Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που αγόραζες προφυλακτικά κατακόκκινος από το περίπτερο και μετά από δεκάλεπτη προεργασία ώστε να έχουν φύγει όλοι.
Σάββατο, 19 Απριλίου

δε ξέρω πως πρέπει να φερθώ;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128721 από gogosunrise στις 06 Ιουλίου 2014, 6:50μμ

gogosunrise

Εικονίδιο
μέλος από: 6/7/2014
Γεια σας παιδιά,
είμαι καινούρια στη παρέα όμως θα ήθελα κι εγώ να σας πω αυτό που με απασχολεί. Ήμουν για έξι μήνες με ένα παιδί και χωρίσαμε λόγω απόστασης. Ήμαστε ερασμους και όταν τελείωσε έπρεπε να γυρίσουμε στις πατρίδες μας (είναι Ισπανός). Είπαμε ότι πρέπει να μείνουμε φίλοι γτ δε θα μπορούσαμε να είμαστε ζευγάρι. Πράγματι μιλούσαμε φιλικά εντελώς και σε ένα βαθμό πίστευα ότι όντως είναι εφικτό. Πήγα όμως Ισπανία μετά από 4 μήνες χωριστά και από το πρώτο κιόλας βράδυ ήμασταν σαν friends with benefits. Ήταν τρυφερός όπως τότε που ήμαστε μαζί. Όμως όταν έφυγα ήταν πάλι το ίδιο και ενώ όσο ήμασταν μαζί ήταν τρυφερός μετά το έβλεπε εντελώς με τη λογική. Το Σεπτέμβρη θα έρθει να με δει. Ως τότε φίλοι. όμως μήπως πρέπει να το κάνω να είμαστε μόνο φίλοι όσο κι αν το θέλω; γιατί εγώ όταν χωρίζουμε στενοχωριέμαι και φοβάμαι μήπως είναι μαζί μου χωρίς να έχει αισθήματα για μενα και έπειτα δε θέλω να μείνω σε μια μπερδεμένη κατάσταση. Τι να κάνω;;;;;
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #128730 από pi8hkos97 στις 07 Ιουλίου 2014, 8:49πμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Μόνο φίλοι εννοείται. Ζευγάρι δεν πρόκειται να γίνεται, εκτός αν μετακομίσει αυτός ή εσύ. Αν μία στο τόσο τα "φτιάχνετε", θα σπαστείς άσχημα στο τέλος. Το καλύτερο λοιπόν είναι να μείνετε φιλαράκια. Αν όμως σου είναι πραγματικά δύσκολο, ίσως καλό θα ήταν να περιορίσεις (ή και να κόψεις) τις επαφές σας. Στην τελική τί παρέα κάνετε από το φβ... Δεν λέω, είναι υγεία να έχουμε φίλους (έστω και από απόσταση) αλλά αν ο συγκεκριμένος σε αναστατώνει επειδή δεν μπορείτε να τα έχετε όπως πρέπει το πράγμα μιλάει από μόνο του.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login