Μήνυμα στις 9/7/2014 στις 17:31 @Sex
Φιλε μου συμφωνώ με το Λενάκι!!! Αυτά είναι πιο πολύ θέματα που αφορούν εσάς για να βασανίζετε τον εαυτό σας! Κανένα από τα δύο δεν είναι σοβαρό πρόβλημα για εμάς :P
Πήγαινε στο θέμα: (για κοριτσια)φλεβες στο πεος και @ρχιδι@
Μήνυμα στις 9/7/2014 στις 17:18 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σου Λενάκι! Είμαι καινούρια στο φόρουμ και δε ξέρω όλη την ιστορία. Σε σχέση με όσα είπατε σε αυτό το post νομίζω ότι ο πρώην σου δεν ξέρει τι θέλει. Εσύ τον θέλεις και του το είπες. Αν κάποιος σε θέλει το ξέρει, δε το σκέφτεται. Θεωρώ ότι είναι δικαιολογίες όσα λέει ότι φοβάται μήπως δε φερθεί καλά. Άλλωστε αν εσύ δε φοβάσαι τότε δε του πέφτει λόγος. Δεν υπάρχει άλλος να σε αγαπήσει πιο πολύ από τον εαυτό σου :P Αν αυτός σε πλήγωσε εσύ θα έπρεπε να είσαι σκεπτική, όχι αυτός. Νομίζω πως το παιδί παίζει λίγο βρώμικα. Από τα όσα γράφεις φαίνεται ότι τον θέλεις και δικαιολογείς καταστάσεις αλλά επίσης φαίνεται ότι αυτός δε ξέρει τι του γίνεται. Εγώ λοιπόν θα σου έλεγα να του ξεκαθαρίσεις τι θέλεις (ένα τελεσίγραφο) όποιο κι αν είναι αυτό, για να καταλάβει ότι δε μπορεί να παίζει. Θα συμφωνήσω με τον διεφθαρμένο ότι τα πισωγυρίσματα δε βοήθησαν ποτέ, για αυτό αν αυτός δε ξέρει τι θέλει δεν είναι για εσένα και πάμε για άλλα αν πάλι θες και μπορείς να το κρατήσεις στο φιλικό μπράβο σου αλλά όλα δε γίνονται. Δες τι θες εσύ από αυτόν και παίξε με τους δικούς σου όρους! Πάντως εκεί έξω υπάρχουν και καλά παιδιά και ωραία που μπορεί να μην είναι σκεπτικά ! Δική σου η ζωή κοίτα να περνάς καλά!
Πήγαινε στο θέμα: Γιατι ειναι τοσο σκεπτικος?Μια γωμη παδια
Μήνυμα στις 6/7/2014 στις 18:59 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σου ρουλίτσα! Αρχικά μην αγχώνεσαι για το σεξ. Γιατί πραγματικά όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα συμβεί. Καλό είναι να το ξέρει ο φίλος σου όμως νομίζω ότι είναι δείγμα ανωριμότητας να φερθούν όπως περιγράφεις. Αναφορικά με το νέο παιδί, αφού δε το βρίσκεις απίθανο να κάνεις κάτι μαζί του μπορείς να δοκιμάσεις. Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο εμφάνιση. Ποσες φορές βλέπουμε κάποιον σαν θεό και μετά απομυθοποιείται εντελώς στα μάτια μας; οπότε δοκίμασε μαζί του. Φυσικά δε χρειάζεται να κάνεις αμέσως σεξ μαζί του. Εννοείται ότι μπορείς να δεις αν ταιριάζετε κι με άλλους τρόπους... Σημαντικό κι αυτό και πρέπει να το απολαμβάνεις αλλά να μπορείς να αλλάξεις και δυο κουβέντες μαζί του . :* Πήγαινε στο θέμα: δεν ξέρω αν τον θέλω αρκετά
Μήνυμα στις 6/7/2014 στις 18:50 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδιά, είμαι καινούρια στη παρέα όμως θα ήθελα κι εγώ να σας πω αυτό που με απασχολεί. Ήμουν για έξι μήνες με ένα παιδί και χωρίσαμε λόγω απόστασης. Ήμαστε ερασμους και όταν τελείωσε έπρεπε να γυρίσουμε στις πατρίδες μας (είναι Ισπανός). Είπαμε ότι πρέπει να μείνουμε φίλοι γτ δε θα μπορούσαμε να είμαστε ζευγάρι. Πράγματι μιλούσαμε φιλικά εντελώς και σε ένα βαθμό πίστευα ότι όντως είναι εφικτό. Πήγα όμως Ισπανία μετά από 4 μήνες χωριστά και από το πρώτο κιόλας βράδυ ήμασταν σαν friends with benefits. Ήταν τρυφερός όπως τότε που ήμαστε μαζί. Όμως όταν έφυγα ήταν πάλι το ίδιο και ενώ όσο ήμασταν μαζί ήταν τρυφερός μετά το έβλεπε εντελώς με τη λογική. Το Σεπτέμβρη θα έρθει να με δει. Ως τότε φίλοι. όμως μήπως πρέπει να το κάνω να είμαστε μόνο φίλοι όσο κι αν το θέλω; γιατί εγώ όταν χωρίζουμε στενοχωριέμαι και φοβάμαι μήπως είναι μαζί μου χωρίς να έχει αισθήματα για μενα και έπειτα δε θέλω να μείνω σε μια μπερδεμένη κατάσταση. Τι να κάνω;;;;; Πήγαινε στο θέμα: δε ξέρω πως πρέπει να φερθώ; |