Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Καθηγητής είναι εκείνος που μιλάει στον ύπνο κάποιου άλλου.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

τα σπιρακια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #36126 από DIKASTIS στις 17 Σεπτεμβρίου 2006, 10:41μμ

DIKASTIS

Εικονίδιο
μέλος από: 17/9/2006
τι ξερετε ρε παιδια για τα σπιρια της ευφιβιας ? γιατα τα βγαζουμε τι συμενουν?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36128 από deathsinger... στις 18 Σεπτεμβρίου 2006, 12:02πμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006
Φίλε για όνομα του θεού...προσπάθησε λίγο να μην κάνεις τόσα ορθογραφικά...ακομα καλήτερα αν θες γράφε greeklish να δικαιολογήσε και λίγο (φιλικά πάντα ετσι...). Τα σπυράκια αυτα βγαίνουν σε όλους απο 14-18. Σε άλλους περισσότερο σε άλλους λιγότερο. Μπορεί να βγουν στην φάτσα αλλά μπορεί να βγουν και στα χέρια. Ειδικά αμα αρχίσεις και τα σπας (το πυον αυτο) γεμίζεις σε ανύποπτο χρόνο. Τώρα γιατί βγαίνουν....γιατί έτσι. Εϊναι της εφηβείας ξέρω γω. Βασικά δεν πρεπει να σε νοιάζει τόσο γιατι βγαίνουν όσο πως φεύγουν...Το γαλλικο φιλί τώρα...δεν ξέρω. Αλλά τι σε νοιάζει? ποιος θα σε παρεξηγήσει επειδή δεν το ξέρεις? Μην κολλάς σε λεπτομέρειες. Το πως θα φιλήσεις είναι πως θα σου βγει εκείνη την στιγμη. Αλλοτε τρυφερα στο μάγουλο, αλλοτε ρουφηχτο γλωσσόφιλο άλλοτε στα χίλια απαλα κτλ κτλ....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36287 από foufou στις 08 Οκτωβρίου 2006, 4:34μμ

foufou

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/10/2006
Το φιλι που κολλαει με τα σπυρακια??Τεσπα,φιλε δικαστή τα σπυρακια εμφανιζονται στα χρονια της εφηβειας.Αυτο λεγεται ακμή.Μερικοι βεβαια ταλαιπωρουνται κ σε μεγαλυτερη ηλικια.Σε αλλους εμφανιζεται σε μεγαλο βαθμο,σε αλλους σε μικρο.καλο ειναι να μην τα πειραζεις.Μπορεις επισης να επισκεφτεις εναν δερματολογο.
Φιλικα,Στεφανία.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36297 από deathsinger... στις 15 Οκτωβρίου 2006, 1:18μμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006
Αναφορά: (foufou@08 Οκτωβρίου 2006)Το φιλι που κολλαει με τα σπυρακια??Τ

Ναι καλή ερώτηση και αυτή. Αν είχες προλάβει απο την αρχή το θέμα θα έβλεπες οτι ο dikastis είχε γράψει στην ερώτηση του και "πως γίνεται το γαλλικό φιλί" αλλά μετά φαίνεται οτι πάτησε "αλλαγή" και το έσβησε. Έτσι φαίνεται σαν να εχω εγώ οράματα...
Γι αυτό είναι καλό να μην αλλάζουμε επίμαχα θέματα των προτάσεων μας για να μην δημιουργείται σύγχυση στο φορουμ....
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login