Μήνυμα στις 12/12/2015 στις 15:01 @Θ. Κλημεντίνη
Πολυ απλα μεγαλο μαχαίρωμα απο οτον ιδιο...αλλα ετσ1ι οπως μου τα λες αυτος ειναι απο θεσσαλονικη και η κοπελα απο Αθηνα...οποτε και να γινει κατι δυσκολο....μην σε νοιάζει αυτο...τώρα με τον κολλητό καλυτερα να δεις τι θα κανεις..δωσε του λιγο χρόνο και αν δεις οτι συνεχιζει η κατασταση χωρις να σου λεει τιποτα..καντου μια συζητηση..ρωτα τον γιατι το κανε και αναλογως συνεχιζεις!
Πήγαινε στο θέμα: θεμα με κολλητο..
Μήνυμα στις 9/12/2015 στις 14:48 @Θ. Κλημεντίνη
Χμμ αν ειναι θα το προσπαθήσω..ευχαριστω με κάλυψες!
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμένη κατάσταση
Μήνυμα στις 8/12/2015 στις 21:05 @Θ. Κλημεντίνη
Οκ λοιπον...δεν ειναι τραγικά τα πράγματα απλά μιλάω με μια παλιά γνωστή που δεν είχα γνωρίσει ποτέ καλα...μια μέρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο ...μου είπε δειλά δειλά να πάω στον χορό της..λυκειου...το ακύρωσα γιατι είχα κανονίσει ..και της είπε μετα απο 2 βδομάδες να βγούμε. Αμέσως είπε ναι φυσικά κτλ κτλ...καλο σημάδι είπα...μετα ξανα μιλήσαμε στο τηλέφωνο ..και άρχισαμε να μιλάμε για καποιες παλιές μας σχέσεις και για κάποια προβλήματα που είχε με τη φίλη της...εκει φοβήθηκα να πω την αλήθεια οτι το πάει στο φιλικό μάλιστα τόνισε οτι έχει και λιγους φίλους που μετριούνται στην παλάμη και στο τέλος είπε και εμένα ..κάπως διστακτικά στην αρχη. Μετά απο αυτό είπα πάει τελείως στο φιλικό το πράγμα...και τώρα σκέφτομαι αν αξίζει η όχι να βγω μαζί της..γνώμες??Είναι τελειωμένα τα πράγματα μπήκα και γω σε αυτο το friend zone...γιατι στην αρχη δεν πηγαινε καθόλου ετσι Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμένη κατάσταση
Μήνυμα στις 8/12/2015 στις 20:37 @Θ. Κλημεντίνη
Το θεμα που έπιασες ειναι πολυ γενικό γενικα πρεπει να ξερει καποιος καποια πραγματα για τη κοπελα για να σου απαντησει Τωρα το να ανοιξεις συζητηση υποθέτω εννοεις παλι με μια τετοια περίπτωση...δεν θελει κοπο...αν της αρέσεις εμφανισιακά της αλλης και τη μεγαλυτερη κοτσανα να πεις...θα σου χαμογελάσει...τωρα θεμα για συζητηση..πιασου απο κατι κοινο ...ενα χομπυ π.χ. αν της αρεσει ο χορος φυσικα και θα της αρεσει αν της ανοιξεις μια συζητηση για τον χορο..η για ενα θεμα επίκαιρο..αλλα και αυτο δεν μπορω να στο πω..μπορει να ειναι απο το περιβάλλον σου εκει...π.χ. της παρεας σου..η του σχολειο σου/πανεπηστημίου σου Τωρα εδώ θα σου γράψω μερικές απο τις ιδέες που χρησιμοποιώ εγω οταν ανοίγω συζητηση Αυτο που πιάνει παντα ειναι η μουσική ρώτα της τι μουσικη της αρεσει..ειδικά αν ειναι ψαγμένη θα σε παρει με καλο μάτι Οπως είπα και πριν χομπυ..ρωτα της αν ασχολείται με κατι...και κανενα ψεματάκι δεν βλάπτει πες της οτι σ αρεσει και σενα αυτο το χομπυ..και οτι ασχολείσαι που και που. Πες ενα αστειάκι ...κατι με χιουμορ...και γενικα κατι που θα την κανει να γελάσει κερδίζεις το ενδιαφέρον της Τωρα που πλησιάζουν τα χριστούγεννα ρωτα τη τι θα κανει..ποια ειναι τα σχεδια της... Στα πιο άκυρα ..για να ανοίξεις συζήτηση μόνο το χιούμορ βοηθάει..απο τη στιγμη που δεν σε ξερει και πας να της μιλήσεις θα σε βλέπει αμυντικά οτι και να πεις εκτος αν τη κανεις να γελασει! Ελπίζω να βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Πως να την προσεγγίσω;
Μήνυμα στις 8/12/2015 στις 20:26 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε μου αν θες να κανεις κατι κανε το...αν και πολυ δύσκολα θα γινει κατι με μια κοπελα που γνωρίζεις τοσο χρονια...οχι και απιθανο ομως...Πήγαινε το σιγα σιγα πες της να βγείτε και δες πως θα παει...αν δεν της μιλας άρχισε να τη μιλας πρωτα...και παρατήρησε πως σε κοιτάζει αν γελάει ..και γενικά αν της αρέσει η παρουσία σου στην ζωη της!Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει....πως να της το πω? |