Μήνυμα στις 19/1/2015 στις 17:52 @Κλάψιμο
ναι εγω βαζω και nivea after shave balsam για να μαλακωσει το δερμα
Πήγαινε στο θέμα: σχετικα με το ξυρισμα
Μήνυμα στις 18/1/2015 στις 22:45 @Κλάψιμο
1) μια χαρα ειναι 2) καλυτερα φορα της τριχας... κι εγω ετσι τα περνω.. 3) δεν θα πιεσεις καθολου το ξυραφι.. ισα ισα να σε χαϊδευει καλυτερα θα σε συμβουλευα να σου δειξει καποιος μεγαλυτερος.. δεν ειναι ντροπη.. μην πας και κοπεις Πήγαινε στο θέμα: σχετικα με το ξυρισμα
Μήνυμα στις 15/1/2015 στις 01:10 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:το αλλο χερι το δοκιμασες;;Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 14/1/2015 στις 16:54 @Διάφορα
σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας :)
Πήγαινε στο θέμα: Σοκολατα
Μήνυμα στις 14/1/2015 στις 00:41 @Διάφορα
γι αυτο εχω εθιστει γιατι δεν θελω αλλα το κανω οπως υπαρχουν ανθρωπποι που εχουν αρχισει το τσιγαρο το μετανιωσαν αλλα δεν μπορουν να το κοψουν... δεν ξερω μαλλον θα φτιαξω προγραμμα δηλαδη να τρωω 1 σοκολατα την ημερα ή κατι τετοιο και σιγα σιγα να ελλατωνεται η ποσοτητα Πήγαινε στο θέμα: Σοκολατα
Μήνυμα στις 13/1/2015 στις 19:03 @Διάφορα
δεν ειναι οτι δεν εχω χομπι... παιζω σε ομαδα ποδοσφαιρου, παω βολτες με την παρεεα κτλ... απλα τρωω πολυ σοκολατα οταν ειμαι σπιτι...
Μήνυμα στις 12/1/2015 στις 22:54 @Διάφορα
μαγκες, νομιζω εχω εθιστει στη σοκολατα δεηλαδη καταναλωνω μεγαλες ποσοτητες καθε μερα και ενω ξερω οτι δεν ειναι καλο δεν μπορω να το σταματησω
Μήνυμα στις 5/1/2015 στις 17:21 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:σκατα τα εκανες με το συμπαθειο.... αν μου μιλαγαν ετσι θα ξενερωνα ασχημα... εχω μια κοπελα στην ταξη μου που ειναι πολυ ειρωνικη και επιθετικη και ειναι πολυ σπαστικο αυτο.... δεν λεω οτι εισαι ετσι γιατι εσυ το εκανες αθελα σου αλλα μαλλον εκεινος δεν θα το καταλαβε εκεινος... ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω... αυτο που θα σου προτεινα να κανεις εγω ειναι μια καινουργια αρχη... με αυτο εννοω να ξεχασεις οτι εγινε... ο τροπος προσεγγισης που σου προτεινω αφου εισαι ντροπαλη ειναι να βρεις καποιον κοινο γνωστο με αυτον τον κυριο... ετσι εαν δεις τον ερωτα σου να μιλαει με τον κοινο σας γνωστο μπορεις να πας να χερετησεις... ετσι θα ανταλαξετε καποιες κουβεντες... θα το κανεις αυτο για καποιο καιρο και μετα το περασμα του καιρου θα αποκτησετε οικιοτητα και θα κυλησει το πραγμα.. επισης θα σου προτεινα να πηγαινεις και μονη σου στο γνωστο σας... με αυτο τον τροπο θα αυξησεις τις πιθανοτητες συναντισης... δοκιμασμενος αυτος ο τροπος απο εμενα...επισης αυτο που ειπες οτι θα σε κοροϊδευουν δεν ισχυει και αν ισχυει δεν θα δινεις σημασια... ελπιζω να σε βοηθησα και αν θες και κατι αλλο ρωτα ;) Πήγαινε στο θέμα: τι να κάνω?
Μήνυμα στις 4/1/2015 στις 00:04 @Μηχανήματα
φιλε διεφθαρμενε θα το το ψαξω και θα δω τι θα κανω
Πήγαινε στο θέμα: LG G2 mini vs Samsung Galaxy S3 Neo |