Μήνυμα στις 17/3/2016 στις 22:02 @Θ. Κλημεντίνη
Ακόμα κανείς? Ελάτε πρε παιδιά
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες για φλερτ
Μήνυμα στις 17/3/2016 στις 14:58 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας μέλη του φτου! Καιρό τώρα σας παρακολουθώ μέχρι που αποφάσισα τώρα να γραψω και εγώ. Λοιπόν είμαι 14 χρόνων παω 2α γυμνασίου και πρόσφατα άρχισε να μου αρέσει μια κοπέλα από το τμήμα μου.Γυμνασμενη ωραία όμορφη.Αλλά το θέμα είναι ότι εκτός ότι είμαι ντροπαλός σε τέτοιες περιπτώσεις είναι από τις γνωστές να το πω στην τάξη μου αν όχι και στο σχολείο μου.Δηλαδή είναι αρκετά γνωστη. Αντιθέτως εγω δεν λέω κάνω παρέα με γνωστά παιδιά του σχολείου μου αλλά δεν είμαι μέσα σε αυτούς.Το θέμα είναι και ότι είμαι αδύνατος και με πιάνει αμηχανία σε σχέση με το βάρος μου.Οπότε θέλω να της δείξω ότι μου αρέσει ή να τις το πω χωρίς να γίνω ρεζίλι στο σχολείο!Ευχαριστώ που διαβασετα μέχρι εδώ. Αα ξέχασα στο μάθημα επειδή καμία φορά γυρναω να την κοιτάξω (ξέρετε και καλά πως κοιταω άλλου κοιταω άλλον κλπ)Την έχω δει καποιες φορες όταν γυρναω να με κοιτάει και μόλις το καταλαβαίνει πως την βλεπω να κοιτάει άλλου. Όσοι ξέρετε κάτι από αυτά δώστε καμία συμβουλή. Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες για φλερτ |