Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Από τώρα και για μια ώρα ακόμα, ΕΜΕΙΣ θα ελέγχουμε αυτά που θα βλέπεις και θ' ακούς.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Βαθμοι σχολειου!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128738 από Epistimon στις 08 Ιουλίου 2014, 12:09πμ

Epistimon

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2013
Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα. εμεις παιρναμε βαθμους στις 30 ιουνιου αλλα εγω δεν πηγα να τους παρω επειδη γενικα δεν ειχα γραψει καλα λογω κακης διαθεσης. Επισης ενας αλλος λογος που δεν τους πηρα ηταν επειδη δεν ηθελα να δουν οι γονεις μου τι πηρα γιατι θα αρχιζαν απιστευτο κυρηγμα και ο δρομος μου προς τις πανελληνιες που εχει αρχισει πολυ καλα θα χαλαγε.Και θελω να σας ρωτησω αν παει καποιος απο τους γονεις μου σχολειο αυτες τις μερες υπαρχει περιπτωση να τους παρει?
προφίλάλλα...˵quote˶
9
Μήνυμα #128744 από ScandalousAngel στις 08 Ιουλίου 2014, 3:46πμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012

Αποδεκτή απάντηση

Ναι, υπάρχει περίπτωση να πάνε να τους πάρουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα λύκεια και τα γυμνάσια είναι ανοιχτά μια φορά την εβδομάδα όλο το καλοκαίρι, αλλά δεν είμαι σίγουρη για τη μέρα τουλάχιστον στη δική μου περιοχή είναι κάθε πέμπτη. Πάντως πιστεύω ότι πρέπει να αντιμετώπισε τους γονείς σου face to face όταν δουν τους βαθμούς σου και να μην φοβάσαι άμα όπως λες είσαι σε καλό δρόμο για τις πανελλήνιες μίλησε τους και θα καταλάβουν. Συμβαίνει πολλές φορές να μην γράφουμε σε ένα διαγώνισμα χάλια και μμην ξεχνάς ότι η ζωή μας δεν κρίνεται από ένα διαγώνισμα (εκτός από τις πανελλήνιες:Ρ). Ελπίζω να σε βοήθησα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login