Μήνυμα στις 1/6/2014 στις 01:40 @Διάφορα
γεια σας. 9ελω παιδια να μου πειτε αν 3ερετε λαβες/χτυπηματα που ποναν τον αλλο (που, πως κλπ) και επισης πως μπορουμε να τον ακινητοποιησουμε.. ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: χτυπηματα
Μήνυμα στις 15/5/2014 στις 22:26 @Θ. Κλημεντίνη
γιατι εχει χαλασει :) Πήγαινε στο θέμα: τα εχω με αλλη και 9ελω αλλη...
Μήνυμα στις 15/5/2014 στις 20:04 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας παιδες... το προβ μου ειναι επειγον και 9ελω οπωσδηποτε βοη9εια! τα εχω με μια κατερινα εδω και 24 μερες και δεν νιω9ω πολλα γι αυτην... χ9ες ομως γνωρισα μια 9ωμαη και κολλησα! η 9ωμαη τα εχει κι αυτη με αλλον κι αομως απο οτι εχουμε μιλησει στο φβ δεν τα πανε καλα και μαλλον χωριζουν και δειχνει κι αυτη ενδιαφερον! η κατερινα ομως πληγωνεται πολυ ευκολα και δεν 9ελω να την στεναχωρισω αλλα ταυτοχρονως 9ελω πολυ την 9ωμαη! να την χωρισω? αν ναι πως? και τι να της πω? παιδια ειναι πολυ δυσκολη κατασταση βοη9ηστε!! ευχαριστω προκαταβολικα! Πήγαινε στο θέμα: τα εχω με αλλη και 9ελω αλλη...
Μήνυμα στις 1/4/2014 στις 21:56 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω πολυ φιλε! Πήγαινε στο θέμα: δρομος προς τη σχεση...
Μήνυμα στις 1/4/2014 στις 21:22 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας παιδες! αυτον το καιρο παμε πολυ καλα με μια κοπελα που εχω αρχισει να την θελω και απ οτι ξερω με θελει κι αυτη... ευτυχως εχει μια πολυ καλη εικονα για μενα και δεν θελω να την απογοητευσω! οταν της ζητησω να τα φτιαξουμε θελω να το κανω καπως ωραια που να της αρεσει πολυ (οχι αυτα τα υπερβολικα τα σκατορομαντικα που τα βλεπουμε στην τηλεοραση και ξερναμε)και οχι με την συνηθισμενη φταση "θες να τα φτιαξουμε?" ... θελω να μου προτεινετε εξυπνους τροπους που να την εντυπωσιασουν!! δηλαδη θελω να λεει στις φιλες της "εχω το καλυτερο αγορι του κοσμου"... ευχαριστω προκαταβολικα μαγκες ;) Πήγαινε στο θέμα: δρομος προς τη σχεση...
Μήνυμα στις 27/2/2014 στις 16:27 @Θ. Κλημεντίνη
αλοχα μελη του φτου! λοιπον.. εδω και καιρο αρχιζει και μου αρεσει μια πολυ επικινδυνα αλλα δεν μιλαμε καθολου.. μονο σαν ονοματα γνωριζομαστε.. αλλα εχω ακουσει οτι αυτη γουσταρει αγορια με φημη και τετοια! μετα απο καμια εβδομαδα ημουν στον κολλητο μου και αραζαμε και μου λεει σε μια φαση οτι εχει φαει και αυτος κολλημα με αυτη! μου ειπε οτι μιλανε και τετοια και οτι της εχει πει οτι την γουσταρει και οτι αυτη του ειπε οτι τον βλεπει μονο φιλικα... ο κολλητος μου δεν ξερει οτι την γουσταρω κι εγω και φοβαμαι η δεν θελω να του το πω για να μην γινει τιποτα... επισης θελω να την πλησιασω και να μιλαμε αλλα δεν ξερω πως...! any help? Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με κολλητο και κοριτσι
Μήνυμα στις 23/2/2014 στις 22:00 @Sex
γεια σας παιδια, ειμαι 15 χρονων και κατα το σεξ παρατηρησα οτι χυνω γρηγορα.. βασικα ειναι πολυ σπαστικο αυτο και δεν αρεσει και στις γκομενες... σκεφτομαι να χρησιμοποιησω προφυλακτικα με επιβραδυντικο, αλλα διαβασα οτι πολλες φορες προκαλει ερεθισμους, εξανθηματα κλπ και φοβαμαι να τα χρησιμοποιησω... πως να το σταματησω ρε παιδια? >< Πήγαινε στο θέμα: προωρη εκσπερματωση |