Ντροπαλα αγορια
Μήνυμα #120617 από Xrisa..!!! στις 31 Μαΐου 2013, 1:09μμ
![]() |
Γεια...το αγορι που μου αρεσει ειναι πολυ ντροπαλο..Εχουμε μιλησει μονο μεσα απο SMS.Χθες τον ειχα ρωτησει για πρωτη φορα (μεσο SMS)αν του αρεσω..και αυτος ειπε οχι.Μετα απο λιγο του στελνω..εε τοτε γιατι με κοιτας ολη την ωρα...και..δεν απαντησε..αυτο τι σημαινει..?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120651 από Rodius στις 01 Ιουνίου 2013, 5:14μμ
Αυτό μάλλον σημαίνει ότι του αρέσεις και δεν ντρέπεται να σου το πει, ίσως γιατί φοβάται την απόρριψη. Προσπάθησε να του εκδηλωθείς περισσότερο και θα δεις που θα χαλαρώσει και θα σου το εξομολογηθεί μόνος του. Προπάντων, ΜΗΝ τον πιέζεις και τον αγχώνεις. ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120652 από Gray στις 01 Ιουνίου 2013, 5:21μμ
![]() |
τον κομπλαρες ... δεν τα λεμε ετσι αυτα . ειτε δεν σε γουσταρει και δεν ειναι ντροπαλος , αντιθετα εσυ εισαι λυσαρα και νομιζεις οτι ειναι ντροπαλος . Ειτε ειναι ντροπαλος και αν τον θες κανε το κουμαντο σου αλλιως ! , μην το πιεζεις το παιδι ... ακου εκει γιατι με κοιτας τοτε ... λες και σε εβρισε ! και εγω θα κολλουσα που δεν ειμαι ντροπαλος ! και οχι μονο αυτο , εγω προσωπικα θα σε ειχα ξαποστειλει . Αυτα τα πραγματα δεν τα ρωταμε ετσι . Δεν ειναι υποχρεωση . Αμαν και να γουσταρα ολους τους ανθρωπους που κοιταω . Καλμ , και παρε το απο την αρχη , χαλαρα και χωρις εγωκεντρικες μαμακιες ! αν το παιδακι ειναι Ντροπαλο , πρεπει να μπεις στη θεση του και να χορεψεις στον ρυθμο του . Αν παλι δεν σου κανει κλικ το πως λειτουργει το παιδι αυτο , βρες καποιον στα μετρα σου . Ημουν ψυχρος , απλα εκτονωνω την κουραση μου απο τις πανελλαδικες ! ο τονος μου ειναι Γενικος και οικουμενικος . Τιποτα το προσωπικο με σενα . Good luck . |
προφίλάλλα...˵quote˶ |