Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 23:32 @Διάφορα
Γεια σας.Είμαι 15 χρονών(τον ιουλιο γινομαι 16) και για το καλοκαίρι θα παω στο χωριό μου.Το χωριο ειναι μεγαλο και εχει πολλα μαγαζιά.5 καφετέριες,2 σουπερμαρκετ(το ενα ειναι καρφουρ),1 βενζινάδικο,1 προποτζίδικο,2 ταβέρνες,1 μαγαζί για ζωολογικά είδη,1 ζαχαροπλαστείο και 1 περίπτερο.Σας τα λεω αυτά διότι ψαχνω για το καλοκαίρι δουλεια.Αλλά δεν ξερω που να παω.Θα ηθελα να μου προτείνετε που μπορω να παω να δουλέψω ωστε να βγαζω την ημέρα κανα 20..Επίσης εμαθα οτι υπαρχει νομος που λεει οτι πανω απο 16 πρεπει να εισαι για να δουλέψεις(αλλα να μου πείτε χωριό είναι,οποτε δεν υπαρχει και τοσο πρόβλημα,φαινομαι και μεγαλυτερος απο 15 χρονών).Σκέφτομαι να παω σε 1 ταβερνα απο τις 2 που δωσαμε τα χωραφια στον ιδιοκτητη της ταβέρνας και ειναι πολυ καλό άτομο..Αμα παω εκει ποσο λέτε να ζητήσω την ημέρα? Σας ευχαριστώ!! Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιρινή Δουλειά
Μήνυμα στις 9/5/2014 στις 14:23 @Θ. Κλημεντίνη
Λες ε?Ευχαριστω παιδια σήμερα θα βγούμε και μετά ετοιμαστειτε για να σας πω πως πέρασα σήμερα!! ;) Σας ευχαριστώ όλους!!
Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα και facebook
Μήνυμα στις 7/5/2014 στις 15:59 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτό το ανογμα εχει γινει μεσω facebook,και τα λεμε όλα μα όλα.Αλλα απο κοντά κομπλάρα εχθές..Δεν νιωθω κατι για αυτήν,απλώς δεν ειμαι πολυ κοινωνικός οπως ειναι τα αλλα παιδια της ηλικιας μου ,για να πω σιγα το πράγμα.Εγώ το βλέπω σαν να προχωράω σε επιπεδο κοινωνικότητας και για αυτό μου είναι δύσκολο.Διαφορετικα δεν είχα πρόβλημα.Τώρα αρχισε να ειναι λιγακι πιο μονολεκτικη επειδη μαλλον καταλαβε οτι ημουνα ντροπαλός και ίσως εδειξα οτι δεν νοιαζομαι για αυτήν και δεν την δινω σημασια ,ενω νοιάζομαι πραγματικά.Εχω κανει μια προετοιμασια πως να της μιλησω.Ξερω τι να της πω μολις την δω και τέτοια ,αλλα το θεμα ειναι οτι κομπλάρω.
Μήνυμα στις 6/5/2014 στις 23:36 @Θ. Κλημεντίνη
Οχι μονο φιλικα την βλέπω,φίλε μου.Αμα όμως ειναι μονολεκτική τι κάνω??
Μήνυμα στις 6/5/2014 στις 23:15 @Θ. Κλημεντίνη
Το θέμα ειναι οτι εκεινη την στιγμη δεν μου ερχοντε ιδεες για το πως να της ανοιξω θεμα και πανω σε τι.
Μήνυμα στις 6/5/2014 στις 22:35 @Θ. Κλημεντίνη
Ειμαι κλειστός φίλε μου πάρα πολύ.Καθε μερα καθομαι στο σπιτι επειδή δεν εχω παρέα ,σημερα ομως βγηκα έξω φιλε μου,γιατι μετα απο αυτα που έγινε ενιωσα απαίσια..Είμαι τύπος που βοηθαω τους άλλους ,αλλα εγώ για εμενα δεν βρίσκω απαντήσεις στα προβληματα μου.Παιζει να ξενερωσε.Πως να την κάνω να αλλάξει γνώμη?Τα λεμε όλα μεταξύ μας,αλλα σημερα που την είδα απο κοντά δεν ηξερα τι να της πω και νευριασα μετα για αυτό.Θα νομιζει τωρα οτι ειμαι κανενας κομπλεξικός,και οτι αμα βγούμε δεν θα λέμε τίποτα.Φτάνει σιγα σιγα η παρασκευή και αρχιζω και τρελένομαι.
Μήνυμα στις 6/5/2014 στις 21:59 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να μοιραστω κατι μαζί σας και να μου πειτε την γνωμη σας αν επραξα με ορθότητα.Αρχίζουμε: Γνωρισα μια κοπέλα 1η γυμνασίου(εγώ πηγαινω 1 λυκείου) απο το facebook και ειναι απο την πόλη μου.Αρχισαμε να μιλαμε απο το facebook και σιγα σιγα με τις μερες δεθηκαμε και ανοιχτήκαμε ο ενας στον άλλον.Με εστειλε και της εστειλα φωτο οταν ειμασταν μικροί και μιλαμε χαιδευτικά.Αλλα ξεκαθαρίσαμε οτι ειμαστε φίλοι.Η κοπελα αυτή έχει προβλημα με την παρεα της και την βοηθησα για να το αντιμετωπίσει και απο τοτε εχουμε δεθεί.Ολα αυτά σε 1 εβδομάδα.Αλλα σημερα ηρθε στο φροντιστηριο μου και εδώ ειναι το θέμα.Μολις με ειδε αμέσως μια αγκαλιά αλλα μετά ήρθε η ξενέρα.Είπαμε τι κάνεις,πως είσαι και τα λοιπά,και μιλήσαμε λιγάκι για το προβλημα της.Αλλα νιωθω οτι δεν μιλουσα σωστά ,κοιταζα δεξια αριστερά γιατι ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.στο facebook μιλάμε αλλα απο κοντά δεν ξερω τι συζητηση να τις ανοιξω..Δεν καταλαβα αμα της αρεσα απο κοντά..Η φαση έχει ως εξής:Αγκαλιαστήκαμε,τις είπα τι κάνεις,μετά την ρωτησα κατι για την παρεα της και μετα για 10 δευτερόλεπτα δεν μιλούσαμε εγω κοιταζα δεξια αριστερα γιατι τα είχα χάσει και δεν ηξερα τι συζητηση να της ανοίξω..Ειμαι βλακας το ξέρω αλλα δεν μπορω ρε παιδια,δεν ξερω τι συζητηση να της ανοίξω.Δεν λεω μιλήσαμε αλλα οχι ικανοποιητικα οπως ήθελα εγώ.Ήμουνα σαν μυστήριος,σαν να ντρεπόμουνα ενω δεν ντρεπόμουνα.Παρασκευη θα βγουμε έξω,πειτε τι να κανω σας παρακαλω,τι συζητηση να της ανοίξω.Σας παρακαλω ειναι ανάγκη!!Ειναι σαν να μην ειχαμε μιλησει 1 εβδομαδα καθολου απο facebook. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε! Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα και facebook
Μήνυμα στις 14/6/2012 στις 17:08 @Μηχανήματα
Παιδια γεια σαςΕχω ενα laptop compac και μεσα σε 1-1:30 ωρα κλεινει απο μονο του.Προσπαθω μετα να το ανοιξω και παει να ανοιξει βλεπω το κουμπακι για 1-2 δευτερολεπτα να αναβει αλλα μετα ξανακλεινει.ΤΙ ΛΕΤΕ να φταιει?Δεν ξεω τι να κανω ...Παρακαλω βοηθηστε με!
Πήγαινε στο θέμα: Laptop
Μήνυμα στις 1/6/2012 στις 09:37 @Διάφορα
Γεια σας!Πριν 1-2 μηνες ειδα 1 ονειρο...ειδα οτι αυτη που αγαπαω ηταν στο δημοτικο του χωριου μου μαζι με τις φιλες της(την ξαδερφη μου και την φιλη μου)...το περιεργο ειναι οτι ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ αλλα με διαφορετικο σωμα...ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ...το ξερω οτι ητανε αυτη...ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...Παρακαλω απαντηση αμεσα..δεν ξερω τι ννα κανω...επικοινωνουμε μεσω facebook...σας παρακαλω απαντηστε μου...
Πήγαινε στο θέμα: Ονειρο και σχεση
Μήνυμα στις 1/6/2012 στις 08:34 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας!Πριν 1-2 μηνες ειδα 2 ονειρα..1 βραδια το ενα ,και μια βραδια το αλλο. την επομενη μερα..ειδα οτι αυτη που αγαπω ειναι στο σχολειο της μαζι με την ξαδερφη μου,και τη φιλη της(με την αξδερφη μου εναι φιλες επισης).αλλα το περιεργο ειναι οτι ηταν με αλλο σωμα.Δηλ. αυτην π αγαπω την λενε κλεονικη και τα κοριτσια την φωναζαν κλεονικη...ΑΛΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ.απλως με αλλο σωμα.τι σημαινει αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Ονειρο και σχεση |