Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Γκάλης, Γιαννάκης, Φασούλας, Χριστοδούλου, Καμπούρης – Μπάσκετ.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Αναισθησια (Κυστη κοκκυγος)

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #130007 από Epistimon στις 03 Σεπτεμβρίου 2014, 2:10μμ

Epistimon

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2013
Παιδια θα παω να κανω ενα χειρουργειο για κυστη κοκκυγος αλλα απο τι μου ειπαν θα ειναι πολυ μικρο σε σχεση με την πρωτη φορα που ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ και θα γινει με ραμματα και οχι με την ανοιχτη μεθοδο...τι αναισθησια προτεινετε να κανω? Ολικη η τοπικη για αυτη την περιπτωση?
προφίλάλλα...˵quote˶
9
Μήνυμα #130011 από ScandalousAngel στις 03 Σεπτεμβρίου 2014, 4:43μμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012

Αποδεκτή απάντηση

Σε ρωτησε ο γιατρος ποια αναισθισια να επιλεξεις? Εγω θα διαλεγα την ολικη μιας και αυτη μου κανανε. Σκεψου οτι με την τοπικη, δεν θα νιωσεις τιποτα αλλα θα εισαι ξυπνιος και αυτο μπορει να σου προκαλεσει αγχος για το τι ακριβως κανουν εκει πισω και να περασει 30 ή 1 ωρα μεσα στην αγωνια. Καλυτερα να παρεις εναν υπνακο και ουτε που θα το καταλαβεις ποτε περασε η ωρα. Ρωτα και τη γνωμη του γιατρου σου ομως. Αντε καλη τυχη και περαστικα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #130014 από Epistimon στις 03 Σεπτεμβρίου 2014, 5:54μμ

Epistimon

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2013
Ναι με ρωτησε βασικα και ακομα δεν ξερω αλλα ετσι οπως τα λες μαλλον ολικη. Απλα το μονο που φοβαμαι ειναι ο πονος μετα την εγχειρηση
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login