Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ένα γραμμάριο image αξίζει όσο ένα κιλό ουσιαστικής δουλειάς.
Πέμπτη, 10 Απριλίου

Συμβουλες για φλερτ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #136603 από An0nym0us στις 17 Μαρτίου 2016, 2:58μμ

An0nym0us

Εικονίδιο
μέλος από: 17/3/2016
Γεια σας μέλη του φτου!
Καιρό τώρα σας παρακολουθώ μέχρι που αποφάσισα τώρα να γραψω και εγώ.
Λοιπόν είμαι 14 χρόνων παω 2α γυμνασίου και πρόσφατα άρχισε να μου αρέσει μια κοπέλα από το τμήμα μου.Γυμνασμενη ωραία όμορφη.Αλλά το θέμα είναι ότι εκτός ότι είμαι ντροπαλός σε τέτοιες περιπτώσεις είναι από τις γνωστές να το πω στην τάξη μου αν όχι και στο σχολείο μου.Δηλαδή είναι αρκετά γνωστη. Αντιθέτως εγω δεν λέω κάνω παρέα με γνωστά παιδιά του σχολείου μου αλλά δεν είμαι μέσα σε αυτούς.Το θέμα είναι και ότι είμαι αδύνατος και με πιάνει αμηχανία σε σχέση με το βάρος μου.Οπότε θέλω να της δείξω ότι μου αρέσει ή να τις το πω χωρίς να γίνω ρεζίλι στο σχολείο!Ευχαριστώ που διαβασετα μέχρι εδώ.

Αα ξέχασα στο μάθημα επειδή καμία φορά γυρναω να την κοιτάξω (ξέρετε και καλά πως κοιταω άλλου κοιταω άλλον κλπ)Την έχω δει καποιες φορες όταν γυρναω να με κοιτάει και μόλις το καταλαβαίνει πως την βλεπω να κοιτάει άλλου. Όσοι ξέρετε κάτι από αυτά δώστε καμία συμβουλή.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #136605 από An0nym0us στις 17 Μαρτίου 2016, 10:02μμ

An0nym0us

Εικονίδιο
μέλος από: 17/3/2016
Ακόμα κανείς? Ελάτε πρε παιδιά
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #136609 από Azatoth στις 19 Μαρτίου 2016, 1:52μμ

Azatoth

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/11/2014

Αποδεκτή απάντηση

Καλησπέρα φίλε An0nym0us και καλωσήρθες στην παρέα μας.

Μπορώ να πω πως έχω έρθει στην θέση σου αρκετές φορές όσο ήμουν γυμνάσιο/λύκειο, και πως ακόμα με ακολουθεί αυτή η κατάσταση και στο πανεπιστήμιο (πολύ λιγότερο όμως).
Για να ρωτάς πως να την προσεγγίσεις πάει να πει (στο ταπεινό μου μυαλό τουλάχιστον), πως δεν έχεις ξαναπροσεγγίσει κοπέλα και συνεπώς έχεις ακόμα αυτό το αρχικό κόμπλεξ που όλοι μας κάποια στιγμή είχαμε. Κατά την γνώμη μου, αυτό που μας αποθεί όλους μας απο το να προσεγγίσουμε κάποια κοπέλα την πρώτη φορά είναι ο φόβος της απόρριψης. Βέβαια αμα δεν προσπαθήσεις, δεν θα μάθεις, οπότε η συμβουλή που σου δίνω είναι καταρχήν να προσπαθήσεις να ξεφορτωθείς το κόμπλεξ. Πήγαινε και μίλα σε άκυρα κορίτσια. Αν όχι απο το σχολείο σου, τότε έξω στον δρόμο.
Εγώ το έκανα αυτό στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Πήγαινα, άραζα, και όποτε έβλεπα κάποια που μου ψιλοάρεσε, πήγαινα και προσπαθούσα να πιάσω κουβέντα. Σκοπός μου δεν ήταν να κλείναμε ραντεβού ή τίποτα, απλά να τις προσεγγίζω ώστε να μου φύγει το άνγχος...και δούλεψε!

Το να είναι στις "γνωστές" του σχολείου δεν σημαίνει κάτι. Εγώ ήμουν απο τα παιδιά που ήμουν χωμένος σε όλα, με ξέραν αρκετά άτομα, αλλα σίγουρα δεν ήμουν "γνωστός", αυτό δεν άλλαξε ούτε τον χαρακτήρα μου, ούτε το ποιούς έκανα παρέα, ούτε το ποιά κορίτσια κοιτούσα. Και αφού κάνεις παρέα με γνωστά άτομα όπως λές, προσπάθησε να την προσεγγίσεις αρχικά μέσω κάποιου/κάποιας φίλου/φίλης της. Μπές στην παρέα της και κάνε την να σε προσέξει.
Μιάς που ήσαστε και στην ίδια τάξη, υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για να την προσεγγίσεις. Ρώτα την τι είχατε για το σπίτι σε κάποιο μάθημα. Σχολίασε κάποιον καθηγητή ή κάτι που έγινε στην τάξη. Ρώτα την αν κατάλαβε κάτι σε κάποιο μάθημα. Όλο και κάτι θα βρείς.
Τα κορίτσια δεν είναι χαζά. Αν δεί οτι απο τα 20+ άτομα που είσαστε στην τάξη εσύ πας και μιλάς σε αυτή, θα το πιάσει το νόημα. Αν γουστάρει την φάση, θα προσπαθήσει και εκείνη απο μέρος της να ψιλοσυνεχίσει την κουβέντα αλλα ταυτόχρονα προσπαθόντας να το παίξει αδιάφορη (γυναίκεια λογική...τι να πείς..).
Αν δείς οτι ανταποκρίνεται, κάλεσε την με τρόπο να βγείτε για έναν καφέ. (Να ξέρεις πως αν δεχτεί με την πρώτη, 99% θέλει να κάνετε κάτι -δεν ισχυεί πάντα, αλλα οι πιθανότητες είναι μεγάλες). Αν θές να "της τα ζητήσεις" για να το πώ "λαϊκά", μη το κάνεις στο σχολείο. Θα αποφύγεις και τα σχόλια, και την ντροπή της απόρριψης (σε περίπτωση που σου πεί όχι).
Επίσης, ξέχνα το βάρος σου. Είτε είσαι αδύνατος, είτε είσαι χοντρός δεν παίζει ρόλο. Να είσαι περιποιημένος και καθαρός, και να έχεις αυτοπεποίθηση, όλα τα άλλα είναι άσχετα.

Τέλος, τα "παιχνίδια" αυτά με τα μάτια είναι πολύ καλά για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Εγώ αυτό το κάνω οταν είμαι σε καφετέρις/μπαράκια/κλάμπ. Αν δώ κάποια που μου αρέσει, περιστασιακά γυρνάω και την κοιτάω. Αν την πιάσω πάνω απο 2-3 φορές να με κοιτάει, πηγαίνω και της μιλάω. Άλλες φορές δεν ανταλλάζουμε τρόπο επικοινωνίας και άλλες πάμε για καφέ την επόμενη μέρα. Δεν με νοιάζει το τι θα συμβεί, εγώ την κίνηση μου την κάνω και το μπαλάκι βρίσκεται στην περιοχή τους. Απλά πρέπει να περιμένω να δω τι θα κάνουν εκείνες.

Συνοπτικά, προσπάθησε να ξεφορτοθείς το άνγχος σου μιλόντας με άσχετα κορίτσια οπότε να μη σε πιάσει όταν μιλας με αυτή που σου αρέσει. Βρές αφορμές να της μιλάς εδώ και εκεί. Συνέχισε να την ψιλοκοιτάς στην τάξη και να κόβεις αντιδράσεις (προσοχή όμως, μην καρφώνεις το βλέμα σου πάνω της όλη την ώρα).
Προσπάθησε να την συναντήσεις κάπου έξω απο το σχολείο και να πάτε για κανα καφέ ή ότι σας αρέσει. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.
Να είσαι ο εαυτός σου και μην ανυσηχείς. Αν δεν θέλει αυτή, τόσες θα βρεθούν!
Ελπίζω να σε βοήθησα

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login