Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ψυγγιές: Οι φωνές του περιπτερά να κλείσεις το ψυγείο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Κοπέλες και προσέγγιση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127082 από InvalidPerson στις 10 Μαΐου 2014, 10:33πμ

InvalidPerson

Εικονίδιο
μέλος από: 16/3/2014
Γειά, παρέα του φτου, έχω ένα πρόβλημα... Πάω β' γυμνασίου και προς το παρόν δεν είχα ποτέ σχέση. Φυσικά και γουστάρω μόνο κορίτσια αλλά δεν ξέρω πως να τα προσεγγιίσω (να αγγίξω, να μιλήσω κτλ.). Στην εμφάνιση είμαι ψηλός και με ωραίο πρόσωπο, πράσινα ματια, αλλά λίγο παχύς (αυτό νομίζω με κρατάει λίγο πίσω). Βλέπω άλλους να αγκαλιάζουν κοπέλες και (κάποιοι ανώριμοι)μπαίνουν ακόμη και με τη μούρη στα βυζιά τους. Θέλω να έρχομαι πιο κοντά στα κορίτσια (μπας και κάνω σχέσεις), αλλά είμαι ντροπαλός.Πως μπορώ να σηκώσω το χέρι να αγκαλιάσω κάποια ?? Καμιία βοήθεια ???
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #127093 από Georgeos στις 10 Μαΐου 2014, 8:20μμ

Georgeos

Εικονίδιο
μέλος από: 28/4/2014

Αποδεκτή απάντηση

χεχεχε μου θυμίζεις εμένα όταν ήμουν α'β' γυμνασίου..

φίλε μου το παν δεν είναι να αγκαλιάσεις και να ποιάσεις κοπέλα και να φανείς μάγκας...εγώ πιστεύω να περιμένεις λίγο για το όταν θα είναι η κατάλληλη ώρα και θα βγεί και η αγκαλιά και τα υπόλοιπα..και θα περάσεις και ωραία...την πρώτη αγκαλιά την έκανα α' λυκείου και μάλιστα με κάναν αγκαλιά γιατί με είδαν λυπημένο...ανακάληψε λίγο τον ευατό σου...δες τι ζητάς στην ζωή σου και θα δεις με όταν το μάθεις αυτό ..το τι θες θα έρθουν και οι αγκαλιές και όλα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login