Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Δεν είναι εύκολο να είσαι πράσινος. (Kermit)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Κοπέλα και facebook

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127000 από tasosOxaros στις 06 Μαΐου 2014, 9:59μμ

tasosOxaros

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2011
Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να μοιραστω κατι μαζί σας και να μου πειτε την γνωμη σας αν επραξα με ορθότητα.Αρχίζουμε:
Γνωρισα μια κοπέλα 1η γυμνασίου(εγώ πηγαινω 1 λυκείου) απο το facebook και ειναι απο την πόλη μου.Αρχισαμε να μιλαμε απο το facebook και σιγα σιγα με τις μερες δεθηκαμε και ανοιχτήκαμε ο ενας στον άλλον.Με εστειλε και της εστειλα φωτο οταν ειμασταν μικροί και μιλαμε χαιδευτικά.Αλλα ξεκαθαρίσαμε οτι ειμαστε φίλοι.Η κοπελα αυτή έχει προβλημα με την παρεα της και την βοηθησα για να το αντιμετωπίσει και απο τοτε εχουμε δεθεί.Ολα αυτά σε 1 εβδομάδα.Αλλα σημερα ηρθε στο φροντιστηριο μου και εδώ ειναι το θέμα.Μολις με ειδε αμέσως μια αγκαλιά αλλα μετά ήρθε η ξενέρα.Είπαμε τι κάνεις,πως είσαι και τα λοιπά,και μιλήσαμε λιγάκι για το προβλημα της.Αλλα νιωθω οτι δεν μιλουσα σωστά ,κοιταζα δεξια αριστερά γιατι ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.στο facebook μιλάμε αλλα απο κοντά δεν ξερω τι συζητηση να τις ανοιξω..Δεν καταλαβα αμα της αρεσα απο κοντά..Η φαση έχει ως εξής:Αγκαλιαστήκαμε,τις είπα τι κάνεις,μετά την ρωτησα κατι για την παρεα της και μετα για 10 δευτερόλεπτα δεν μιλούσαμε εγω κοιταζα δεξια αριστερα γιατι τα είχα χάσει και δεν ηξερα τι συζητηση να της ανοίξω..Ειμαι βλακας το ξέρω αλλα δεν μπορω ρε παιδια,δεν ξερω τι συζητηση να της ανοίξω.Δεν λεω μιλήσαμε αλλα οχι ικανοποιητικα οπως ήθελα εγώ.Ήμουνα σαν μυστήριος,σαν να ντρεπόμουνα ενω δεν ντρεπόμουνα.Παρασκευη θα βγουμε έξω,πειτε τι να κανω σας παρακαλω,τι συζητηση να της ανοίξω.Σας παρακαλω ειναι ανάγκη!!Ειναι σαν να μην ειχαμε μιλησει 1 εβδομαδα καθολου απο facebook.
Σας ευχαριστώ που με ακούσατε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127001 από Darkwin στις 06 Μαΐου 2014, 10:15μμ

Darkwin

banned
μέλος από: 7/6/2011
Ρε φίλε δεν πρέπει να ανυσηχείς για αυτά τα πράγματα. Οκ, λογικό ήταν που δεν μπορούσες να πεις τίποτα όταν την είδες. Όταν την ξαναδείς, πρώτον και κύριον, να νοιώθεις cool. Ρώτα την τι κάνει, πώς είναι, πως πέρασε την μέρα της και θα δεις η κουβέντα θα συνεχήσει. Μην κολλάς σε τέτοια πράγματα φίλε. Όπως της μιλάς στο facebook θα της μιλάς και από κοντά. Απλό.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127002 από tasosOxaros στις 06 Μαΐου 2014, 10:35μμ

tasosOxaros

Εικονίδιο
Ειμαι κλειστός φίλε μου πάρα πολύ.Καθε μερα καθομαι στο σπιτι επειδή δεν εχω παρέα ,σημερα ομως βγηκα έξω φιλε μου,γιατι μετα απο αυτα που έγινε ενιωσα απαίσια..Είμαι τύπος που βοηθαω τους άλλους ,αλλα εγώ για εμενα δεν βρίσκω απαντήσεις στα προβληματα μου.Παιζει να ξενερωσε.Πως να την κάνω να αλλάξει γνώμη?Τα λεμε όλα μεταξύ μας,αλλα σημερα που την είδα απο κοντά δεν ηξερα τι να της πω και νευριασα μετα για αυτό.Θα νομιζει τωρα οτι ειμαι κανενας κομπλεξικός,και οτι αμα βγούμε δεν θα λέμε τίποτα.Φτάνει σιγα σιγα η παρασκευή και αρχιζω και τρελένομαι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127003 από Darkwin στις 06 Μαΐου 2014, 10:44μμ

Darkwin

banned
μέλος από: 7/6/2011
Όπως και είπα πριν, δεν είναι ανάγκη να τρελένεσαι και να αγχώνεσαι. Απλώς θα βγεις με μια κοπέλα. Είσαι κλειστός χαρακτήρας αλλά θα δεις πως θα έχεις άλλη γνώμη για τον εαυτό σου όταν θα είσαι μαζί της. Απλώς be cool, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Την βλέπεις, της λες γεια τι γινεται μπλα μπλα μπλα και η κουβέντα θα συνεχιστεί μόνη της. Απλώς μην της δώσεις την ιδέα οτι έχεις χεστεί απάνω σου επειδή είσαι ντροπαλός (κλειστός). Άμα έχει ξενερώσει μαζί σου, απεδειξέ της οτι έχει λάθος γνώμη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127005 από tasosOxaros στις 06 Μαΐου 2014, 11:15μμ

tasosOxaros

Εικονίδιο
Το θέμα ειναι οτι εκεινη την στιγμη δεν μου ερχοντε ιδεες για το πως να της ανοιξω θεμα και πανω σε τι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127007 από pi8hkos97 στις 06 Μαΐου 2014, 11:27μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Οκ επειδή και εγώ είμαι φαν του facebook στο θέμα των κοριτσιών, γνωρίζω καλά ότι στο facebook η κουβέντα είναι πολύ πιο εύκολη από κοντά, διότι σου αφήνει χρόνο να σκεφτείς πως θα πεις καλύτερα αυτό που θες, ενώ από κοντά έχεις μόνο 2-3 δευρερόλεπτα να σκεφτείς αυτό που έχεις να πεις και κομπλάρεις, τα χάνεις. Κοίτα λοιπόν πως ξεκκινάμε:
-Γεια
-Γεια
-Τί κάνεις;
-Καλά εσύ
-Μια χαρά, πώς τα πέρασες σήμερα;
...
Μετά αν σου πει κάτι που να σηκώνει συζήτηση για το πως πέρασε τη μέρα της, τη ρωτάς για αυτό για να πιάσετε κουβέντα. Μετά αν σκάσει κάτι καινούριο (που σίγουρα με την κουβέντα θα γίνει) πιάνεις κουβέντα για το καινούριο. Και θα με θυμηθείς μετά από κάνα 2ωρο (για παράδειγμα) που θα πρέπει να φύγετε θα σπαστείς που θα τελειώσει η κουβέντα σας, και θα ανυπομονείς να ξαναβρεθείτε.

Υ.Γ. Τη βλέπεις ερωτικά; Γιατί αν είναι έτσι πρέπει να της ξεκαθαρίσεις την κατάσταση όταν έχετε δεθεί. ΕΠίσης είναι λίγο μικρή για εσένα, αλλά δεν νομίζω να παίζει σημασία.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127009 από tasosOxaros στις 06 Μαΐου 2014, 11:36μμ

tasosOxaros

Εικονίδιο
Οχι μονο φιλικα την βλέπω,φίλε μου.Αμα όμως ειναι μονολεκτική τι κάνω??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127014 από pi8hkos97 στις 07 Μαΐου 2014, 2:23μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
Καταρχάς δεν νομίζω να αγχωνόσουν έτσι για ένα φίλο σου. Μπορεί να νομίζεις ότι τη βλέπεις φιλικά, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου τη βλέπεις ερωτικά. Αν είναι μονολεκτική τώρα ίσως είναι πιο ζόρικα. Εκεί θα πρέπει να μιλήσεις εσύ για τον εαυτό σου, να της ανοιχτείς ξέρω γω για δικά σου θέματα ώστε να καταλάβει ότι την εμπιστεύεσαι. Μετά πάλι το ένα θα φέρει το άλλο, μη σε αγχώνει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127019 από tasosOxaros στις 07 Μαΐου 2014, 3:59μμ

tasosOxaros

Εικονίδιο
Αυτό το ανογμα εχει γινει μεσω facebook,και τα λεμε όλα μα όλα.Αλλα απο κοντά κομπλάρα εχθές..Δεν νιωθω κατι για αυτήν,απλώς δεν ειμαι πολυ κοινωνικός οπως ειναι τα αλλα παιδια της ηλικιας μου ,για να πω σιγα το πράγμα.Εγώ το βλέπω σαν να προχωράω σε επιπεδο κοινωνικότητας και για αυτό μου είναι δύσκολο.Διαφορετικα δεν είχα πρόβλημα.Τώρα αρχισε να ειναι λιγακι πιο μονολεκτικη επειδη μαλλον καταλαβε οτι ημουνα ντροπαλός και ίσως εδειξα οτι δεν νοιαζομαι για αυτήν και δεν την δινω σημασια ,ενω νοιάζομαι πραγματικά.Εχω κανει μια προετοιμασια πως να της μιλησω.Ξερω τι να της πω μολις την δω και τέτοια ,αλλα το θεμα ειναι οτι κομπλάρω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127046 από pi8hkos97 στις 08 Μαΐου 2014, 7:56μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
Κοίτα αυτό με την προετοιμασία μάλλον θα είναι άχρηστο, γιατί μάλλον θα πείτε στο τέλος κάτι τελείως άσχετο από αυτό που έχεις στο μυαλό σου να της πεις. Χαλάρωσε ρε μεγάλε, την περνάς 3 χρόνια, όλο και κάτι θα βρεις να της τραβήξεις το ενδιαφέρον.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login