Μήνυμα στις 7/11/2013 στις 13:45 @Θ. Κλημεντίνη
Κανενας αλλος καμια λυση τωρα που εχουμε αρχισει να μιλαμε κι ολας.Σας παρακαλω αν δεν τα φτιαξω μαζι της δεν ξερω τι θα κανω...την αγαπαω παρα πολυ!!! Πήγαινε στο θέμα: Κολλημα με κοριτσι απο το σχολειο
Μήνυμα στις 1/11/2013 στις 15:06 @Διάφορα
Γεια σας.Χτες οταν πηγαμε με τον πατερα μου στην προπονηση και εγω μπηκα μεσα στο γηπεδο εκεινος εκατσε απο εξω και μιλουσε με τους αλλους γονεις και μετα μου ειπε οτι λυποθυμησε αλλα επανηλθε αμεσως.Απο πριν την προπονηση μου ελεγε οτι τον ποναγε το κεφαλι του και το στομαχι του.Ειχαμε ομως τσακωθει ασχημα κι ολας πριν την προπονηση και ισως να προκληθηκε απο αυτο.Ακομα θα ηθελα να σας πω οτι ειναι 50 χρονων,ειναι 120 κιλα,εχει υψος 1,75,καπνιζει και εχει πιεση για την οποια περνει χαπι.Σας παρακαλω πολυ βοηθηστε με γιατι ειμαι μονο 15 χρονων και φοβαμαι μην παθει κατι και δεν προκειτε να το αντεξω. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!! Πήγαινε στο θέμα: Υγεια του πατερα μου
Μήνυμα στις 14/10/2013 στις 19:21 @Διάφορα
Γεια σας.Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κοψω απο τον πατερα μου να τρωει πολυ.Γεια παραδειγμα,παλια ηταν χοντρος αλλα δεν καθοταν και πολυ λογο της δουλειας.Τωρα ομως που πηρε συνταξη καθεται ολη μερα σπιτι και τρωει συνεχεια και ενω του λεω να σταματησει εκεινος δεν ακουει...τι λετε να κανω;
Πήγαινε στο θέμα: Διατροφη του πατερα μου
Μήνυμα στις 10/10/2013 στις 17:18 @Θ. Κλημεντίνη
Κανεις...μολις εμαθα οτι φασωθηκε με εναν 2 χρονια μεγαλητερο μου.Σας παρακαλω βοηθηστε με εχω απελπιστει...
Πήγαινε στο θέμα: Κολλημα με κοριτσι απο το σχολειο
Μήνυμα στις 24/9/2013 στις 09:10 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας.Ειμαι 15 χρονων εχω υψος 1,85,εχω λεπτο και γυμνασμενο σωμα, εχω ακετα ομορφο προσωπο και παιζω μπασκετ.Το θεμα μου ειναι οτι μου αρεσει ενα κοριτσι απο το Α'2 ενω εγω ειμαι στο Α'3.Την κοιταω συνεχεια αλλα και αυτη μου ριχνει κατι ματιες.Ενας απο τους κολλητους μου κανει παρεα μαζι της και σκεφτομαι να του πω να βοηθισει αλλα σε παλιοτερες φορες που του ειχα πει να βοηθισει με κοριτσια δεν εκανε τιποτα.Επισης να προσθεσω οτι ποτε μου δεν ειχα σχεση και οτι ειμαι λιγο ντροπαλος με τα κοριτσια. Σας παρακαλω πειτε μου την αποψη σας σχετικα με το θεμα και μην διστασετε να με ρωτησετε για περισσοτερες πληροφοριες. Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Πήγαινε στο θέμα: Κολλημα με κοριτσι απο το σχολειο
Μήνυμα στις 13/9/2013 στις 23:11 @Διάφορα
Γεια σας.Μπορει η ερωτηση μου να φανει χαζη αλλα ισχυει οτι οσα ατομα εχουν το "Στιγμα" εχουν μικροτερες πιθανοτητες να εμφανισουν καρδιακα προβληματα; Ευχαριστω εκ τω πρωτερων!!! Πήγαινε στο θέμα: Στιγμα Μεσογειακης Αναιμιας
Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 21:25 @Διάφορα
Γεια σας.Θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζετε καποιο ειδος ασκησης ωστε να φτιαξω κοιλιακους σε περιπου μια εβδομαδα.Αν αυτο σας φανει χρισιμο ειμαι 15 χρονων,εχω υψος 1,85 και βαρος 72 κιλα.
Πήγαινε στο θέμα: Κοιλιακοι
Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 21:21 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω πολυ φιλε!!!
Πήγαινε στο θέμα: Τρελα ερωτευμενος με κοριτσι
Μήνυμα στις 27/8/2013 στις 22:05 @Θ. Κλημεντίνη
Κανεις καμια λυση;
Πήγαινε στο θέμα: Τρελα ερωτευμενος με κοριτσι
Μήνυμα στις 25/8/2013 στις 14:09 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας.Ειμαι 15 χρονων και θα παω 1η λυκειου,παιζω μπασκετ,εχω υψος 1,86 και εχω λεπτο και γυμνασμενο σωμα.Επισης το προσωπο μου ειναι σχετικα ομορφο. Το θεμα μου ειναι οτι ειμαι ερωτευμενος με ενα κοριτσι το οποιο ειναι φιλη με το κοριτσι του κολλητου μου.Ο κολλητος μου χτες μου ειπε οτι θελει να χωρισει με το κοριτσι του.Επισης δεν εχω μιλησει ποτε με το κοριτσι που μου αρεσει ουτε απο το facebook γιατι δεν εχει δεχτει το αιτημα φιλιας μου ουτε απο κοντα καθως δεν εχουμε συναντηθει ποτε.Ακομα δεν εχω μιλησει ποτε ουτε με το κοριτσι του κολλητου μου το οποιο ειναι φιλη με το κοριτσι που μου αρεσει. Στοιχεια που ξερω για το κοριτσι που μου αρεσει: 1)Παιζει μπασκετ 2)Της αρεσουν τα αγορια που φορανε κολωνια 3)Εχουμε την ιδια ηλικια 4)Μενουμε σχετικα μακρια Σας παρακαλω παρα πολυ πειτε μου την αποψη σας οσο ποιο γρυγορα γινετε γιατι θελω παρα πολυ να γινει το κοριτσι μου και μην δυστασετε να με ρωτησετε για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το θεμα. Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Πήγαινε στο θέμα: Τρελα ερωτευμενος με κοριτσι |