Μήνυμα στις 4/5/2009 στις 17:15 @Θ. Κλημεντίνη
πιστευω πως τα μακρια και περιποιημενα μαλια ειναι ωραια....τωρα δν νομιζω πως εχει ρολο τι μαλια εχεις για να εχεις σχεσεις η κοπελες που σε θελουν..!! κανε οτι θες για να νιωθεις ανετα....πρωσπαθησε να βελτιωσεις τον χαρακτηρα σου και γενικα το πως συμπεριφερεσε η μιλας σε μια κοπελα...!!που ξερεις?μπορει και εξετιας του χαρακτηρα σου να ''μην σταυρωνεις γκομενα''ψαξτω λιγο..καλη επιτυχια..περιμενω αποτελεσματα
Πήγαινε στο θέμα: Κοντα? η Μακρια?
Μήνυμα στις 4/5/2009 στις 17:02 @Θ. Κλημεντίνη
ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟ.. ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΣΗΧΑΣΩ.....!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΦΕΤΟΣ ΕΠΑΘΑ ΧΟΝΤΡΗ ΖΗΜΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.....!!!!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΝΟΡΙΜΟΣ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΗ ΣΥΜΑΣΙΑ???ΟΙ ΚΟΛΛΥΤΕΣ ΜΟΥ , ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ..(ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟΣ ,ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ,ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΩΡΑΙΑ)ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ!!!!(ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΒΡΕΙ, ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ..ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΙΑΣ!!ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ 1)ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? 2)ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΙΣΩ??
Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει ή όχι; |