Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ποτέ κανείς δεν είναι πραγματικά άχρηστος. Στην χειρότερη περίπτωση χρησιμεύει για αντιπαράδειγμα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

TI KANOYN ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134068 από pic16f84 στις 21 Ιουνίου 2015, 3:44πμ

pic16f84

Εικονίδιο
μέλος από: 22/2/2014
Παιδιά καλημέρα..
Επειδή με τρώει αρκετες μερες και ειμαι περίεργος άνθρωπος...Θα ηθελα να αναφερω ενα θεμα και θελω καποιες συμβουλες γιατι δε βγαζω ακρη.....
Το πράμα εχει ως εξής.
Γνωρίζω μια κοπέλα μέσω insta και μιλαμε
αν εχει σημασια αυτο με βρήκε πρώτη αυτη και μετα αρχισα εγω να της μιλαω...
Για να μην πολυλογώ φτασαμε να βγουμε για καφε ενω μιλουσαμε αρκετα...
γνωριστικαμε και απο κοντα και ανανεωσαμε το ραντεβου μας για την επομενη μερα για θαλασσα....Την πηρα με το αμαξι πηγαμε αραξαμε θαλασσα και εκανα κινηση φασωθήκαμε, συζηταγαμε περασε ωραια η βραδια και το ληξαμε το ξημερωμα...Την επομενη μερα εστειλα μηνυμα εγω ...Δεν μου φανηκε ψυχρη αλλα δε μου ειπε παμε καμια βολτα ή δε μου σχολίασε πως περασε κλπ κλπ...συζητάγαμε και καναμε χαβαλε....Μετα το αφησα και δεν ξαναεστειλα για 3-4 μερες ,όπου εγω παλι ξαναεστειλα αλλα ημουν πιο ψυχρός....Απο τοτε το αφησα καπου και δεν εχει γινει κατι αλλο....Εκεινη απο μονη της δεν εστειλε ποτε,όυτε ενα γεια ούτε ενα τι κανεις..Θα μου πειτε τωρα ξενερωσε και για αυτο δε σου στελνει...Πως ομως εκεινο το βραδυ ενω της λες θες να φυγουμε(επειδη ηταν κουρασμενη ) να σου λεει οχι μου αρεσει περναω ωραια και θελω να κατσουμε και να καταλήγουμε να κλείνουμε 5 ωρο να μη θελει να φυγει αμα ειχε ξενερωσει εξαρχης δε θα μου ελεγε μια δικαιολογία για να φύγουμε;;
Απο την αλλη τι να κανω εγω εχω να της μιλησω 2 βδομαδες κανει λαικ που και που σε φωτο που ανεβαζω αλλα δε στελνει ουτε ενα γεια.....Αξιζει να της στειλω κατι αλλο;;; Να της πω να παμε καμια βολτα;;; να το αφησω ετσι και να μην ασχοληθω;;;...πραγματικα δεν ξερω....αλλα ολο σε τετοιες περιπτωσεις πεφτω και τρωω σκαλώματα...Αν μπορει καποιος και εχει παρομοια εμπειρία η κάτι ξερει παραπάνω ας με διαφωτίσει
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #134071 από nonreligius στις 21 Ιουνίου 2015, 12:46μμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015

Αποδεκτή απάντηση

Πάρε εσύ την πρωτοβουλία, πές της να πάτε καμιά βόλτα. Αν σου αρχίσει δικαιολογίες ή αν δεν φαίνεται να θέλει και πολύ λογικά καλύτερα να σταματήσεις να ασχολείσαι. Αν και κατά τη γνώμη μου αν σε ξαναδεί θα φτιάξουν τα πράγματα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134075 από pic16f84 στις 21 Ιουνίου 2015, 2:37μμ

pic16f84

Εικονίδιο
Έγραψε:(nonreligius@21 Ιουνίου 2015)
Πάρε εσύ την πρωτοβουλία, πές της να πάτε καμιά βόλτα. Αν σου αρχίσει δικαιολογίες ή αν δεν φαίνεται να θέλει και πολύ λογικά καλύτερα να σταματήσεις να ασχολείσαι. Αν και κατά τη γνώμη μου αν σε ξαναδεί θα φτιάξουν τα πράγματα :)

Το θεμα ειναι οτι,ταιριάζει να της στειλω παλι μετα απο 2 βδομαδες που της ειχα στείλει εγω;; :p
Και γιατι πιστεύεις οτι αμα με δει θα φτιάξουν τα πραγματα;;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134076 από nonreligius στις 21 Ιουνίου 2015, 2:41μμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
Δεν ταιριάζει και τόσο, αλλά επειδή όπως τα λες δεν φαίνεται να στείλει αυτή στείλε εσύ.
Πιστεύω ότι αν σε δει από κοντά θα τις κινήσεις το (ερωτικό) ενδιαφέρον..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134078 από pic16f84 στις 21 Ιουνίου 2015, 2:47μμ

pic16f84

Εικονίδιο
Έγραψε:(nonreligius@21 Ιουνίου 2015)
Δεν ταιριάζει και τόσο, αλλά επειδή όπως τα λες δεν φαίνεται να στείλει αυτή στείλε εσύ.
Πιστεύω ότι αν σε δει από κοντά θα τις κινήσεις το (ερωτικό) ενδιαφέρον..

θα προσπαθήσω να στειλω και μια 3η φορα και οπου με βγαλει...αρκει να βρω τον καταλληλο τροπο
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login