Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ασπρόμαυρη τηλεόραση με λάμπες – Ανοίγεις την τηλεόραση, φτιάχνεις καφέ, πίνεις το μισό και ύυυυυυστερα δείχνει εικόνα.
Πέμπτη, 10 Απριλίου

πωσ μπλεκω καθε φορα ετσι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #50014 από _neraidomania_ στις 29 Ιουνίου 2008, 12:46μμ

_neraidomania_

Εικονίδιο
μέλος από: 3/6/2007
ειμαι παρα πολυ μπερδεμενη θελω helpppppppp

λοιπον ακουστε χωρισα με το αγορι μου γτ μου αρεσε ενας αλλος ο ποιος ειναι γνωστος του αυτοσ το πηρε πολυ ασχημα ειναι πολυ down και λεει ποσ θα κανει οτι μπορει για να τα ξαναβρουμε με εχει πρηξει στα τηλεφωνα λεει επισης πωσ θα πλακωθει με οποιον μου την πεσει και ασ φαει και ξυλο μου αφιερωνει τραγουδια κα8ε τρεισ και λιγο και μου λεει πος μ αγαπαει

ο αλλος εχει κοπελα αλλα δεν τα πανε και πολυ καλα και τωρα τελευταια και εχει αρχισει κατι να παιζει μεταξυ μας

Τι να κανω η κατασταση ειναι μπ*&^%$@#λο
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50033 από Arpagmenos στις 01 Ιουλίου 2008, 3:25πμ

Arpagmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 19/5/2008
ότι είναι μπ^^^^^λο είναι...τη να σου πούμε διάλεξε οποιον αγαπάς...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50040 από anastasia!! LP στις 02 Ιουλίου 2008, 11:00πμ

anastasia!! LP

Εικονίδιο
μέλος από: 30/1/2008
Ε εντάξει συμβαίνουν αυτά!!Είναι πολύ λογικό να ξεκόλλησες κατά τη διάρκεια της σχέσης,γίνεται πολύ συχνά!Προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβει πως το πράγμα μεταξύ σας έχει τελειώσει..μην δείχνεις αποστροφή σ'αυτά που κάνει γιατί θα τον πληγώσεις + άλλο,απλά πες του πως δεν πρόκειται να ξανα γίνει κάτι αφού εσύ τώρα θες κάποιον άλλον + για να μην τον κοροιδεύεις καλύτερα να τελειώσει εδώ!Πιστεύω θα το πάρει το μήνυμα...

Για τον άλλον τώρα..μην του την πέσεις όσο είναι με άλλη!Με τίποτα αυτό..!!Απλά συνέχισε τις καλές σχέσεις + δείξε του με τον τρόπο σου ποια αξίζει να είναι κοντά του..!Δεν την ξέρω την δικιά του αλλά για να χουν προβλήματα τότε δεν είναι + ότι καλύτερο...προφανώς θέμα χρόνου είναι να χωρίσουν..!
Good Luck
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login