Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ελάτε στην Εθνική Τράπεζα. Το κλειδί είναι κάτω από το χαλάκι.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

παρεα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #61194 από an8h στις 11 Μαΐου 2010, 10:51πμ

an8h

Εικονίδιο
μέλος από: 20/4/2010
εδω και μερικουσ μηνες στην παρεα μας εχει μπει ενα καινουργιο παιδι, τον συμπαθω παρα πολυ και εγω και η κολλητη μου εχουμε γινει πολυ καλη φιλοι ειμαστε σχεδον ολη την ωρα μαζι ..γενικα σαν παραεα κανουμε πολλεσ πλακεσ με τουσ παντεσ και τα παντα ακομα και με τον ιδιο μασ τον εαυτο ...ομωσ τωρα τελευταια αυτος εχει αρχισει να φερεται ωρεσ ωρεσ πολυ επιθετικα {να με πειραζει συνεχεια με καθε τροπο απο το να λεει για τον πρωην μου μεχρι το να μου λυνει το μαγιο (ευτηχωσ φοραγα μπλουζα)} ..οτι και να εκανε το επερνα στην πλακα και απο οτι φαινεται δεν επρεπε κουραστηκα με την συμπεριφορα του και δεν μπορω να κααταλαβω απο που πηγαζει ολο αυτο ...μου εχει σπασει τα νευρα και δεν το καταλαβαινει μεχρι και ενα βιντεακι εχει ανεβασει το οποιο κανονικα δεν θα επρεπε στο facebook!!
ακομα και η κολλητη μου που ειναι syper πειρακτηρι κανει πισω με αυτα που μου κανει εκεινος ...σημερα λοιπον ηταν το αποκορυφομα δεν ειναι οτι εγινε κατι απλα δεν αντεξα αλλο και φωναξα μιλησα ασχημα και εφυγα ........ειληκρινα δεν ξερω τι να κανω
τον αισθανομαι ιδη φιλο μου και δεν θελω να τον χασω αλλα δεν γινεται να υποχορω συνεχεια
plz help!!
προφίλάλλα...˵quote˶
5
Μήνυμα #61198 από peacewalker στις 11 Μαΐου 2010, 12:44μμ

peacewalker

Εικονίδιο
μέλος από: 7/3/2010

Αποδεκτή απάντηση

λοιπον, νομιζω πως μπορω να βοηθησω γιατι ξερω αυτην την κατασταση...Εγω παλια εκανα ακριβως το ιδιο πραγμα..Νομιζα οτι θα προσελκουσα την κοπελα, πειραζωντας την με ανοητα αστεια και πραγματα, και τσιγκλιζοντας την συνεχως!!Νομιζω οτι ο φιλος σου εχει φαει κολλημα μαζι σου και προσπαθει να σε φερει πιο κοντα του με αυτο τον τροπο..Βεβαια μπορει και να κανω και λαθος, την γνομη μου εδωσα..
Για να τον ξεκωλισεις αμα σιγουρευτεις οτι ειναι αυτο που εγραψα πιο πανω πες του το"Φιλε, δεν σε βλεπω σαν συντροφο παραμονο σαν φιλο και πολυ καλο μαλιστα,γι αυτο σε παρακαλω σταματα αυτη την συμπεριφορα γιατι με φερνει σε δισκολη θεση". Η αλλιως πες του"Φιλε σε παρακαλω σταματα αυτην την συμπεριφορα ,γιατι με φερνεις σε πολυ δισκολη θεση και δεν θα ηθελα να σε χασω απο φιλο για μια συμπεριφορα που σε εχει πιασει τελευταια..."
Ελπιζω να βοηθησα..
Υ.Γ. οταν λεω φιλος εννοω το ονομα του παιδιου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61221 από peacewalker στις 11 Μαΐου 2010, 10:05μμ

peacewalker

Εικονίδιο
μέλος από: 7/3/2010
σηγνωμη για τα ορθογραφικα, τα εγραφα νισταγμενος..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61222 από an8h στις 11 Μαΐου 2010, 10:10μμ

an8h

Εικονίδιο
ειναι οκ και ευχαριστω για την συμβουλη αν και ειληκρινα δεν πιστευω πως μπορει να συμβαινει κατι τετοιο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61223 από an8h στις 11 Μαΐου 2010, 10:13μμ

an8h

Εικονίδιο
οχι οτι δεν μπορει να συμβει κατι τετοιο απλα δεν πιστευω να συμβαινει στην συγκεκριμενη περιπτωση
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login