Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Ξανθός, γαλανομάτης Παλαιστίνιος; Αρχηγός θρησκείας. Μαύρος, άσχημος κερατάς; Ο αντίπαλος.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

σε απογνωση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #123541 από jenaki15 στις 17 Οκτωβρίου 2013, 7:10πμ

jenaki15

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/10/2013
ρε παιδια βοηθεια με εχει παρει η κατω βολτα!!ειμαι 14 χρονων και τα φτιαξα πριν ενα μηνα με ενα παιδι.στην αρχη ολα σουπερ τελεια περναγαμε και τηλεφωνα και μηνηματα τα παντα...ομως μια μερα ολα ανατραπηκαν αρχισε να με αποφευγει και να πω οτι θελει να χωρισουμε οχι δεν θελει διοτι του λεω τι συμβαινει και μου λει τιποτα απλα περναω χρονω με την παρεα μου.ξεχασα να αναφαιρω πως ειναι η πρωτη του σχεση παρολο που ειναι ομορφουλης αλλα και οτι για 2 ευδομαδες που δν τα ειχαμε περναγαμε καθε διαλημμα μαζι και την 3 εβδομαδα παλι ολη μερα μαζι και μεσα σε μια μερα εγινιναν αυτα που σας ειπα παραπανω..τωρα δεν μ δινει και πολυ σημασια στο σχολειο αλλα ουτε τηλ με περνει το ιδιο κανω και εγω...ρε παιδια ειμαι τρελα ερωτευμενη και συνεχεια κλαιω φωναζω βριζω εσπασα και το υπεροχο κινητακι μ τεσπα

σας παρακαλω δωστε μια βοηθεια(κυριως απο αγορια )
ααα και την τελευταια φορα που βγηκαμε εξω και τι δεν εγινε μεσα στο σινεμα που βλεπαμε ταινια προχωρησε πολυυυυυ το θεμααααα...αληλλοχουφτωθηκαμε στα επιμαχα σημεια και για αυτο σκεφτομαι μιπως ηθελε μονο αυτο αλλα αμα ηταν δεν θα με χωριζε η μιπως μπηκαν στη μεση οι φιλοι του??
ευχαριστω εκ των προτερων!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #123542 από XxXGreGXxX στις 17 Οκτωβρίου 2013, 9:39πμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/7/2009

Αποδεκτή απάντηση

Καλημερα. Μπορει οντως οι φιλοι του να εχουν μπει στην μεση και αυτο, γιατι πιστευουν οτι τους γραφει. Ο καθενας το βλεπει οπως θελει. Γιατι δν προσπαθεις να τον βρεις στο σχολειο και να συζητησετε? Να σου πει πιο ειναι το προβλημα. Εαν ειναι στη μεση οι φιλοι του πρεπει να το σεβαστεις αλλα να του πεις κιολας να φτιαξετε μαζι ενα προγραμμα οπου θα ειστε και οι 2 οκ απο αποψη χρονου και για εσας αλλα και για την παρεα σας. Υπαρχει κιολας μια περιπτωση να ξενερωσε ευκολα ειτε για κατι που του εκανες ειτε για μια κατασταση που καλο θα ηταν να το συζητησετε. Εαν δν θελει να ειναι μαζι σου, ξερεις οτι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #123552 από jenaki15 στις 17 Οκτωβρίου 2013, 10:19μμ

jenaki15

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/10/2013
ρε παιδια δωστε και καμια αλλη βοηθεια.....ελεηστε τον πονεμενο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login