Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν άκουσα το Νταλάρα να τραγουδάει latin, τότε είπα ότι τα έζησα όλα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

είμαι προβληματισμένη

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #133350 από lalaloopsy3doll στις 27 Απριλίου 2015, 6:23μμ

lalaloopsy3doll

Εικονίδιο
μέλος από: 27/4/2015
Γεια σας. Είμαι η........ Και είμαι 13 χρονων . Είμαι πολύ αδύνατη έχω πολύ όμορφο πρόσωπο με πράσινα μεγάλα μάτια είμαι ξανθανοξανθη με ανοιχτόχρωμα μαλλιά μέχρι τους ώμους. Έχω σταρενια επιδερμίδα. Να μην παραλείψω ότι είμαι άριστη μαθήτρια του 19 και δεν ασχολούμαι καθόλου με αγόρια. Μου φαίνεται γελοίο που οι συμμαθήτριες μου τα φτιάχνουν συνεχεια με αγόρια και η σχέση τους κρατάει μια εβδομάδα το πολύ. Έχω παρατηρήσει ότι γενικά αρέσω σε αγόρια. Πολλοί μου κάνουν κοπλιμέντα και μου αφήνουν λουλούδια στο θρανίο και άλλες τέτοιες μα.... ες. Λοιπόν δεν κάνω παρέα με πολλά παιδιά. Είμαι πολύ επιλεκτική στις παρέες μου παρόλα αυτά έχω γνωρίσει σχεδόν όλα τα παιδιά της τάξης. Τέλος πάντων ποτέ κανένας δεν μου έχει ζητήσει να τα φτιάξουμε και όχι ότι με νοιάζει αλλά μου φαίνεται κάπως περίεργο.Η μαμά μου μού λέει ότι απλά με σέβονται και δεν με θεωρούν εύκολη. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή της χρονιάς πολλά πηγαίνανε να γινουνε αλλά τα απέρριψα. Ήθελαν να με βάλουν και εμένα στο ηλίθιο παιχνιδάκι τους. Τώρα μου αρέσει ένα αγόρι αλλά νομίζω πως αρέσω και σε εκείνον. Μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται και γιατί δεν μου τα ζητάει κανείς? Αγόρια όταν σας απορρίπτει μια κοπέλα με αξιοπρέπεια παρατάτε την προσπάθεια να τη ρίξετε? Τι συμβαίνει? Συγγνώμη για το μέγεθος του γράμματος
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #133352 από DragonLordGR στις 27 Απριλίου 2015, 7:05μμ

DragonLordGR

Αποδεκτή απάντηση

Γεια σου .... Προσωπικα πρεπει να ανοιχτεις λιγο,να ξεφυγεις απο την σκεψη πως ολα αυτα ειναι μα...ες γιατι ολα αυτα ειναι ανθρωπινα και ειμαι σιγουρος οτι σε λιγα χρονια θα τα ακολουθεις και εσυ.Οσον αφορα το γιατι δεν σου τα ζηταει κανεις ειναι ακριβως οτι σου ειπε η μητερα σου,τους δειχνεις οτι τους απαξιωνεις και με αυτον τον τροπο φαινεσαι σκληρη συνεπως δεν κανουν κινηση.Ναι προσωπικα εγω τα παραταω γιατι καταλαβαινω πως δεν ανηκω εκει.Τωρα υπαρχουν και καποιοι που δεν τα παρατανε ποτε αν και αυτοι ειναι σπανιοι.
Αν σε βοηθησα πατα αποδεκτη :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133353 από lalaloopsy3doll στις 27 Απριλίου 2015, 8:07μμ

lalaloopsy3doll

Εικονίδιο
Έγραψε:(DragonLordGR@27 Απριλίου 2015)
Γεια σου .... Προσωπικα πρεπει να ανοιχτεις λιγο,να ξεφυγεις απο την σκεψη πως ολα αυτα ειναι μα...ες γιατι ολα αυτα ειναι ανθρωπινα και ειμαι σιγουρος οτι σε λιγα χρονια θα τα ακολουθεις και εσυ.Οσον αφορα το γιατι δεν σου τα ζηταει κανεις ειναι ακριβως οτι σου ειπε η μητερα σου,τους δειχνεις οτι τους απαξιωνεις και με αυτον τον τροπο φαινεσαι σκληρη συνεπως δεν κανουν κινηση.Ναι προσωπικα εγω τα παραταω γιατι καταλαβαινω πως δεν ανηκω εκει.Τωρα υπαρχουν και καποιοι που δεν τα παρατανε ποτε αν και αυτοι ειναι σπανιοι.
Αν σε βοηθησα πατα αποδεκτη :)

Συμφωνώ με ότι λες αλλά δεν νομίζω πως είναι πολύ φυσιολογικό να τα κάνουν αυτά κάτι μικρά της πρώτης γυμνασίου που δεν έχουνε σκάσει ακόμα από το αυγό και το παίζουν αντράκια. Όσο αφορά την αποδεκτή είμαι καινούργια εδώ και δεν ξέρω πως να κάνω. Ευχαριστώ πολύ παντος που επαληθευσες την υποψία μου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133355 από DragonLordGR στις 27 Απριλίου 2015, 9:34μμ

DragonLordGR

Να'σαι καλα συμφωνω οτι εισαι μικρος πρωτη γυμνασιου απλως το να κανεις φαση με αλλο φυλο δεν ειναι κατι κακο :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133367 από lalaloopsy3doll στις 28 Απριλίου 2015, 3:31μμ

lalaloopsy3doll

Εικονίδιο
Κανένας άλλος? Πλαζ απαντήστε θα σας κάνω αποδεκτη
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login