Μήνυμα στις 21/6/2015 στις 14:47 @Θ. Κλημεντίνη
θα προσπαθήσω να στειλω και μια 3η φορα και οπου με βγαλει...αρκει να βρω τον καταλληλο τροπο Πήγαινε στο θέμα: TI KANOYN ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
Μήνυμα στις 21/6/2015 στις 14:37 @Θ. Κλημεντίνη
Το θεμα ειναι οτι,ταιριάζει να της στειλω παλι μετα απο 2 βδομαδες που της ειχα στείλει εγω;; :p Και γιατι πιστεύεις οτι αμα με δει θα φτιάξουν τα πραγματα;; Πήγαινε στο θέμα: TI KANOYN ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
Μήνυμα στις 21/6/2015 στις 03:44 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά καλημέρα.. Επειδή με τρώει αρκετες μερες και ειμαι περίεργος άνθρωπος...Θα ηθελα να αναφερω ενα θεμα και θελω καποιες συμβουλες γιατι δε βγαζω ακρη..... Το πράμα εχει ως εξής. Γνωρίζω μια κοπέλα μέσω insta και μιλαμε αν εχει σημασια αυτο με βρήκε πρώτη αυτη και μετα αρχισα εγω να της μιλαω... Για να μην πολυλογώ φτασαμε να βγουμε για καφε ενω μιλουσαμε αρκετα... γνωριστικαμε και απο κοντα και ανανεωσαμε το ραντεβου μας για την επομενη μερα για θαλασσα....Την πηρα με το αμαξι πηγαμε αραξαμε θαλασσα και εκανα κινηση φασωθήκαμε, συζηταγαμε περασε ωραια η βραδια και το ληξαμε το ξημερωμα...Την επομενη μερα εστειλα μηνυμα εγω ...Δεν μου φανηκε ψυχρη αλλα δε μου ειπε παμε καμια βολτα ή δε μου σχολίασε πως περασε κλπ κλπ...συζητάγαμε και καναμε χαβαλε....Μετα το αφησα και δεν ξαναεστειλα για 3-4 μερες ,όπου εγω παλι ξαναεστειλα αλλα ημουν πιο ψυχρός....Απο τοτε το αφησα καπου και δεν εχει γινει κατι αλλο....Εκεινη απο μονη της δεν εστειλε ποτε,όυτε ενα γεια ούτε ενα τι κανεις..Θα μου πειτε τωρα ξενερωσε και για αυτο δε σου στελνει...Πως ομως εκεινο το βραδυ ενω της λες θες να φυγουμε(επειδη ηταν κουρασμενη ) να σου λεει οχι μου αρεσει περναω ωραια και θελω να κατσουμε και να καταλήγουμε να κλείνουμε 5 ωρο να μη θελει να φυγει αμα ειχε ξενερωσει εξαρχης δε θα μου ελεγε μια δικαιολογία για να φύγουμε;; Απο την αλλη τι να κανω εγω εχω να της μιλησω 2 βδομαδες κανει λαικ που και που σε φωτο που ανεβαζω αλλα δε στελνει ουτε ενα γεια.....Αξιζει να της στειλω κατι αλλο;;; Να της πω να παμε καμια βολτα;;; να το αφησω ετσι και να μην ασχοληθω;;;...πραγματικα δεν ξερω....αλλα ολο σε τετοιες περιπτωσεις πεφτω και τρωω σκαλώματα...Αν μπορει καποιος και εχει παρομοια εμπειρία η κάτι ξερει παραπάνω ας με διαφωτίσει Πήγαινε στο θέμα: TI KANOYN ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
Μήνυμα στις 15/10/2014 στις 00:56 @Θ. Κλημεντίνη
σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.Θα αποδεχόμουν την απάντηση αλλά στην περιπτωσή μου με το που μου ειπε αυτά που μου ειπε για 2η φορά την εχει πιάσει πιθανόν ο εγωισμός της γυναίκας και 2-3 φορές έστειλα εγω και μιλήσαμε στο viber αυτή δεν εχει στείλει..Ενώ στην αρχή έστελνε συνεχώς.... Πήγαινε στο θέμα: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΩ;
Μήνυμα στις 14/10/2014 στις 21:29 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σας Εχω μπερδευτεί πάλι και ενώ τα συζητάω με φιλους κλπ αναγκάζομαι να παρω και άλλες απόψεις για να δω τι θα κανω. Ολα ξεκίνησαν το σεπτεμβρη οταν γνωρισα μια κοπελα απο κοινους γνωστούς..Κυνήγησα τη φάση επειδή γουσταρα αλλα αυτη ηταν καπως πιο κλειστή ,εως οτου φτασαμε να μου πει οτι δεν εχει ξεκαθαρίσει ακόμα με το δικο της(δεν το γνώριζα ως τοτε)...Εκανα κινηση να τη φιλήσω φανηκε να θελει αλλα με εναν ενδιασμο και μου ειπε οχι...Οπότε και εγω αποφάσισα να μη συνεχίσω...Στην πορεία ξεκίνησε να με ενοχλεί αυτή και να μου μιλάει και να μου λέει τα γνωστά του τύπου"δεν πιστεύω να εχω πεσει στα ματια σου και αλλα τέτοια" μιλάγαμε μιλάγαμε,περνουσε κατι δυσκολες καταστάσεις και καποια μερα αποφασίσαμε να βρεθουμε 2η φορά μόνοι μας.Και μου ειπε ενω εχει ξεκαθαρίσει με τον αλλο δε θελει να κανει κατι γιατι δεν ειναι ετοιμη και δε θελει να πληγωσει κανενα και αλλες γνωστες δικαιολογίες....Εγω το ξεκοψα της ειπα τι αισθανομαι εγω και της εστελνα σπανια είτε στο fb είτε στο viber και απανταγε καπως ψυχρά.Εκεινη πάντως δε στελνει ποτέ ενα μηνυμα απο τότε που μου μίλησε...Το θεμα ειναι οτι μεσω των κοινων γνωστών τη βλεπω καποιες φορες και δεν ειναι ανετη...Εγω τη γουστάρω αλλά απο την άλλη, βλαστημάω την ώρα και τη στιγμή που τρώω κολλήματα με κοπέλες :P...(Αν πχ γνωρίσω μια κοπέλα που ειναι καλή στη συμπεριφορά και σοβαρή και δεν ειναι τα γνωστά τσόλια τρώω κόλλημα)Ελα ομως που μετά πεφτω σε περιπτώσεις που δεν ξέρουν τι θέλουν;; και ρωτάω τώρα εγώ τι πρέπει να κάνω ;;; να την πιάσω να της μιλησω στο ξαφνικό ενώ έχουμε να μιλήσουμε καιρο;; να την κάνω να ζηλέψει; να τη γράψω;;; ή να την κηνυγάω συνέχεια και να της δείξω οτι ενδιαφέρομαι;; οι αλλοι λενε οτι οταν ερχεσαι εσυ στην παρέα, αυτη νιωθει περιεργα και αλλαζει συμπεριφορά σαν να αγχώνεται....Αν μπορείτε πειτε μου γιατι αρχιζω και τρελένομαι με τις περιπτώσεις που μου ερχονται.... Πήγαινε στο θέμα: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΩ;
Μήνυμα στις 19/3/2014 στις 03:37 @Κλάψιμο
Δε χρειάζεται να πας σε δερματολόγο ...εκτος αν εισαι μεγαλος χεστης...(πλακα κανω)όταν ήμουν 18 είχα κάνει και γω τρύπες τώρα έχω μια στο αυτι...Είχα πάθει το ίδιο στο αυτι βαλε λευκό οινόπνευμα και αγόρασε ενα διαμαντάκι κατά προτίμηση απο λευκόχρυσο και φορά μέχρι να σου περάσει το πρόβλημα...Υπαρχει περίπτωση να πρηστεί και λίγο ο αδένας σου κάτω απο το αυτι μην ανησυχείς....Σκουλαρικια ήθελες :p
Πήγαινε στο θέμα: Σκουλαρικι και προβλημα
Μήνυμα στις 19/3/2014 στις 03:31 @Sex
Φίλε πάντα προφυλακτικό πήγαινε σε ένα ουρολόγο και στείλε και την κοπέλα σου σε ένα γυναικολογο
Πήγαινε στο θέμα: Πέος πρόβλημα σος
Μήνυμα στις 12/3/2014 στις 01:40 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω αρχισα μια επικοινωνία μέσω πισι πιο πολύ απο εκεί και πέρα θα φανεί που θέλει να το πάει το πράμα
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμενος
Μήνυμα στις 8/3/2014 στις 15:08 @Θ. Κλημεντίνη
ολα αυτά που λέτε τα ξέρω....Το θέμα είναι αμα της στειλω σημερα πχ μηνυμα και πει: "Α μου έστειλε μηνυμα επειδη του εστειλα εγω και ειχαμε να μιλησουμε καιρό οποτε με γουστάρει ,αρα ας τον ψήσω πάλι"....Κατέληξα στο εξής συμπέρασμα πρέπει να της στείλω,αλλά αμα μου αρχίσει πάλι το μπέρδεμα ,σημαίνει οτι δεν ξερει τι θέλει οποτε το κόβω εκεί .Αμα δω και υπάρχει ανταπόκριση και αρχίζει και μιλάει με την ιδια συχνοτητα που μιλάγαμε πριν τα ξεκαθαρίσουμε, τοτε κάτι γινετε....
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμενος
Μήνυμα στις 8/3/2014 στις 00:10 @Θ. Κλημεντίνη
Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση..Ενα πράγμα με προβληματίζει σε όλα αυτα....Αν σε περίπτωση που έστειλε για να δει πως την αντιμετωπίζω και αρχιζω να της στέλνω και γω με θεωρήσει πάλι δεδομενο όπως τότε που ήξερε ότι τη γουστάρω πολύ. Μετά πιθανόν να αρχιζω πάλι να βαζω το μυαλό μου σε σκέψεις...σε ότι αφορά τον καφέ όταν ακομα μιλάγαμε και είχε ξεκόψει στα προσωπικά μας απεφευγε να βγούμε για καφέ,μιλαγαμε πιο πολυ γενικα...εγω δεν κρύβω ότι θέλω πολυ να της στείλω,αλλα δεν ξέρω τι θα κάνω ακομα :/....
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμενος |