Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Με τις μικρές αγγελίες μπορείς να πουλήσεις και μεγάλα πράγματα
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Κολλημα με κοριτσι απο το σχολειο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #123160 από BigBaller στις 24 Σεπτεμβρίου 2013, 9:10πμ

BigBaller

Εικονίδιο
μέλος από: 25/8/2013
Γεια σας.Ειμαι 15 χρονων εχω υψος 1,85,εχω λεπτο και γυμνασμενο σωμα, εχω ακετα ομορφο προσωπο και παιζω μπασκετ.Το θεμα μου ειναι οτι μου αρεσει ενα κοριτσι απο το Α'2 ενω εγω ειμαι στο Α'3.Την κοιταω συνεχεια αλλα και αυτη μου ριχνει κατι ματιες.Ενας απο τους κολλητους μου κανει παρεα μαζι της και σκεφτομαι να του πω να βοηθισει αλλα σε παλιοτερες φορες που του ειχα πει να βοηθισει με κοριτσια δεν εκανε τιποτα.Επισης να προσθεσω οτι ποτε μου δεν ειχα σχεση και οτι ειμαι λιγο ντροπαλος με τα κοριτσια.
Σας παρακαλω πειτε μου την αποψη σας σχετικα με το θεμα και μην διστασετε να με ρωτησετε για περισσοτερες πληροφοριες.

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #123451 από BigBaller στις 10 Οκτωβρίου 2013, 5:18μμ

BigBaller

Εικονίδιο
Κανεις...μολις εμαθα οτι φασωθηκε με εναν 2 χρονια μεγαλητερο μου.Σας παρακαλω βοηθηστε με εχω απελπιστει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #123470 από Luscious στις 11 Οκτωβρίου 2013, 11:17πμ

Luscious

μέλος από: 24/11/2012
Βρες καμια καλή κοπέλα και παράτα αυτήν που φασώνεται από τόσο μικρή με τον έναν κ τον άλλον.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #123805 από BigBaller στις 07 Νοεμβρίου 2013, 1:45μμ

BigBaller

Εικονίδιο
Κανενας αλλος καμια λυση τωρα που εχουμε αρχισει να μιλαμε κι ολας.Σας παρακαλω αν δεν τα φτιαξω μαζι της δεν ξερω τι θα κανω...την αγαπαω παρα πολυ!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login