Μήνυμα στις 29/9/2009 στις 12:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εμενα παντως θα μου αρεσε παρα πολυ να ειναι μεγαλη....συνεχεια με αυτην θα ασχολιομουναΠήγαινε στο θέμα: μεγαλη κλειτοριδα
Μήνυμα στις 31/5/2007 στις 19:47 @Sex
den to hpa re pedi mou gia esena / / / Genika to elega Πήγαινε στο θέμα: αγορι-κοριτσι
Μήνυμα στις 30/5/2007 στις 17:26 @Sex
kai na mhn toy aresei kamia fora sikonete Πήγαινε στο θέμα: αγορι-κοριτσι
Μήνυμα στις 30/5/2007 στις 17:25 @Sex
Απο’ οτι βλέπω είσαι κορίτσι και μάλιστα μικρό στην ηλικία //// Ναι όπως τα λές είναι όταν μας αρέσει κάτι μας σηκώνεται ειδικά όταν έρθετε εσείς και μας τρίβεστε πάνω μας τότε τι να κάνουμε !!!!
Πήγαινε στο θέμα: αγορι-κοριτσι
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 20:37 @Μηχανήματα
pedia thelo bohthia pestemoy mia selida h kati allo pou na katebazo crack gia paixnidia apo to internet kai na min einai oiy eyxaristo
Πήγαινε στο θέμα: download crack
Μήνυμα στις 18/3/2007 στις 20:09 @Sex
συντεκνοι και συντεκνισες θελω βοήθεια σας, θελω να προσεγκισω μια αλλα δεν τα καταφερνω ας μου ποι καπιο κοριτσι απο εδω μεσα τι να κανω
Πήγαινε στο θέμα: βοήθια προσεγκισης
Μήνυμα στις 28/2/2007 στις 19:45 @Sex
O MOY TIN EIPES TORA (me) h oxi poli agrio moy akoystike ayto dld ego imai o malakas.... ok
Πήγαινε στο θέμα: Τη μια θέλει την άλλη δε θέλει
Μήνυμα στις 27/2/2007 στις 22:07 @Sex
oxi re h idia mia allh ke pos na tin diro kai kala ego den to ksero an tis po tipota tha karfoso ton filomoy kai den thelo
Μήνυμα στις 26/2/2007 στις 19:42 @Sex
Αφήστε παιδιά από αλλού την περίμενα και από αλλού μου ήρθε , μετά από ένα μήνα δέησε ο κολλητός μου να μου πει ότι είναι μια βλαμένη στο σχολείο που όλο με βρίζει και με λέει γκέη ένα μήνα κάθετε και το λέει τώρα και ότι μιλάω κάπως λέει και ότι περπατάω κάπως και ότι μια φορά πήγα και έκατσα ( όπως είχε κάτσει ένας φίλος μου πάνω στην πλάτη στο παγκάκι είχα κάτσει εγώ στα πόδια του ) δεν ξέρω αν με καταλαβένετε την εικόνα που σας δίνω και κάθετε και το λέει σε όλο το σχολείο και αρχίζουν να με κοροϊδεύουν… ήθελα και να ήξερα αυτές όταν ξαπλώνουν η μια πάνω στην άλλη και αγγαλιάζωνται και τέτοιες μαλακιές τι σημαίνει ότι είναι λεσβίες. Τωρα την γαμείς αυτή ή δεν τη γαμείς . Ευχαριστώ που με ακούτε και μου συμπαραστέκεστε
Μήνυμα στις 24/2/2007 στις 20:32 @Sex
DOSE MOY TO E-MAIL MOY NA SOY STILO Πήγαινε στο θέμα: Τη μια θέλει την άλλη δε θέλει |