Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #130745 από pic16f84 στις 14 Οκτωβρίου 2014, 9:29μμ

pic16f84

Εικονίδιο
μέλος από: 22/2/2014
Καλησπέρα σας
Εχω μπερδευτεί πάλι και ενώ τα συζητάω με φιλους κλπ αναγκάζομαι να παρω και άλλες απόψεις για να δω τι θα κανω.
Ολα ξεκίνησαν το σεπτεμβρη οταν γνωρισα μια κοπελα απο κοινους γνωστούς..Κυνήγησα τη φάση επειδή γουσταρα αλλα αυτη ηταν καπως πιο κλειστή ,εως οτου φτασαμε να μου πει οτι δεν εχει ξεκαθαρίσει ακόμα με το δικο της(δεν το γνώριζα ως τοτε)...Εκανα κινηση να τη φιλήσω φανηκε να θελει αλλα με εναν ενδιασμο και μου ειπε οχι...Οπότε και εγω αποφάσισα να μη συνεχίσω...Στην πορεία ξεκίνησε να με ενοχλεί αυτή και να μου μιλάει και να μου λέει τα γνωστά του τύπου"δεν πιστεύω να εχω πεσει στα ματια σου και αλλα τέτοια" μιλάγαμε μιλάγαμε,περνουσε κατι δυσκολες καταστάσεις και καποια μερα αποφασίσαμε να βρεθουμε 2η φορά μόνοι μας.Και μου ειπε ενω εχει ξεκαθαρίσει με τον αλλο δε θελει να κανει κατι γιατι δεν ειναι ετοιμη και δε θελει να πληγωσει κανενα και αλλες γνωστες δικαιολογίες....Εγω το ξεκοψα της ειπα τι αισθανομαι εγω και της εστελνα σπανια είτε στο fb είτε στο viber και απανταγε καπως ψυχρά.Εκεινη πάντως δε στελνει ποτέ ενα μηνυμα απο τότε που μου μίλησε...Το θεμα ειναι οτι μεσω των κοινων γνωστών τη βλεπω καποιες φορες και δεν ειναι ανετη...Εγω τη γουστάρω αλλά απο την άλλη, βλαστημάω την ώρα και τη στιγμή που τρώω κολλήματα με κοπέλες :P...(Αν πχ γνωρίσω μια κοπέλα που ειναι καλή στη συμπεριφορά και σοβαρή και δεν ειναι τα γνωστά τσόλια τρώω κόλλημα)Ελα ομως που μετά πεφτω σε περιπτώσεις που δεν ξέρουν τι θέλουν;; και ρωτάω τώρα εγώ τι πρέπει να κάνω ;;; να την πιάσω να της μιλησω στο ξαφνικό ενώ έχουμε να μιλήσουμε καιρο;; να την κάνω να ζηλέψει; να τη γράψω;;; ή να την κηνυγάω συνέχεια και να της δείξω οτι ενδιαφέρομαι;; οι αλλοι λενε οτι οταν ερχεσαι εσυ στην παρέα, αυτη νιωθει περιεργα και αλλαζει συμπεριφορά σαν να αγχώνεται....Αν μπορείτε πειτε μου γιατι αρχιζω και τρελένομαι με τις περιπτώσεις που μου ερχονται....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #130746 από BabisSougias στις 14 Οκτωβρίου 2014, 9:38μμ

BabisSougias

Εικονίδιο
μέλος από: 14/9/2014
λοιπον , ακου τον ειδικο στα επι του θεματος , θα κανεις σκοτσεζικο ντουζ, θα πρεπει να εισαι πολυ γλυκος μαζι της , πηγαινε της τριανταφυλλα , πες της ομορφα λογια και τετοια , ΟΜΩΣ για καποια διαστηματα δε θα απαντας , θα βαζεις φωτο και τετοια με αλλες και γενικα μια θα εισαι κρυο μια ζεστη , σε μια απο αυτες τις ζεστες που θα σε κυνηγησει , την φιλας και τελειωσε το θεμα , αν σε καλυψα αποδεκτη;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #130750 από pic16f84 στις 15 Οκτωβρίου 2014, 12:56πμ

pic16f84

Εικονίδιο
μέλος από: 22/2/2014
Έγραψε:(BabisSougias@14 Οκτωβρίου 2014)
λοιπον , ακου τον ειδικο στα επι του θεματος , θα κανεις σκοτσεζικο ντουζ, θα πρεπει να εισαι πολυ γλυκος μαζι της , πηγαινε της τριανταφυλλα , πες της ομορφα λογια και τετοια , ΟΜΩΣ για καποια διαστηματα δε θα απαντας , θα βαζεις φωτο και τετοια με αλλες και γενικα μια θα εισαι κρυο μια ζεστη , σε μια απο αυτες τις ζεστες που θα σε κυνηγησει , την φιλας και τελειωσε το θεμα , αν σε καλυψα αποδεκτη;)

σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.Θα αποδεχόμουν την απάντηση αλλά στην περιπτωσή μου με το που μου ειπε αυτά που μου ειπε για 2η φορά την εχει πιάσει πιθανόν ο εγωισμός της γυναίκας και 2-3 φορές έστειλα εγω και μιλήσαμε στο viber αυτή δεν εχει στείλει..Ενώ στην αρχή έστελνε συνεχώς....
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #130808 από BabisSougias στις 18 Οκτωβρίου 2014, 11:03μμ

BabisSougias

Εικονίδιο
μέλος από: 14/9/2014

Αποδεκτή απάντηση

ναι γιατι σε εχει σιγουρο ρε αδελφε, γραφτηνα λιγο και θα δεις ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login