Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
"Μόνο να βαράς ξέρεις." (Σενάριο ελληνικής σειράς)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Τρελό κόλλημα...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #45695 από emo-girl στις 04 Ιανουαρίου 2008, 6:25μμ

emo-girl

Εικονίδιο
μέλος από: 1/12/2007
Παιδιά έχει καιρό που έχω κολλήσει με ένα αγόρι.Έγιναν πολλά μεταξύ μας όμως τίποτα δεν άλλαξε το κύριο πρόβλημα μας:Τα έχει με άλλη!!!Πριν λίγες μέρες πήρα το θάρρος να πάω να του μιλήσω,όμως αντί να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα εγώ μπερδεύτηκα κι άλλο!Γιατί αυτός μου έδειξε πως είναι όλα καλά και δεν έχει πρόβλημα για την οποιαδήποτε σχέση μας,όμως αυτή που εκνευρίζεται είναι η κοπέλα του που τα ΄χει πάρει μαζί μου γιατί κατάλαβε τι γίνετε!Οι φίλες μου λένε πως απλά πρέπει να περιμένω να χωρίσουν και μετά αυτός θα έρθει σε μένα,εσείς τι λέτε για την όλη φάση??
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45696 από e_len_oua στις 04 Ιανουαρίου 2008, 6:50μμ

e_len_oua

Εικονίδιο
μέλος από: 4/1/2008
Egw emo-girl lew n t 3anazitisis n milisete k na 3eka8arisete gia ta kala tn kouvenda! k n t pis n diale3i i ekinin i esena... den bori na exi k ts 2 sas!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45702 από emo-girl στις 04 Ιανουαρίου 2008, 7:00μμ

emo-girl

Εικονίδιο
μέλος από: 1/12/2007
Ναι όμως δεν είναι κάπως σκληρό να τον αναγκάσω να διαλέξει??Εννοείται πως δεν γίνεται να μας έχει και τις 2,είπε κανείς πώς θέλω να μοιράζομαι με αυτήν..?Α!Δεν σας είπα το καλύτερο..ξέρω πως τον αυτή τον απατάει,και του είχα πετάξει και μια σπόντα προχθές,έτσι να υπάρχει...Σοβαρά,πιστεύετε πως αν τον βάλω να διαλέξει είναι σωστή επιλογή?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45704 από e_len_oua στις 04 Ιανουαρίου 2008, 7:08μμ

e_len_oua

Εικονίδιο
μέλος από: 4/1/2008
Na s pw gt den t to les ws mia kali fili oti tn apata t koritsi t? tha t di3is oti tn agapas k oti ise k mia kali t fili opou bori n se ebistevete!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45716 από k.t.erina στις 05 Ιανουαρίου 2008, 9:35πμ

k.t.erina

Εικονίδιο
μέλος από: 5/1/2008
i apoyi i dikh meinai na afiseis t sxesei t na deis p 8a e3elikth k meta 8adeis t 8a kaneiw.......
Einai wraio paidi..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45719 από DaLeaDer στις 05 Ιανουαρίου 2008, 12:41μμ

DaLeaDer

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2007
hi sou....gia mena prepei na perimeneis akoma...den mas poso kairo exei ginei auto alla prepei na perimeneis ligo akoma giati an se thelei pragmatika kai autos o xwrismos tou me tin alli einai thema aformis....Etc ginetai se tetoies faseis otan ta exoum e me mia pou den mas poliaresei kai mas kounietai mia pou mas aresei pio poli....perimenoume tin paramikri aformi kai meta tin kopaname!!!!kali tixi kai elpizw oti to kalo pragma argei na ginei.....
an exeis ipomoni..........
προφίλάλλα...
Μήνυμα #46469 από fallen **angel στις 29 Ιανουαρίου 2008, 5:30μμ

fallen **angel

Εικονίδιο
μέλος από: 27/1/2008
..hm..epidh exw perasei apo mia paromoia katastash dn tha se sumvouleua na perimeneis...vsk egw dn mporousa na perimenw isws gi auto na sto lew...an mporeis kane upomonh mexri na xwrisoun...omws an dn mporeis mila tou...mn t peis h auth h egw(klasiki ataka..bliaxx)apla xekatharise tou oti esena s aresei alla an dn thelei na kanete tpt tote as to pei gt dn mporeis na tn perimeneis aiwnios...eleos...
auth einai h apopsi m...mhla tou xekathara...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #46502 από *fatsa* στις 30 Ιανουαρίου 2008, 1:57μμ

*fatsa*

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2008
εγώ αυτο που θέλω να σου πώ να κάνεις ειναι να φανταστείς τον εαυτό σου στην θέση της κοπέλας του.Πως θα σου φαινοταν αν μια αλλη κοπέλα την έπεφτε στο αγόρι σου και μάλιστα στη ψύχρα..Γιατι να κάνεις κατι που θα σε πείραζε να στο κάνουν ε?.Το να του πείς να διαλλέξει θα ήταν πραγματικά απαίσιο..πέφετις στα ματια του..Αυτό που θα σε συμβούλευα θα ήταν να μην του ξανα μιλησεις..Αυτος το έχει πάρει το μήνυμα..Ξέρει οτι τον θές και με την παραμικρή στραβη θα αφήσει την κοπελα του και θα ερθει σε σένα..γιατι για να έχει γίνει κατι μεταξυ σας είναι φανερό πως δεν τα πάνε και πολυ καλα..
Ομως μπορει να του αρεσει και η φάση να τα έχει με κάποια και να τα παίζει με άλλη..Σε πολλούς αρεσει αυτό..Αν όμως εσύ πάψεις να φαίνεσαι διαθέσημη(με την καλη εννοια)τοτε πιστεύω πως θα σε κυνηγήσει...Σε αυτή τη φάση εσυ πρέπει να τοου πείς οτι εφυγες γιατί δεν θέλεις να διαλύσεις μια σχέση..Τοτε αν τον ενδιαφερεις πραγματικά θα τα παρατήσει ολα για σένα..Να σαι σίγουρη..Παντως αυτή την κατινιά το να του πείς η αυτή ή εμένα ΜΗΝ την κανεις..
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login