Μήνυμα στις 22/10/2013 στις 21:18 @Sex
γεια σας και παλι!!θα ηθελα να κανω για μια ακομη φορα μια απλη ερωτησουλα...βασικα με ανυσηχει..ειμαι απο τα κοριτσια που αυνανιζομαι κανονικα δηλαδη με το χερι αλλα μολις ανακαλυψα τον αυνανισμο με την πιεση του νερου 3ετρελαθηκα!και απο τοτε αν αγγι3ω το σημειο δεν ερεθιζομαι καθολου αντιθετος παλι οταν με αγγιζει το αγορι μου οχι απλα τρελενομαι αλλα τρεμω ολοκληρη απο την ευχαριστηση...πρεπει να ανυσηχω για αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: γυναικιος αυνανισμος
Μήνυμα στις 22/10/2013 στις 21:14 @Μηχανήματα
καταρχας αυτο που πας να κανεις ειναι αρκετα ασχημα εως και επικυνδυνο αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μας....κατεβασε το lazarous ενα σουπερ προγραμματακι το οποιο οχι μονο απλους κωδικους σπαει αλλα και "σιδηροδρομους"χδ ελπιζω να σε βοηθησα!
Πήγαινε στο θέμα: φαψεβοοκ
Μήνυμα στις 22/10/2013 στις 15:36 @Sex
ηρεμια πανω απο ολα πανηκοβληθηκες πολυ φιλε μου!!!δεν ειναι τιποτα απολυτος καποια μικρη μολυνσει ειναι και θα περασει!!(τα ξερω απο τον αδερφο μου)εαν ομως δεν φυγει να πας στο φαρμακιο και να παρεις μια ειδικη κρεμα που υπαρχει....αυτα απο εμενα ελπιζω να σε βοηθησα!
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακι σε πεος
Μήνυμα στις 22/10/2013 στις 14:04 @Κλάψιμο
ευχαριστω για την απαντηση σου...το θεμα ειναι οτι το κανανε και συνεχιζουν ακομα ανε3αρτητα αμα ειμαι σε σχεση η οχι......
Πήγαινε στο θέμα: θεμααααα.......
Μήνυμα στις 21/10/2013 στις 22:11 @Κλάψιμο
γεια σας αγαπητα μελη του φτου!για αλλη μια φορα ζητω την βοηθεια σας...ειμαι 13 χρονων και εχω αρκετα χαμηλη αυτοπεποιθηση οσο αφορα το θεμα της ομορφιας και του σωματοτυπου....ειμαι 1,63 και 57 κιλα νταξη δεν ειμαι τοφαλος αλλα ουτε και στεκα εχω και κοιλιτσα και μπουτακια και κωλο τα παντα αλλα οχι σε σημειο που να ειναι σκετη αηδια!το θεμα μου ειναι πως ζω στην επαρχεια και ετσι τα αγορια γουσταρουνε κοπελες αρκετα αδυνατες που νομιζουν οτι ειναι οι απολυτες θεες και εμεις οι πιο γεματες τιποτα..δεν κλαιγομαι εχω σχεση αλλα το θεμα μ ειναι οτι τα αγορια μερικες φορες κανουνε σχολεια για το σωματοτυπο μ αλλα εγω κανω την κινεζα η γελαω η πχ οτανε με ειπανε χοντροκωλα λεω πολυ τον σχολειαζουν αλλα λιγοι τον γευονται χδ!αυτο εχει ως αποτελεσμα να βρισκω σκατα τα παντα επανω μου τι να κανω?? επεισης εχουμε και τα λεγομενα ποζερια που ητε χοντρες ειναι ειτε ασχημες της θεωρουν θεες... ευχαριστω εκ των προτερων! :P Πήγαινε στο θέμα: θεμααααα.......
Μήνυμα στις 17/10/2013 στις 22:19 @Θ. Κλημεντίνη
ρε παιδια δωστε και καμια αλλη βοηθεια.....ελεηστε τον πονεμενο!
Πήγαινε στο θέμα: σε απογνωση
Μήνυμα στις 17/10/2013 στις 07:10 @Θ. Κλημεντίνη
ρε παιδια βοηθεια με εχει παρει η κατω βολτα!!ειμαι 14 χρονων και τα φτιαξα πριν ενα μηνα με ενα παιδι.στην αρχη ολα σουπερ τελεια περναγαμε και τηλεφωνα και μηνηματα τα παντα...ομως μια μερα ολα ανατραπηκαν αρχισε να με αποφευγει και να πω οτι θελει να χωρισουμε οχι δεν θελει διοτι του λεω τι συμβαινει και μου λει τιποτα απλα περναω χρονω με την παρεα μου.ξεχασα να αναφαιρω πως ειναι η πρωτη του σχεση παρολο που ειναι ομορφουλης αλλα και οτι για 2 ευδομαδες που δν τα ειχαμε περναγαμε καθε διαλημμα μαζι και την 3 εβδομαδα παλι ολη μερα μαζι και μεσα σε μια μερα εγινιναν αυτα που σας ειπα παραπανω..τωρα δεν μ δινει και πολυ σημασια στο σχολειο αλλα ουτε τηλ με περνει το ιδιο κανω και εγω...ρε παιδια ειμαι τρελα ερωτευμενη και συνεχεια κλαιω φωναζω βριζω εσπασα και το υπεροχο κινητακι μ τεσπα σας παρακαλω δωστε μια βοηθεια(κυριως απο αγορια ) ααα και την τελευταια φορα που βγηκαμε εξω και τι δεν εγινε μεσα στο σινεμα που βλεπαμε ταινια προχωρησε πολυυυυυ το θεμααααα...αληλλοχουφτωθηκαμε στα επιμαχα σημεια και για αυτο σκεφτομαι μιπως ηθελε μονο αυτο αλλα αμα ηταν δεν θα με χωριζε η μιπως μπηκαν στη μεση οι φιλοι του?? ευχαριστω εκ των προτερων! Πήγαινε στο θέμα: σε απογνωση |