Μήνυμα στις 2/4/2016 στις 08:49 @Διάφορα
εναν λογαριασμο για να δει που μενεις ή φορολογικη
Πήγαινε στο θέμα: Απαιτούμενα για πρόσληψη εργαζομένων
Μήνυμα στις 27/3/2016 στις 23:01 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Ψάξου για ηχεία στα 200watt και θα είσαι πολύ ευχαριστημένος. Logitech κατά προτίμηση. Πλαίσιο ή σε καταστήματα μόνο για ήχο.Όμως σιγουρέψου ότι η κονσόλα τα δέχεται ή δέχεται ηχεία 2.0 monitors αν ο ήχος βγαίνει από την κονσόλα στα ηχεία. Εκτός αν ο ήχος ουσιαστικά βγαίνει από τον υπολογιστή στα ηχεία τότε με τα 2.1 θα είσαι καλά. Πήγαινε στο θέμα: Αγορά ηχείων DJ - Γνώμες
Μήνυμα στις 26/3/2016 στις 18:27 @Διάφορα
Το ΤΕΙ μου θα το παρατήσω είμαι αποφασισμένος. Το ερώτημά μου είναι, έστω ότι το παρατάω και πάω στον ΟΑΕΔ πλέον ως άνεργος, Μπορώ να κάνω δικιά μου φορολογική δήλωση 0νική. Τι ισχύει ? Έχω ακούσει κιόλας ότι οι άνεργοι φορολογούνται σαν να βγάζουν 2.000 ευρώ τον χρόνο θεωρητικά. Επίσης θα αγοράσω αυτοκίνητο. Θα μπορώ σαν άνεργος να το έχω στο όνομά μου και να το καλήβω ή αναγκαστικά θα πάει στο όνομα του πατέρα μου? Ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Διαγραφή από ΤΕΙ-ΟΑΕΔ
Μήνυμα στις 26/3/2016 στις 14:16 @Μηχανήματα
Καλησπέρα. Θέλω να πάρω ένα πολύ μικρό αυτοκίνητο. Έχω ακούσει ότι στα 1100cc και λιγότερο δεν φορολογούνται. Ισχύει? Γενικότερα τι ισχύει? Ψάχνω κάτι που να μην φορολογείτε είτε να φορολογείται πολύ λίγο. Πήγαινε στο θέμα: Φορολογία αυτοκινήτων
Μήνυμα στις 16/3/2016 στις 17:12 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Εκεί που είσαι μπορείς να πας μια βόλτα, να γνωρίσεις κόσμο. Γενικά πάρε θάρρος να είσαι πιο κοινωνικοποιημένος. Εγώ είχα βγει Αθήνα βόλτα και είδα ένα παλικάρι που καθόταν στο Μοναστηράκι έκανε ένα τσιγάρο και πήγα και του είπα γειά σου φίλε είμαι καινούριος εδώ το και το.. το παλικάρι πολύ επικοινονιακό και τον γνώρισα. Γενικότερα σε καταλαβαίνω αλλά μην στεναχωριέσαι όλα θα έρθουν με τον καιρό τους. Από κάποιο κονέ συνήθος γίνονται οι σχέσεις όλο και κάποια στιγμή θα γνωρίσεις κάποια εκεί που δεν το περιμένεις. Οι φίλοι σου και που έχουν κοπέλες σε κάποιο καιρό σίγουρα θα χωρίσουν. Αυτές οι σχέσεις δεν κρατάνε πολύ. Καλύτερα να γνωρίσεις κάποια στα 18 παραδειγμα που θα κρατήσει πιο πολύ η σχέση και θα είναι ολοκληρομένη παρά τώρα κάτι πολύ πρόσκερο.Πήγαινε στο θέμα: Θέλω κορίτσι
Μήνυμα στις 27/2/2016 στις 15:42 @Sex
Είμαι 22 χρονών. Έχω αρκετές εμπειρίες με πολλές κοπέλες στο σεξ. Κατά καιρούς με έχει πιάσει άγχος για το αν η κοπέλα είναι έγκυος καταλάθος και τέτοια πράγματα. όμως τώρα έχω φάει γερό σκάλωμα. Πήγα με μια κοπέλα και αυτή 22 χρονών. Μόλις της τελείωσε η περίοδος το κάναμε 3 μέρες συνεχόμενα από 2 φορές την κάθε μέρα χωρίς προφύλαξη. Μετά την πρώτη φορά έπλενα το πέος μου με νερό στην βρύση όσο μπορούσα καλά. Μετά το ξανα έβαζα και συνεχίζαμε. Ήμουν τέρμα καυλωμένος όλες τις φορές και πιστεύω τα προσπερματικά πήγαν σύννεφο. Δεν ένιωθα βέβαια αν πραγματι έβγεναν προσπερματικά. Πείτε μου την γνώμη σας.. πόση ώρα ζουν έξω απο την μήτρα τα σπερματοζοάρια γιατί την δεύτερη φορά αργούσαμε κάνα τέταρτο να το ξανακάνουμε, ήταν οι γονημες μερες της αφου μολις της είχε τελειώσει η περίοδος? Σημειωτέων καπνίζω φουλ. κακιά διατροφή κακός τρόπος ζωής.. το σπέρμα μου φαίνεται καλό από όψη. Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Περίπτωση εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 11/2/2016 στις 12:58 @Μηχανήματα
Καλησπέρα, έχω windows phone συγκεκριμένα το nokia lumia 630. Ως γνωστών τα windows phone δεν έχουν πολλές εφαρμογές, και όχι από τις καλύτερες. Μια από αυτές τις εφαρμογές είναι το instagram που δεν έχουν το ολοκληρωμένο αλλά έχουν το instagram beta. Όλα καλά αλλά επειδή είναι beta δεν μου έχει επιλογή να δω τα μηνύματά μου και γενικά ούτε να στείλω μήνυμα. Υπάρχει μήπως κάποια άλλη εφαρμογή που μπορώ να το κάνω αυτό ? ή μέσο pc να βλέπω τα μηνύματα και να στέλνω μηνύματα στο instagram ? Μην αναγκαστώ να αγοράσω android μόνο και μόνο για αυτό.
Πήγαινε στο θέμα: Μηνύματα instagram
Μήνυμα στις 16/1/2016 στις 18:38 @Κλάψιμο
Κάνε ΌΤΙ σου αρέσει. Εγώ σπούδαζα σε ΤΕΙ ηλεκτρονικά συστήματα και δίκτυα και το παράτησα από την μια μέρα στην άλλη γιατί με τον καιρό δεν μου άρεσε και μου άρεσε το τραγούδι. Ασχολούμαι όσο μπορώ και βλέπουμε με τον καιρό. βέβαια οι γονείς μου ήταν μαζί μου και με βοήθησαν αρκετά. Βρες τρόπο οργανωμένα ακόμα πηγαίνοντας και κάνοντας που λέμε και κάνε ότι σου αρέσει και σε γεμίζει! Μάθε χορό, κάνε γνωριμίες, κάποιος από τις γνωριμίες θα μπορεί να σε βάλεισε κάποιο μαγαζί ίσως? αν σου φαίνεται περίέργο μπορεί μετον καιρό να γίνεις φοβερή χορεύτρια να πάρεις διακρίσεις από διαγονισμούς και να σε αξιώσει ο θεός να ανοίξεις δικιά σουσχολή χορού? υπάρχουν πολλά και πολλές πόρτες. Δυστυχώς οι γονείς σήμερα νομίζουν ότι πρέπει να σπουδάζουν τα παιδιά τους. Είμαι κατά αυτου του σκεπτικού. Βέβαια καλό είναι να έχεις και ένα πτυχίο από οτιδήποτε. Ελπίζω να σε κάλυψα.
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες για το
Μήνυμα στις 15/1/2016 στις 12:15 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα, το έχω πάθει και εγώ με όσες πηγαίνω να μην έχω την στύση που θέλω ή ακόμα να μην έχω και καθόλου και ειμαι 22 και εγώ. Μόνο με την κοπέλα μου μου γίνεται πέτρα από το πρώτο φιλί! Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα είμαστε από τους αισθηματικους τυπους και θέλουμε η άλλη να μας το βγάζει αυτό! Ενώ άλλοι δεν το έχουν με το που δουν γκόμενα παπ σηκονεται! Αν θες κάποια λύση και να πηδας ότι υπάρχει χωρίς απαρέτητα να την νιώθεις όπως σου είπα, πολύ απλά χαλάρωσε μην το σκέφτεσαι και να είσαι ήρεμος. Να σκέφτεσαι θετικά ότι θα σου σηκωθεί και θα την σκίσεις και με το μπαλαμούτιασμα σιγά σιγά θα σου σηκώνεται. Και εγώ αυτό ακριβώς είχα πάθει και το έλισα έτσι. Μην αγχώνεσαι. Η ψυχολογια μετράει φουλ!Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα στο στοματικό σεξ
Μήνυμα στις 15/1/2016 στις 12:10 @Διάφορα
Καλημέρα. Πήγα στον γιατρό γιατί είχα ένα μικρό μπαλάκι στην "ουρά" πάνω από τον ποπό. Δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ δεν με έχει πονέσει ποτέ δεν μου έχει βγάλει πύον ποτέ! Τίποτα! Απλά πήγα να το κοιτάξω να δω αν πράγματι είναι κύστη κόκκυγα και πράγματι αυτό μου είπε ο γιατρός. Μου είπε να κάνω χειρουργείο! Σε δημόσιο νοσοκομείο όλο αυτό. Το θέμα είναι ότι έχω φρικάρει γιατί άλλοι μου λένε θα έχω μια τεράστια τρύπα πίσω για κάνα 3μηνο, άλλοι λένε σε 2 ώρες θα έχω φύγει από το νοσοκομείο και θα είμαι μια χαρά άλλοι ότι ταλεπορούντε χρόνια! Κια στο ίντερνετ που ψάχνω διαβάζω χίλια διαφορετικά πράγματα.. Κάποιος να μου εξηγήσει ακριβώς τι παίζει με δικιά του εμπειρία ? Ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Κύστη κόκκυγα |