Koλλημα με την κολλητη
Μήνυμα #57506 από anasfalhs στις 10 Ιανουαρίου 2010, 10:42μμ
![]() |
Παιδια εδω και καιρο βλεπω την κολλητη ολο και πιο ερωτικα..ειχε παιχτει ενα γεγονος πριν απο δυο μηνες οχι κατι σπουδαιο και αναρωτιεμαι τη να κανω γιατι θεωρω οτι το θεμα ειναι ιδιαιτερα λεπτο..Και επειδη πολλες φορες νιωθω ολοκληρωμενος μαζι της δεν ξερω αν πρεπει να το ρισκαρω και να κλονισω τη φιλια μας.Απο την αλλη προβληματιζομαι γιατι εχω ακουσει οτι πολλες φορες βλεπεις ερωτικα τη/ο κολλητη/ο σου και λεω μηπως ειναι κατι παροδικο.Παρακαλω ας βοηθησει καποιος. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57507 από bluebird στις 10 Ιανουαρίου 2010, 11:15μμ
![]() |
καλο ειναι φιλε anasfalh να μην βιαστεις να κανεις την κινηση, γιατι θα χασεις την κολλητη σου. περιμενε, και μονο αν δεις ενδιαφερον και απο την δικη της πλευρα (ερωτικο εννοω), τοτε προχωρησε. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57508 από Doctoras στις 10 Ιανουαρίου 2010, 11:24μμ
Εγω και παλι νομιζω πως απο την στιγμη ποου ειναι κολιτι σου.Αμα προσπαθησεις να της το διξεις δεν θα παρεξηγηθει.Γιατι οι κολιτοι μιλαν ανοικτα για διαφορα θεματα.Εγω εχω κοπελα που μπορω να πω οτι ειναι κολιτη μου και μιλαω τοσο ανοικτα για διαφορα θεματα και δεν την ντρεπομαι καθολου.Βεβαια μενουμε μονο στο κολιτοι δεν μου περναει απο το μυαλο να κανω κατι μαζι της .Αλλα αμα μου ερθει δεν θα ντρεπομουνα επιδη θα ημουν συγουρος οτι θα καταλαβει.Αλιως τη κολιτη θα ηταν αμα με την πρωτη διαφονια θα εφευγε? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57509 από anasfalhs στις 10 Ιανουαρίου 2010, 11:33μμ
![]() |
Βασικα πριν 2 μηνες σε ενα παρτυ ειχε πιει παραπανω και ξαφνικα αρχισε να με φιλαει και με παθος που δεν ειχα φανταστει..Ομως αποτραβηχτηκα και της εξηγησα οτι δεν πρεπει και τα λοιπα,γιατι τοτε δν το εβλεπα ετσι και στο κατω κατω δεν θα εκανα κατι μαζι της ειδικα ετσι..Η αντιδραση της ηταν πρωτοφανης και με εκανε να σκεφτω μηπως νιωθει κατι για μενα η φταιει το γεγονος οτι ειχε πιει..Μετα υπηρχε ενας μηνας που δεν μιλιομασταν πολυ αν και προσπαθησα να της δειξω οτι δεν υπαρχει προβλημα.Και οταβ τα ξεκαθαρισαμε η κουβεντα δεν πηγε στο ερωτικο και σχετικο μεταξυ μας..Απο τοτε εγω αρχισα να το βλεπω αλλιως..Δεν ξερω εσεις τ λετε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57517 από bluebird στις 11 Ιανουαρίου 2010, 12:32μμ
![]() |
ετσι οπως τα λες, φαινεται να σε βλεπει και ερωτικα. μπορεις λοιπον να ξεκινησεις σιγα σιγα δειχνοντας της και εσυ πως ενδιαφερεσαι, (ξερεις καμια αγκαλιτσα, κανενα χαδακι στα μαλια κλπ) κι αν δεις οτι το δεχεται προχωρας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |