Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Να ερωτευτείς είναι φοβερά απλό. Να ξε-ερωτευτείς είναι απλά φοβερό!
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

Game Card

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #66118 από Hopelikehell στις 12 Σεπτεμβρίου 2010, 12:24πμ

Hopelikehell

Εικονίδιο
μέλος από: 12/9/2010
Με τρώει εδώ και εβδομάδες κάτι που μου είπε μια κοπέλα σε ένα party την ώρα που παίζαμε ένα game κάρτομαντιες για σχέσεις δεν ξέρω πως ακριβώς στην ευχή λέγεται το game αυτό...αυτή που έκοβε και μοίραζε τα χαρτιά ήταν καστανόξανθη για να μην τα πολυλογώ μου λέει σκέφτεσαι μια μελαχρινή και σε ζηλεύει αλλα δεν θα κάνετε σχέση αλλα σαρεσει επίσης μια καστανόξανθη με την οποια θα φτιάξετε σχέση και πετάγεται άλλο ένα κορίτσι και λέει πια σαρεσει τώρα η μελαχρινή η καστανόξανθη και λέω μελαχρινή και πετάγεται μια μελαχρινή από απένταντι και λέει να την αφήσεις εκεί που είναι την μελαχρινή με την καστανόξανθη να κανεις σχέση...

Τι στο καλο σημαίνει συμβαίνει δεν ξέρω είμαι χαζός γιαυτο θα ήθελα την γνώμη σας θέλω την γνώμη σας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66135 από dark4 στις 12 Σεπτεμβρίου 2010, 1:51πμ

dark4

μέλος από: 29/8/2010
οποια κι αν σ αρεσει, ασχετα με τι μαλλι εχει, πανε και πεστης το. τωρα η θα κανετε σχεση η θα φας χυλοπιτα. κι ασε τι λενε τα παιχνιδια
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66137 από ilektra στις 12 Σεπτεμβρίου 2010, 2:10πμ

ilektra

Εικονίδιο
μέλος από: 12/9/2010
συμφονω απολυτα με τον dark4:))
αλλα μαλλον για κατι ψινεται η καστανοξανθη;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66143 από VeTeRaNoS στις 12 Σεπτεμβρίου 2010, 11:00πμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Ρε συ τι κάθεσαι και σκέφτεσαι αυτά είναι παιχνίδια μην τα παίρνεις στα σοβαρά.Με οποια θες να ασχοληθείς εσύ,και μην λαμβάνεις υπόψιν σου αυτά τα παιχνίδια είναι για τον χαβαλέ και μονο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login