Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όλοι είμαστε ίσοι. Απλώς μερικοί είναι πιο ίσοι απ' τους άλλους!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

δρομος προς τη σχεση...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #126228 από alien στις 01 Απριλίου 2014, 9:22μμ

alien

banned
μέλος από: 23/2/2014
γεια σας παιδες! αυτον το καιρο παμε πολυ καλα με μια κοπελα που εχω αρχισει να την θελω και απ οτι ξερω με θελει κι αυτη... ευτυχως εχει μια πολυ καλη εικονα για μενα και δεν θελω να την απογοητευσω! οταν της ζητησω να τα φτιαξουμε θελω να το κανω καπως ωραια που να της αρεσει πολυ (οχι αυτα τα υπερβολικα τα σκατορομαντικα που τα βλεπουμε στην τηλεοραση και ξερναμε)και οχι με την συνηθισμενη φταση "θες να τα φτιαξουμε?" ... θελω να μου προτεινετε εξυπνους τροπους που να την εντυπωσιασουν!! δηλαδη θελω να λεει στις φιλες της "εχω το καλυτερο αγορι του κοσμου"...

ευχαριστω προκαταβολικα μαγκες ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #126230 από nurcer στις 01 Απριλίου 2014, 9:47μμ

nurcer

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/3/2014

Αποδεκτή απάντηση

Πες της αρχικά πως νιώθεις όταν είναι δίπλα σου.Όντως το θες να τα φτιάξουμε πλέον είναι αρκετά κοινότυπο.Πες της με ειλικρίνεια τι αισθάνεσαι (σε αυτό δεν υπάρχει κάποια πεπατημένη η κάποια συνταγή όσο πιο αθεντικό τόσο και πιο ιδιαιτερο και πρωτότυπο)Ύστερα πες της να σου πει τι νιώθει και εκείνη για σένα ....Αν είναι θετικά πες της και καλά τι νιώθεις όταν είναι μακριά σου και πέτα της ότι για αυτό το λόγο θα ήθελα να είμαι πιο συχνά μαζί σου..Σαν να της λες έμμεσα να τα φτιάξετε..Ελπίζω να βοήθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126231 από alien στις 01 Απριλίου 2014, 9:56μμ

alien

banned
μέλος από: 23/2/2014
Έγραψε:(nurcer@01 Απριλίου 2014)
Πες της αρχικά πως νιώθεις όταν είναι δίπλα σου.Όντως το θες να τα φτιάξουμε πλέον είναι αρκετά κοινότυπο.Πες της με ειλικρίνεια τι αισθάνεσαι (σε αυτό δεν υπάρχει κάποια πεπατημένη η κάποια συνταγή όσο πιο αθεντικό τόσο και πιο ιδιαιτερο και πρωτότυπο)Ύστερα πες της να σου πει τι νιώθει και εκείνη για σένα ....Αν είναι θετικά πες της και καλά τι νιώθεις όταν είναι μακριά σου και πέτα της ότι για αυτό το λόγο θα ήθελα να είμαι πιο συχνά μαζί σου..Σαν να της λες έμμεσα να τα φτιάξετε..Ελπίζω να βοήθησα

ευχαριστω πολυ φιλε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126237 από mikrhgatoula στις 02 Απριλίου 2014, 2:08μμ

mikrhgatoula

Εικονίδιο
μέλος από: 2/4/2014
δωστεις ενα τριανταφυλλο και μια καρτα που να γραφει : ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ...ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login