Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ισορροπημένη δίαιτα είναι ένα κοψίδι σε κάθε χέρι.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Μπερδεμένη κατάσταση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #135813 από Άπιστος Θωμάς στις 08 Δεκεμβρίου 2015, 9:05μμ

Άπιστος Θωμάς

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2015
Οκ λοιπον...δεν ειναι τραγικά τα πράγματα απλά μιλάω με μια παλιά γνωστή που δεν είχα γνωρίσει ποτέ καλα...μια μέρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο ...μου είπε δειλά δειλά να πάω στον χορό της..λυκειου...το ακύρωσα γιατι είχα κανονίσει ..και της είπε μετα απο 2 βδομάδες να βγούμε.

Αμέσως είπε ναι φυσικά κτλ κτλ...καλο σημάδι είπα...μετα ξανα μιλήσαμε στο τηλέφωνο ..και άρχισαμε να μιλάμε για καποιες παλιές μας σχέσεις και για κάποια προβλήματα που είχε με τη φίλη της...εκει φοβήθηκα να πω την αλήθεια οτι το πάει στο φιλικό μάλιστα τόνισε οτι έχει και λιγους φίλους που μετριούνται στην παλάμη και στο τέλος είπε και εμένα ..κάπως διστακτικά στην αρχη.

Μετά απο αυτό είπα πάει τελείως στο φιλικό το πράγμα...και τώρα σκέφτομαι αν αξίζει η όχι να βγω μαζί της..γνώμες??Είναι τελειωμένα τα πράγματα μπήκα και γω σε αυτο το friend zone...γιατι στην αρχη δεν πηγαινε καθόλου ετσι
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #135814 από swagger στις 09 Δεκεμβρίου 2015, 10:35πμ

swagger

Εικονίδιο
μέλος από: 14/11/2015

Αποδεκτή απάντηση

όχι φίλε μου δεν είσαι στο friend zone. απλά μην καθυστερήσεις πολύ να της πεις ότι την βλέπεις ερωτικά γιατί θα ξενερώσει και όσο περνάει ο καιρός θα σε βάλει στο friendzone. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα και όπως το ένιωσα εγώ αυτό που έγραψες σε θέλει. Έχω περάσει από πολλά τέτοια και ξέρω. απλά μην το καθυστερείς !!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135816 από Άπιστος Θωμάς στις 09 Δεκεμβρίου 2015, 2:48μμ

Άπιστος Θωμάς

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2015
Χμμ αν ειναι θα το προσπαθήσω..ευχαριστω με κάλυψες!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login