Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, μόνο που τους σκοτώνει όλους.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

τα εχω με αλλη και 9ελω αλλη...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127188 από alien στις 15 Μαΐου 2014, 8:04μμ

alien

banned
μέλος από: 23/2/2014
γεια σας παιδες... το προβ μου ειναι επειγον και 9ελω οπωσδηποτε βοη9εια! τα εχω με μια κατερινα εδω και 24 μερες και δεν νιω9ω πολλα γι αυτην... χ9ες ομως γνωρισα μια 9ωμαη και κολλησα! η 9ωμαη τα εχει κι αυτη με αλλον κι αομως απο οτι εχουμε μιλησει στο φβ δεν τα πανε καλα και μαλλον χωριζουν και δειχνει κι αυτη ενδιαφερον! η κατερινα ομως πληγωνεται πολυ ευκολα και δεν 9ελω να την στεναχωρισω αλλα ταυτοχρονως 9ελω πολυ την 9ωμαη! να την χωρισω? αν ναι πως? και τι να της πω? παιδια ειναι πολυ δυσκολη κατασταση βοη9ηστε!!

ευχαριστω προκαταβολικα!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #127189 από aglina στις 15 Μαΐου 2014, 8:47μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012

Αποδεκτή απάντηση

Γεια σου!
Εγω σου προτηνω να χωρισεις την κοπελα δεν ειναι σωστο να την κοροιδευεις. Δηλαδη αφου δεν νιοθεις πραγματα για την κοπελα γιατι να περνας τον χρονο μαζι της? Δεν καταλαβαινω το λογο ισα ισα για να λες οτι εχεις κοπελα? (με τις ερωτησεις μου δεν θελω να σε προσβαλω! και συγουρα δεν μπορω να πω κατι για εσενα γιατι δεν σε ξερω απλα δεν καταλαβαινω την σταση σου). Ααα και στην κοπελα σου θα πεις την αληθεια δηλαδη οτι δεν νιοθεις οπως ενιοθες καποτε μαζι της. Συγουρα παντος αν μου το ελεγε καποιος θα τον εκτιμουσα πολυ περισσοτερο απο το να μου ελεγε δυκαιολογιες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127190 από Bluejack στις 15 Μαΐου 2014, 10:23μμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007
Αφού πατάς που πατάς το 9, γιατί δεν πατάς το Θ ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127191 από alien στις 15 Μαΐου 2014, 10:26μμ

alien

banned
μέλος από: 23/2/2014
Έγραψε:(Bluejack@15 Μαΐου 2014)
Αφού πατάς που πατάς το 9, γιατί δεν πατάς το Θ ?

γιατι εχει χαλασει :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login