Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Τα λεφτά μιλάνε... λένε αντίο!
Δευτέρα, 10 Μαρτίου

Κοντα? η Μακρια?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #52545 από bloody-star στις 02 Μαΐου 2009, 12:29μμ

bloody-star

μέλος από: 24/4/2009
Εχω μια απορια.. τι αρεσει περισσοτερο στις γυναικες? τα κοντα η μακρια μαλλια? τα ειχα κοντα και ειχα αρκετες κατακτησεις, τα αφησα μακρια, και δεν σταυρωνα γκομενα... Μ αρεσουν ομως τα μακρια χωρις να αισθανομαι ασχημα και με τα κοντα.. τα μακρια μου βγαζουν μια πιο αγρια πλευρα αλλα με τα κοντα εχω γκομενες.. τι σας αρεσει λοιπον εσας κοριτσια πιο πολυ? κοντα? η μακρια?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52546 από MaRmO στις 02 Μαΐου 2009, 1:37μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
Εμενα μου αρεσαν παλια τα αγορια με μακρια μαλλια...αλλα το θεμα ειναι τι κουρεμα εχεις...αμα τα'χεις μακρια και ειναι ατσαλα και αστα να πανε τοτε ειναι λογικο να μην σταυρωσεις γκομενα...αλλα οπως ειπα παλια μου αρεσαν συγκεκριμενα αυτοι...τωρα πλεον δεν εχω κανενα προβλημα...απλα να μην ειναι και τελειως κοντα ξερω γω...αλλα εφοσον εισαι ενταξει με τα κοντα μαλλια κρατησε τα κοντα...δικα σου μαλλια ειναι οτι θες τα κανεις...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52572 από Luli Lopilato στις 04 Μαΐου 2009, 5:15μμ

Luli Lopilato

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/5/2009
πιστευω πως τα μακρια και περιποιημενα μαλια ειναι ωραια....τωρα δν νομιζω πως εχει ρολο τι μαλια εχεις για να εχεις σχεσεις η κοπελες που σε θελουν..!! κανε οτι θες για να νιωθεις ανετα....πρωσπαθησε να βελτιωσεις τον χαρακτηρα σου και γενικα το πως συμπεριφερεσε η μιλας σε μια κοπελα...!!που ξερεις?μπορει και εξετιας του χαρακτηρα σου να ''μην σταυρωνεις γκομενα''ψαξτω λιγο..καλη επιτυχια..περιμενω αποτελεσματα
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52574 από MaRmO στις 04 Μαΐου 2009, 6:42μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
Δεν πιστευω να εχει σχεση η συμπεριφορα αφου μας λεει για το μαλλι...απλα με τα μακρια δεν ειχε γκομενες και με τα κοντα εχει...δεν μπορει μαζι με το μαλλι να αλλαξε και χαρακτηρα...
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login