τον αφήνετε να εισβάλει στην ζωη σας...αν έχετε αληθινούς φίλους μη τους αφήσετε ποτε.. Πήγαινε στο θέμα: Όλα έχουν αλλάξει
Μήνυμα στις 27/1/2011 στις 08:47 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτό ακριβώς...τέτοια άτομα πιστεύω δύσκολα αλλάζουν...και ο συγκεκριμένος δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ του...μα οι περισσοτεροι ανθρωποι οτι τους βολευει κανουν και αφηνουν τ ατομα που μπηκαν για λιγο στις ζωες του ετσι απλα..ας κοιταξω και λιγο εμενα λοιπον γτ εχω βαρεθει να δινω για τους αλλους
Πήγαινε στο θέμα: δεν τον καταλαβαίνω
Μήνυμα στις 26/1/2011 στις 13:56 @Μηχανήματα
όντως καλύτερο αυτό...σε ευχαριστώ πολυ
Πήγαινε στο θέμα: e-bay
Μήνυμα στις 26/1/2011 στις 11:25 @Μηχανήματα
αλλά αν έχω κάποιο ποσό στον λογαριάσμο μου πχ 100 ευρώ αν πάρω κατι με 50 ευρω υπάρχει περίπτωση να μου παρεί και το υπολοίπο ποσο γιατι κατι τετοιο εχω ακουσει...
Πήγαινε στο θέμα: e-bay |