Μήνυμα στις 11/1/2016 στις 23:15 @Κλάψιμο
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αρχικά θέλω να σου πω ότι έχει καταλάβει ότι μου αρέσει και όπως σου είπα του άρεσα και εγώ. Επίσης ξέχασα να πω ότι δεν θέλει να μου μιλάει μόνο και μόνο επειδή έγινα απουσιολογος. Τώρα για την συμμαθητρια μου δεν μπορώ να της μιλήσω γιατί δεν έχω το θάρρος γιατί θα γίνω ρεζίλι και δεν θέλω ούτε να την ξερω. Αν πάω να της μιλήσω τότε θα με κουτσομπολευει όλη μέρα δεν ξέρεις τι οχιά είναι αυτή. Τώρα για το ότι πληγωθηκα, πληγωθηκα γιατί το να "παίζει " έτσι μαζί μου ενώ ξέρει ότι θα ζηλεύω και να καταστρέψει έτσι όσα είχαμε περάσει είναι άσχημο για εμένα. Δεν σου κρύβω έκλεγα πόσα βράδυα για χάρη του. Τον αγαπώ και τον μισώ ταυτόχρονα. Δεν ξέρω. Έχω μπερδευτεί πολύ..
Πήγαινε στο θέμα: Με πληγωσε...
Μήνυμα στις 10/1/2016 στις 16:37 @Κλάψιμο
Πλιζ απαντήστε μου χρειάζομαι την βοήθεια σας
Μήνυμα στις 10/1/2016 στις 00:34 @Κλάψιμο
Γειά σας. Με λένε Ελενη και είμαι 14. Τελευταία μου άρεσε πολύ ένα αγόρι και του άρεσα και εγώ. Ήμουν πολύ χαρούμενη και τον σκεφτόμουν συνέχεια.. Ώσπου μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων μια συμμαθητρια μου (που παλιά μου τα είχε φτιάξει με ένα αγόρι που μου άρεσε μόνο και μόνο επειδή ήξερε ότι μου άρεσε και ήθελε να με πληγώσει) άρχισε να του την πέφτει όλη τη μέρα και ήταν φανερό από τον τρόπο που του μιλαγε. Αυτός φυσικά επειδή είναι ηλιθειος άρχισε να φλερτάρει και αυτός μαζί της και ούτε ένα γεια δεν μου έλεγε (παλιά μιλαγαμε). Έχω πληγωθεί αφάνταστα νιώθω ηλιθεια και άχρηστη μόνο ένα άτομο αγαπουσα και τελικά ούτε αυτό το ένα ρε γαμωτο. Δεν ξέρω το έχω πάρει πολύ κατακαρδα και ας ακούγεται κάπως αστείο για εμένα είναι πολύ σοβαρό. Έχω θυμωσει μαζί του δεν θελω να τον ξερω μακάρι να μην τον είχα γνωρίσει είναι ηλιθειος αλλά τον αγαπώ ακόμα δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά. Βοηθήστε με σας παρακαλώ..Ευχαριστώ..
Μήνυμα στις 13/5/2015 στις 18:27 @Διάφορα
Παιδια βοηθεια εχω ενα προβλημα με τα μαλλια. Ειναι κοντα μεχρι τους ωμους και καστανοξανθα! Το μονο προβλημα που εχουν τα μαλλια μου ειναι το οτι θελω να εχουν πιο πολυ ογκο. Ξερετε καποιο προιον που να τους δινει ογκο και να τα κανει καπως πιο φουντωτα? Αν ναι απαντηστε και θα σας κανω αποδεκτη
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με τα μαλλια! σος
Μήνυμα στις 28/4/2015 στις 15:31 @Θ. Κλημεντίνη
Κανένας άλλος? Πλαζ απαντήστε θα σας κάνω αποδεκτη
Πήγαινε στο θέμα: είμαι προβληματισμένη
Μήνυμα στις 28/4/2015 στις 15:29 @Διάφορα
Γεια σας παιδιά σε λίγο τελειώνω την πρώτη γυμνασίου και έχω πολύ άγχος για τις εξετάσεις του Ιουνίου. Είμαι μαθήτρια του 19+ και έχω διαβάσει τα μαθήματα από το Πάσχα. Όμως δεν είμαι καλή στα μαθηματικά μόνο και έχω στα τριμηνα 15 και 15 βέβαια στο τρίτο έχω βελτιωθεί παρά πολύ και έχω την εσθηση ότι θα μου βάλει ίσως 18 επειδή κάνω ιδιαίτερα χωρίς να το ξέρει και της λέω την θεωρία τις ασκήσεις και γενικά συμμετέχω πολύ στο μάθημα. Μπορείτε να μου πείτε αν το τρίτο τρίμηνο είναι πριν τις εξετάσεις και αν μετράνε οι εξετάσεις στο γενικό μέσο όρο της τάξης. Χρειάζεται 8 να γραψω στις εξετασεις για να περάσω το μάθημα βέβαια και να μην μαζέψω 38 θα περάσω απτό μέσο όρο που είναι 19+ αλλά αν το τρίτο τρίμηνο είναι πριν τις εξετάσεις τότε θα κάνω Πάρτυ. Τέλος πάντων δεν με νοιάζει να περάσω το μάθημα αλλά να βγάλω καλό βαθμό. Φοβάμαι να ανοίξω το βιβλίο των μαθηματικών και έχω τρομερό άγχος. Να μην παραλείψω ότι στο δεύτερο τρίμηνο.της έγραψα 4 και ήταν από τους ψηλότερος βαθμούς. Ήταν πολύ δύσκολο. Παντος στο τρίμηνο μου έβαλε 15 τι με συμβουλεύετε να κάνω? Όποιος απαντήσει θα του κάνω αποδεκτή οπότε απαντήστε πλιζ
Πήγαινε στο θέμα: Άγχος
Μήνυμα στις 27/4/2015 στις 20:07 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνώ με ότι λες αλλά δεν νομίζω πως είναι πολύ φυσιολογικό να τα κάνουν αυτά κάτι μικρά της πρώτης γυμνασίου που δεν έχουνε σκάσει ακόμα από το αυγό και το παίζουν αντράκια. Όσο αφορά την αποδεκτή είμαι καινούργια εδώ και δεν ξέρω πως να κάνω. Ευχαριστώ πολύ παντος που επαληθευσες την υποψία μου. Πήγαινε στο θέμα: είμαι προβληματισμένη
Μήνυμα στις 27/4/2015 στις 18:23 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας. Είμαι η........ Και είμαι 13 χρονων . Είμαι πολύ αδύνατη έχω πολύ όμορφο πρόσωπο με πράσινα μεγάλα μάτια είμαι ξανθανοξανθη με ανοιχτόχρωμα μαλλιά μέχρι τους ώμους. Έχω σταρενια επιδερμίδα. Να μην παραλείψω ότι είμαι άριστη μαθήτρια του 19 και δεν ασχολούμαι καθόλου με αγόρια. Μου φαίνεται γελοίο που οι συμμαθήτριες μου τα φτιάχνουν συνεχεια με αγόρια και η σχέση τους κρατάει μια εβδομάδα το πολύ. Έχω παρατηρήσει ότι γενικά αρέσω σε αγόρια. Πολλοί μου κάνουν κοπλιμέντα και μου αφήνουν λουλούδια στο θρανίο και άλλες τέτοιες μα.... ες. Λοιπόν δεν κάνω παρέα με πολλά παιδιά. Είμαι πολύ επιλεκτική στις παρέες μου παρόλα αυτά έχω γνωρίσει σχεδόν όλα τα παιδιά της τάξης. Τέλος πάντων ποτέ κανένας δεν μου έχει ζητήσει να τα φτιάξουμε και όχι ότι με νοιάζει αλλά μου φαίνεται κάπως περίεργο.Η μαμά μου μού λέει ότι απλά με σέβονται και δεν με θεωρούν εύκολη. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή της χρονιάς πολλά πηγαίνανε να γινουνε αλλά τα απέρριψα. Ήθελαν να με βάλουν και εμένα στο ηλίθιο παιχνιδάκι τους. Τώρα μου αρέσει ένα αγόρι αλλά νομίζω πως αρέσω και σε εκείνον. Μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται και γιατί δεν μου τα ζητάει κανείς? Αγόρια όταν σας απορρίπτει μια κοπέλα με αξιοπρέπεια παρατάτε την προσπάθεια να τη ρίξετε? Τι συμβαίνει? Συγγνώμη για το μέγεθος του γράμματος
Πήγαινε στο θέμα: είμαι προβληματισμένη |