τον χρειάζομαι πίσω ειλικρινά...
Μήνυμα #119838 από Ani Retak στις 26 Απριλίου 2013, 12:23πμ
μέλος από: 25/4/2013 μηνύματα: 6 0 |
έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και 1μιση χρόνο. αυτος σπουδαζει αθηνα και εγώ πάτρα. αν και από απόσταση, η σχέση μας ήταν σοβαρή κ το σκεφτόμασταν κ για αργότερα όταν τελειώσω και εγώ σε δυο χρονιά τις σπουδές κ αυτός πάρει μετάθεση γιατί θα είναι στρατιωτικός, να πας να μείνω μαζί του ένα διάστημα. ήταν δύσκολο κ βλεπόμαστε 1 με 2 σαββατοκυριακα το πολύ κάθε μήνα. παρ όλα αυτά ειμασταν πολυ αγαπημενοι κ ευτυχισμενοι. ωσπου στον 1 χρονο ειχαμε να βρεθουμε 1 μηνα περιπου λογω εξεταστικης. σε αυτον τον ενα μηνα μαλωναμε καθε μερα, εγω ενοιωθα πως πλεον δεν με θελει, ενοιωθα αδιαφορια απο μερους του αλλα κ εγω ειχα νευρα, δν ημουν σε καθολου καλη ψυχολογικη κατασταση. ειχε σταματησει να μου μιλαει ομορφα κτλ... εε καπου εκει ετυχε γνωρισα ενα παιδι ο οποιοσ με φλερταρε κ μου μιλουσε ομορφα. ξερω οτι του εδωσα κ εγω το εδαφος να το κανει. με το παιδι αυτο παιχτηκε κατ μεταξυ μας. το ειχα μετανοιωσει την ιδια στιγμη αλλα καταλαβα οτι τελικα αυτο που με τραβηξε στην απιστια ηταν τα ομορφα λογια που επαιρνα απο τον αλλον κ δεν τα επαιρνα απο το αγορι μου.. δεν τον ερωτευτηκα σε καμια περιπτωση. ηταν εγκεφαλικο ολο αυτο, με εκανε απλα να νοιωσω οτι ειμαι ποθητη κατι π δν το ενοιωθα απο τον φιλο μου. να μην τα πολυλογω το εκρυψα απο το αγορι μου ο οποιος το ανακαλυψε διαβαζοντας τα μνματα μου στο κινητο. εκει διαλυθηκαν ολα. χωρισαμε κα κολουθησαν 2 πολυ δυσκολοι μηνες με εμενα να εχω παραδεχτει το λαθος μου, να εχω μετανοιωσε ειλικρινα, το οτι με εγκατελειψε με ταρακυνησε τοσο που καταλαβα οτι πραγματικα με αυτον τον ανθρωπο θελω να περασω την ζωη μου κ οτι τον αγαπω. το παρακαλουσα, εκλαιγα, να μου δωσει ια δευτερη ευκαιρια να τα αλλαξω ολα κ να χτισουμε την σχεση μας απο την αρχη με ειλικρινεια. δεν μου μιλουσε, ηταν αποτομος κ σκληρος. μετα πολλα, μετα απο 2 μηνες δεχθηκε να προσπαθησουμε.. σιγα σιγα ξεκινησε να μου μιλαει ομορφα κ γλυκα κ τρυφερα ομως μου ειπε οτι δν ειναι τοσο ερωτευμενος μαζι μου πλεον. παρολο ομως που π μου μιλαει γλυκα το νοιωθω, υπαρχει κενο μεταξυ μας, ειναι πιο απομακρος, κλειστος. τα καταλαβαινω ολα αυτα. ειναι λογικο να μην υπαρχει εμπιστοσυνη πλεον.το προβλημα μου ειναι ομως οτι σημερα πανω σε μια μικρη σκηνη ζηλιας μου αυτος θυμηθηκε τα παλλια, οτι τον απατησα κ μου μιλησε ασχημα, αδιαφορησε, δν απαντουσε στα μηνηματα κοκ... αυτο το εχει κανει κ αλλες φορες απο οταν αποφασισαμε για δευτερη ευκαιρια. ξερω οτι φταιω για ολα αυτα που γινονται κ δν επρπε να παω με τον αλλον που δν σημαινε τπτ για μενα. ξερω οτι μεσα του εχει οργη και θυμο. αλλα και εγω ανθρωπος ειμαι και ποναω και πληγωνομαι! αν δεν αντεχει μαζι μου γιατι με κραταει? σκεφτομαι να φυγω, να του πω να χωρισουμε.. σκεφτομαι οτι ποτε δν θα ειμαστε οπως πριν κ δν αντεχω να κλαιω κ να ποναω αλλο. λυπαμαι τον εαυτο μου. τον αγαπαω πραγματικα κ θελω το καλο του. προφανως για να ειναι μαζι μου εστω λιγο με θελει ακομα. αλλα εγω δν το αντεχω ολο αυτο.. επι 3 μηνες κλαιω καθε μερα σχεδον..ποτε θα ηρεμησω? προκειται να ειμαστε ποτε ευτυχισμένοι? ολοι στη ζωη αξιζουν μια δευτερη ευκαιρια αρκει να την θελουν πραγματικα. εχω κανει τα παντα για να του αποειξω ποσο τον λατρευω κ τα εννοω ολα. αν γινοταν θα τον παντρευομουν κ σημερα. αλλα δεν αντεχω να ειμαι μαζι του κ να μου φαιρεται ετσι.. δεν το αξιζω. εκανα κατι κακο αλλα πληρωσα το λαθος μου, δν μπορω να πληρωνω μια ζωη!! ειμαι κ εγω ανθρωπος, εχω ψυχη κ υποφερω.. τι να κανω? ευχαριστω εκ των προτερων... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #120022 από magdalinx στις 06 Μαΐου 2013, 1:30μμ
μέλος από: 26/4/2013 μηνύματα: 7 0 |
Αποδεκτή απάντησηφιλη μου προσωπικα δεν εχω εμπειρια σε σχεσεις μακροχρονιες και ισως να μην ειμαι το καταλληλο π θα μπορουσα να σε συμβουλευσω σε αυτα!ενα ατομο που το χει ζησει θα μπορουσε να σ πει κατι παραπανω! ωστοσο εχω να σου πω τα εξης: απο το μηνυμα σου καταλαβαινω οτι είναι πιο δυσκολο για σένα να είσαι με ένα ατομο το οποιο ειναι απομακρο οσο και να τον αγαπας απο το να εισαι χώρια του! σίγουρα και τα δυο πονανε είσαι σε ενα αδιεξοδο που δεν προκεται να βγεις αλωβητη ετσι κι αλλιως. Το θέμα είναι να πάρεις τη σωστη αποφαση για να μπορεσεις σύντομα να προχωρήσεις στη ζωή σου προχωρωντας προς την αυτοπραγματωση και οχι στην καταστροφη! προφανώς ο φίλος σ πληγώθηκε πολύ απο το κέρατο!είναι κατι που δεν εχει ξεπεράσει και θα το θυμάται ακόμη.. προσωπικα στη θέση του εγώ μόνο αν περνούσε πολύς καιρός θα μπορούσα να το ξεχάσω μετα απο πραξεις (αμ ημουν διατεθημενη βεβαια να το συγχωρεσω)! ΩΣΤΟΣΟ!! επειδή έκανες κάποτε ένα λάθος (που γι αυτο δεν φταις μονο εσυ) δεν σημαινει οτι αξίζεις μια τετοια συμπεριφορά. Παρα το λαθος σου εσυ προσπαθεις και είσαι εκει και εκεινος πλέον εχει το πάνω χερι και οποτε το θυμαται ξεσπάει! σεβασου τον εαυτο σου και βαλε σε προτεραιοτητο αυτον και όχι τον φίλο σ! αναλογισου τι συμπεριφορα σου αξίζει με αυτα που δίνεις! να έχεις αυτοεκτίμηση και να σέβεσαι τον εαυτο σ γιατι στην ουσία οι ανθρωπο φευγουν αυτος μένει! καταλαβαίνω οτι τον αγαπάς πολυ ωστόσο αν σε κάνει να κλαις καθε μερα εχει νοημα να είσαι μαζι του και να είσαι δυστυχισμενη? επδ εκανες ενα λαθος, μια ζωη απο δω και περα θα πηγαινεις με τις διαθεσεις του? αλλωστε δεν ξέρεις και τον λόγο που ο ιδιος γύρισε πισω.. απο εγωισμο? σε θελει ακομη? καβατζα? το γυαλι εσπασε και αν και εγω πιστευω οτι ενιοτε μπορει καποια στιγμη να ξανακολλησει μετα απο πολυ καιρο και κοπο αξίζει? στην ουσια δεν ξερω κατα ποσο ειναι διατεθημενος να σε συγχωρησει. περα απο την αγαπη του του πληγωσες ανεπανορθωτα τον εγωισμο του και τώρα ξεσπαει η εγωιστικη ναρκισιστικη του πλευτα που θελει ασυνειδητα να σου ρουφηξει το αίμα! αν ηταν σωστος εφοσον δεν θα μπορουσε να σε συγχωρεσει δεν θα γυρναγε! βλεπει πως βασανιζεσαι και η εγωιστικη του πλευρα ισως να το ευχαριστιεται ενιοτε! και επειδη οπως σου ειπα για να κερατωσεις τον φίλο σου εφταιγε και εκεινος σταματα να παιρνεις τις ευθυνες ολες πανω σου και να γίνεσαι ερμαιο! θα σου προτεινα να του μιλησεις: προσωπικα θα του ελεγα οτι τον αγαπαω πολυ ωστοσο λογω της συμπεριφορας του γίνομαι δυστυχισμενη! εκανα ενα λαθος ομως δεν αξιζω μια τετοια συμπεριφορα οταν δειχνω ποσο το εχω μετανοιωσει! θα του προτεινα χρονο να σκεφτει και να αποφασισει αν πραγματικα ειναι διατεθημενος να με συγχωρεσει και να ναι ουσιαστικα παλι μαζι μου! θα του εδειχνα πως αρκετα ανεχτηκα και πως σεβομαι τον εαυτο μου και προτιμω να αφησω κατι που εγω αγαπω τοσο αλλα ειναι μισοτλειωμενο για να ειμαι εγω καλα με τον εαυτο μου και να επαναφερω την αξιοπρεπεια μου! οσα λαθη και να κανεις ποτε δεν ξιζεις να μην σε σεβονται και να μην σε υπολογιζουν οι αλλοι!!! ελπιζω να σε βοηθησα πες μου την γνωμη σου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120056 από Ani Retak στις 08 Μαΐου 2013, 2:33πμ
πραγματικά δεν θα μπορούσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου. εχεις απολυτο δικιο!!! σε ολα!! η αληθεια ειναι οτι πλεον εχουμε χωρισει οριστικα κ δεν προκειται να τον δεχθω πισω αν παλι αρχισει τα πισωγυρισματα.. δεν μπορω να ανοιγομαι καθε φορα, να του δινομαι κ στο τελοσ να μου λεει οτι δεν μπορς να το ξεπερασω τελικα, ειναι πανω απο τις δυναμεις μου θελω να χωρισουμε. προφανως ειναι μπερδεμενος, αλλα οπως μου ειπεσ επρεπε εξαρχης εφοσων ηταν μπερδεμενος να κατσει να σκεφτει αν μπορει να με συγχωρεσει κ να παρει μια σοβαρη κ αμετακλητη αποφαση. αντ αυτου με πληγωσε 2 φορες..γυρισε απο μονος του κ στο τελος με αφησε επειδη δεν μπορει να ξεχασει. θελω να σου πω οτι εχουμε χωρισει εδω και 1μιση βδομαδα. καποιες μερες μελαγχολω και λυπαμαι που τελειωσε ολο αυτο αδοξα, γιατι παργματικα καναμε ονειρα για μια σοβαρη σχεση που θα ειχε μελλον κ θα κατεληγε σε οικογενεια..κ εν τελει ειχε τοσο αδοξο τελος, κ σκεφτομαι αν θα μπορεσω ποτε να πιστεψω παλι σε μια σχεση.. εχω την αισθηση οτι οποιον κ να γνωρισω πλεον δεν θα νοιωθω εντελως σιγουρη απλα κ μονο επειδη ετσι ενοιωσα με τον φιλο μου αλλα ολα στο τελος διαλυθηκαν. παρ ολα αυτα ηδη νοιωθω καλυτερα και δεν στεναχωριεμαι τοσο οσο περιμενα. μαλλον γιατι 3 μηνεσ τωρα ημουν καθε μερα χαλια κ πλεον δεν μου εμεινε αλλη στεναχωρια.. νοιωθω ηρεμη κ δεν βασανιζομαι πια.. αρχισα να δινω σημασια σε αλλα πραγματα που ειχα παρατησει οπως τον εαυτο μου.. τον αγαπαω και τον νοιαζομαι.. αλλα ισως τελικα να μην ηταν τοσο δυνατη η αγαπη του ωστε να τον κρατησει κοντα μου.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120057 από Ani Retak στις 08 Μαΐου 2013, 2:40πμ
μου ειπε οτι δεν μπορει να ειναι μαζι μου αλλα παρ ολα αυτα θελει να μιλαμε για να ξερει οτι ειμαι καλα και οτι προχοραω την ζωη μου γιατι με νοιαζεται... γιατι να με νοιαζεται τωρα που με παρατησε? οσο ηταν μαζι μου δεν εδειχνε καθολου να με νοιαζεται...μεσα σε αυτες τισ μερες που χωρισαμε μου εστελνε μηνυματα να δει τι κανω πως ειμαι.. η αληθεια ειναι πως δεν ηθελα να του μιλαω, για να μπορεσω να τον ξεχασω.., αλλα τελικα συνειδητοποιησα οτι πλεον νοιωθω ηρεμη.. ουτε κλαιω ουτε στεναχωριεμαι.. δεν ποναω για την απωλεια και τον χωρισμο κ δεν ξερω γιατι... μου λειπουν πολλα πραγματα αλλα με πονεσε πολυ τουσ τελευταιουσ μηνεσ με την συμπεριφορα του που απο οτι φανηκε με εδιωξε πολυ μακρια του.. σε ευχαριστω παρα πολυ για το ομορφο μηνυμα σου!! πραγματικα ειχες απολυτο δικιο και μου μιλησες φιλικα χωρις να με κρινεις για τα οποια λαθη μου!! η ζωη ειναι πολυ μικρη για να αφηνεις αλλους ανθρωπουσ να σε στεναχωρουν..εξαλλου οι σχεσεισ ειναι για να περνασ καλα..αν ειναι να κλαις καλυτερα να φυγεις... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120058 από Ani Retak στις 08 Μαΐου 2013, 2:53πμ
προλαβε και με αφησε εκεινος αλλα ηταν σιγουρο πως δεν θα αντεχα για πολυ αυτη τη κατασταση κ θα εφευγα απο μονη μου.. τουλαχιστον εγω σαν ανθρωπος εχω καθαρη τη συνειδηση μου. εκανα λαθος, το καταλαβα, το μετανοιωσα ειλικρινα κ πραγματικα εκανα τα παντα για να τα διορθωσω ολα και αυτο το αναγνωριζει εκεινος. εμαθα απο το λαθος μου πολλα πραγματα και περισσοτερο ποσο πολυ τον αγαπουσα. τον παρακαλεσα, εκανα την καρδια μου πετρα, σεβαστηκα την οργη του κ την απαξιωση του και την ταπεινωση μου. ηξερα οτι ηθελα εκεινον. ηθελα το αγορι που γνωρισα πριν 1 χρονο που ελιωνε για μενα κ δεν αδιαφορουσε.. η διαφορα μας ειναι οτι εκεινος ποτε δεν εκατσε να σκεφτει οτι καπου ισως εφταιξε κ εκεινος να προσπαθησει να τα φτιαξουμε ολα απο την αρχη.. δεν του ζητησα να με συγωρεσει, ουτε να ξεχασει. του ζητησα μονο αν με αγαπαει εστω λιγο να προσπαθησει... κ αντι αυτου αυτος εκανε ολα αυτα που σου εξηγησα στα παραπανω μηνυματα... και καπου εκει εγινε το μεγαλο μπαμ.. σε μια σχεση χρειαζεται συνεργασια κ επικοινωνια.. σε ευχαριστω και παλι για το χρονο σου και επισησ καλεσ γιορτες σου ευχομαι!!! χριστος ανεστη με θγεια κ μονο χαμογελα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120059 από magdalinx στις 08 Μαΐου 2013, 5:32πμ
μέλος από: 26/4/2013 μηνύματα: 7 0 |
ειλικρινα χαιρομαι που σε βοήθησα :) παλι θελω να σ απαντησω ωστοσο λογω της ωρας κτλ ισως μην σ πω οσα θελω η οσα θα σκεφτομουν με καθαρο μυαλο. πιστευω οσα σου ειπα στο προηγουμενο μνμ τα ηξερες κ απο μονη σου απλα το συναισθημα υπερτερουσε της λογικης! οσο για το απο δω και πέρα: αρχικα πιστευω θα ταν το καλυτερο για σενα προς το παρον να δεις τι πραγματικα θες εσυ και να θεσεις τα όρια σου. Δηλαδη αν θεωρεις οτι δεν σε βοηθαει η επικοινωνια που θελει να κρατησετε και σε κραταει πισω να βθιζεσαι σε αναπαντητα "γιατι" καλυτερα διεκοψε την για οσο καιρο χρειαζεσαι! Αυτη τη στιγμη εχεις να σκεφτεις τον εαυτο σου καθως βγηκες απο μια δυσκολη κατασταση και χρειαζεται να τον παρηγορησεις να προσπαθησεις να τον γεμισεις παλι ενεργεια αισιοδοξια, ορεξη να ξυπνα καθε πρωι και ισως αργοτερα.. διαθεση για ενα νεο συντροφο. το χειροτερο που θα μπορουσες για μενα να κανεις αυτη τη στιγμη ειναι να προσπαθεις να λυσεις γριφους τυπου: τλκ τι ενιωθε γιατι φερθηκε ετσι γιατι μου στελνει τωρα και δειχνει οτι νοιαζεται. ειναι κατι που θα σε κραταει πισω μεχρι να αποδεσμευτεις απο ολα αυτα. δεν σε νοιαζει πλεον. γενικα ειναι απολυτως φυσιολογικο την παρουσα στιγμη να νιωθεις ασταθεια και ανασφαλεια.. και εγω η ιδια δεν μπορω να σου εγγυηθω καμια ασφαλεια εφοσον οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι εκ φυσεως ασταθεις.. ωστοσο πιστευω οτι οταν ο πονος φυγει αυτο πο θα μεινει ειναι αναμνησεις μαθηματα ζωης διαφορετικη νοοτροπια εμεπιρια του να δινεις και να παιρνεις η εμεπιρεια του να σαγαπουν και ναγαπας ανθωποι π σε νοιαζονται και σας δενει ενα δυυνατο παρελθον. με ολα αυτα θελω να πω οτι ναι οι ανθρωπινες σχεσεις τεινουν να ειναι ασταθεις αλλα τι προτιμας? μια ζωη μετρημενη εκ του ασφαλους ζοντας παντα με το φοβο η μια ζωη γεματη αυθορμητισμο ονειρα και τολμηρη διαθεση?? γι αυτο πιστευω ζησε τωρα που εισαι νεα και μην φοβασαι. καλυτερα να σε προδοσει καποιος π εμπιστυητκες παρα να απορριψεις αυτον που αξιζε περισσοτερο απο φοβο και μονο. μολις εκλεισε ενας κυκλος και ανοιξε ενας καινουριος για σενα. οποτε σου ευχομαι καλη τυχη στην νεα σου αρχη. :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |