Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά τo τσιγάρο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

δεν ξερω τι να κανω??ειμαι μπερδεμενος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131046 από marios17 στις 08 Νοεμβρίου 2014, 10:38μμ

marios17

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2014
γεια σας μελη του ftou οπως γραφω και στον τιτλο μου ειμαι πολυ μπερδεμενος και δεν ξερω τι να κανω... καταρχας ειμαι 15 χρονων και δεν ξερω ακομα την σεξουαλικη μου ταυτοτητα. εμενα καταρχας δεν θα με πειραζε να σκευτω ενα κοριστι να με φιλαει ή να ειμαστε αγγαλια γενικα θα μου αρεσαι κατι τετοιο, αφου εχω φερει σε σκεψη και σεξουαλικες πραξεις και δεν ειχα προβλημα.τεσπα το μεγαλο θεμα ειναι οτι τον απριλιο του 13 γνωρησα ενα παιδι (τον ταδε) δεν θα ηθελα να πω ονοματα ,τον γνωρησα μεσο ενος φιλου και τωρα ματα το καλοκαιρι που περασα χαλια λογο οτι τα σπασαμε με αυτο το παιδι εκμυστηρευτηκα το μυστικο μου σε εναν δικο μου ανθρωπο του ειπα τι εσθανθηκα απο την αρχη για αυτο το παιδι οτι οταν τον πρωτοειδα εσθανθηκα κατι να με διαπερναει και με τον καιρο δεθηκα μαζι του και μετα που κοψαμε οι 2 στεναχωρηθηκα φοβερα.να πω πως το παιδι ειναι στρειτ 100%...εγω σκεφτομουν ολλα αυτα που ειχα στο μυαλο μου γιαυτον και κατεληξα οτι ημουν ερωτευμενος μαζι του το ιδιο μου ειπε και ο ανθρωπος που του το εκμηστηρυτηκα. αλλα τωρα με το παιδι αυτο τυχαια βγηκαμε εχθες και οταν τον ειδα με επιασε ταχυπαλμια...τωρα δεν ειμαστε φιλοι απλος βγηκαμε τυχαια.τωρα δεν ειμαστε φιλοι ...εγω φοβαμαι γιαυτο που εγινε τοση στεναχωρια, νομιζα οτι δεν μπορουσα να ζησω οτι ηταν κατι σημαντικο για μενα οταν τελειωσαμε σαν φιλοι που να ξερα οτι τον ειχα ερωτευτει.....τωρα φοβαμαι μην μου ξανασιμβει με αλλο ατομο αλα αν ηταν μονο αυτο ? αν ακομα ψαχνομαι και τελικα βγω στρει ή μπαι? εχω μπερδευτει πολυ σας παρακαλω βοηθηστεμε!!!!! και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο....
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #131047 από adiaforos13 στις 08 Νοεμβρίου 2014, 11:45μμ

adiaforos13

Εικονίδιο
μέλος από: 15/10/2014

Αποδεκτή απάντηση

γεια σου φιλε μου... δεν χρειαζεται να φοβασαι για τιποτα... κατα την γνωμη μου με αυτο το παιδι απλως δεθηκες παρα πολυ.. δεν πιστευω οτι ειναι κατι παραπανω ετσι οπως τα λες... και καταδευτερον... εχεις κανει σχεση με κοπελα;; εαν ναι πως σου φανηκε και εαν οχι κανε για να καταλαβεις καλυτερα τι τρεχει και να ξεμπερδευτεις.... εαν αυτο που ενιωθες για το αγορι ειναι ισο με αυτο που ενιωθες για το κοριτσι εισαι μπαϊ, αν δεν σου αρεσε καθολου το κοριτσι εισαι gay, αν σου αρεσει μονο το αγορι που δεν το πιστευω(γιατι οπως λες εχεις φαντασιωσεις με κοπελες) εισαι gay..(αποδεκτη αν σε βοηθησα :))
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131048 από marios17 στις 09 Νοεμβρίου 2014, 12:11πμ

marios17

Εικονίδιο
adioafore13 ευχαριστω πολυ οσο για τον αν εχω κανει σχεση με κοπελες εκανα προσπαθειες και με εφτηναν πηγε να γινει μια σχεση με μια κοπελα μιλαγαμε με γλυκολογα , μιλάγαμε στο τηλεφωνο αλλα μετα μου λει οτι με θελει σαν φιλο...εγω δεν στεναχωρηθηκα τοσο αλλα γενικα μια καλη σχεση δεν εκανα.....με αυτο το παιδι στεναχωρηθηκα υπερβολικα ειχα ολλες τις φοτο που ειχαμε βγαλει και οποτε ακουγα το ονομα του παθαινα κατι...επιδι οκ σκευτομαι κοπελες αλλα ποτε δεν ερωτευτηκα μια κεραυνουολα γιατι??θα ηθελα και αλλες γνωμες σας παρακαλω βοηθηστεμε ειναι σοβαρο το θεμα.και αν θελει ο οποιοσδηποτε να ρωτησει κατι αν δεν καταλαβαινει κατι οκ να ρωτατε ελευθερα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131049 από marios17 στις 09 Νοεμβρίου 2014, 1:16πμ

marios17

Εικονίδιο
συγνωμη αν σας πριζω αλλα χρειαζομαι βοηθεια ειναι θεμα ζωης και θανατου, να πω πως δεν εχω μιλησει στους γονεις μου...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131050 από adiaforos13 στις 09 Νοεμβρίου 2014, 1:17πμ

adiaforos13

Εικονίδιο
μαριε ουτε εγω εχω ερωτευτει κεραυνοβολα... και εμενα με εφτηνα οι κοπελες (και ποιος δε εχει φαει χιλοπιτα αλλωστε)... εχεις δρομο μπροστα σου να καταλαβεις τι εισαι και τι οχι... ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131051 από marios17 στις 09 Νοεμβρίου 2014, 1:55πμ

marios17

Εικονίδιο
σε ευχαριστω πολυ αλλα με αυτο το παιιδι γιατι μου βγηκε ετσι??γιατι τετοια στεναχωρια ??κλαμα στο δωματιο, στο μπανιο γιατι?? τι σημαινει αυτο??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131054 από adiaforos13 στις 09 Νοεμβρίου 2014, 1:18μμ

adiaforos13

Εικονίδιο
δεν ξερω φιλε.. μπορει οντως να σου αρεσε πολυ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131055 από marios17 στις 09 Νοεμβρίου 2014, 2:23μμ

marios17

Εικονίδιο
σε ευχαριστω για την βοηθεια!θα ηθελα να ρωτησω κκαι κατι αλλο, αυτο που εγινε με αυτο το παιδι που μπορω να το πω?? οι γωνεις μου θα στεναχωρηθουν πολυ ,τι να κανω??????και επισης θα ηθελα και αλλα ατομα να απαντησουν αλλα και εσυ adiafore13....και παλι ευχαριστω
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login