Μήνυμα στις 8/5/2013 στις 05:32 @Θ. Κλημεντίνη
ειλικρινα χαιρομαι που σε βοήθησα :) παλι θελω να σ απαντησω ωστοσο λογω της ωρας κτλ ισως μην σ πω οσα θελω η οσα θα σκεφτομουν με καθαρο μυαλο. πιστευω οσα σου ειπα στο προηγουμενο μνμ τα ηξερες κ απο μονη σου απλα το συναισθημα υπερτερουσε της λογικης! οσο για το απο δω και πέρα: αρχικα πιστευω θα ταν το καλυτερο για σενα προς το παρον να δεις τι πραγματικα θες εσυ και να θεσεις τα όρια σου. Δηλαδη αν θεωρεις οτι δεν σε βοηθαει η επικοινωνια που θελει να κρατησετε και σε κραταει πισω να βθιζεσαι σε αναπαντητα "γιατι" καλυτερα διεκοψε την για οσο καιρο χρειαζεσαι! Αυτη τη στιγμη εχεις να σκεφτεις τον εαυτο σου καθως βγηκες απο μια δυσκολη κατασταση και χρειαζεται να τον παρηγορησεις να προσπαθησεις να τον γεμισεις παλι ενεργεια αισιοδοξια, ορεξη να ξυπνα καθε πρωι και ισως αργοτερα.. διαθεση για ενα νεο συντροφο. το χειροτερο που θα μπορουσες για μενα να κανεις αυτη τη στιγμη ειναι να προσπαθεις να λυσεις γριφους τυπου: τλκ τι ενιωθε γιατι φερθηκε ετσι γιατι μου στελνει τωρα και δειχνει οτι νοιαζεται. ειναι κατι που θα σε κραταει πισω μεχρι να αποδεσμευτεις απο ολα αυτα. δεν σε νοιαζει πλεον. γενικα ειναι απολυτως φυσιολογικο την παρουσα στιγμη να νιωθεις ασταθεια και ανασφαλεια.. και εγω η ιδια δεν μπορω να σου εγγυηθω καμια ασφαλεια εφοσον οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι εκ φυσεως ασταθεις.. ωστοσο πιστευω οτι οταν ο πονος φυγει αυτο πο θα μεινει ειναι αναμνησεις μαθηματα ζωης διαφορετικη νοοτροπια εμεπιρια του να δινεις και να παιρνεις η εμεπιρεια του να σαγαπουν και ναγαπας ανθωποι π σε νοιαζονται και σας δενει ενα δυυνατο παρελθον. με ολα αυτα θελω να πω οτι ναι οι ανθρωπινες σχεσεις τεινουν να ειναι ασταθεις αλλα τι προτιμας? μια ζωη μετρημενη εκ του ασφαλους ζοντας παντα με το φοβο η μια ζωη γεματη αυθορμητισμο ονειρα και τολμηρη διαθεση?? γι αυτο πιστευω ζησε τωρα που εισαι νεα και μην φοβασαι. καλυτερα να σε προδοσει καποιος π εμπιστυητκες παρα να απορριψεις αυτον που αξιζε περισσοτερο απο φοβο και μονο. μολις εκλεισε ενας κυκλος και ανοιξε ενας καινουριος για σενα. οποτε σου ευχομαι καλη τυχη στην νεα σου αρχη. :) Πήγαινε στο θέμα: τον χρειάζομαι πίσω ειλικρινά...
Μήνυμα στις 6/5/2013 στις 13:30 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:φιλη μου προσωπικα δεν εχω εμπειρια σε σχεσεις μακροχρονιες και ισως να μην ειμαι το καταλληλο π θα μπορουσα να σε συμβουλευσω σε αυτα!ενα ατομο που το χει ζησει θα μπορουσε να σ πει κατι παραπανω! ωστοσο εχω να σου πω τα εξης: απο το μηνυμα σου καταλαβαινω οτι είναι πιο δυσκολο για σένα να είσαι με ένα ατομο το οποιο ειναι απομακρο οσο και να τον αγαπας απο το να εισαι χώρια του! σίγουρα και τα δυο πονανε είσαι σε ενα αδιεξοδο που δεν προκεται να βγεις αλωβητη ετσι κι αλλιως. Το θέμα είναι να πάρεις τη σωστη αποφαση για να μπορεσεις σύντομα να προχωρήσεις στη ζωή σου προχωρωντας προς την αυτοπραγματωση και οχι στην καταστροφη! προφανώς ο φίλος σ πληγώθηκε πολύ απο το κέρατο!είναι κατι που δεν εχει ξεπεράσει και θα το θυμάται ακόμη.. προσωπικα στη θέση του εγώ μόνο αν περνούσε πολύς καιρός θα μπορούσα να το ξεχάσω μετα απο πραξεις (αμ ημουν διατεθημενη βεβαια να το συγχωρεσω)! ΩΣΤΟΣΟ!! επειδή έκανες κάποτε ένα λάθος (που γι αυτο δεν φταις μονο εσυ) δεν σημαινει οτι αξίζεις μια τετοια συμπεριφορά. Παρα το λαθος σου εσυ προσπαθεις και είσαι εκει και εκεινος πλέον εχει το πάνω χερι και οποτε το θυμαται ξεσπάει! σεβασου τον εαυτο σου και βαλε σε προτεραιοτητο αυτον και όχι τον φίλο σ! αναλογισου τι συμπεριφορα σου αξίζει με αυτα που δίνεις! να έχεις αυτοεκτίμηση και να σέβεσαι τον εαυτο σ γιατι στην ουσία οι ανθρωπο φευγουν αυτος μένει! καταλαβαίνω οτι τον αγαπάς πολυ ωστόσο αν σε κάνει να κλαις καθε μερα εχει νοημα να είσαι μαζι του και να είσαι δυστυχισμενη? επδ εκανες ενα λαθος, μια ζωη απο δω και περα θα πηγαινεις με τις διαθεσεις του? αλλωστε δεν ξέρεις και τον λόγο που ο ιδιος γύρισε πισω.. απο εγωισμο? σε θελει ακομη? καβατζα? το γυαλι εσπασε και αν και εγω πιστευω οτι ενιοτε μπορει καποια στιγμη να ξανακολλησει μετα απο πολυ καιρο και κοπο αξίζει? στην ουσια δεν ξερω κατα ποσο ειναι διατεθημενος να σε συγχωρησει. περα απο την αγαπη του του πληγωσες ανεπανορθωτα τον εγωισμο του και τώρα ξεσπαει η εγωιστικη ναρκισιστικη του πλευτα που θελει ασυνειδητα να σου ρουφηξει το αίμα! αν ηταν σωστος εφοσον δεν θα μπορουσε να σε συγχωρεσει δεν θα γυρναγε! βλεπει πως βασανιζεσαι και η εγωιστικη του πλευρα ισως να το ευχαριστιεται ενιοτε! και επειδη οπως σου ειπα για να κερατωσεις τον φίλο σου εφταιγε και εκεινος σταματα να παιρνεις τις ευθυνες ολες πανω σου και να γίνεσαι ερμαιο! θα σου προτεινα να του μιλησεις: προσωπικα θα του ελεγα οτι τον αγαπαω πολυ ωστοσο λογω της συμπεριφορας του γίνομαι δυστυχισμενη! εκανα ενα λαθος ομως δεν αξιζω μια τετοια συμπεριφορα οταν δειχνω ποσο το εχω μετανοιωσει! θα του προτεινα χρονο να σκεφτει και να αποφασισει αν πραγματικα ειναι διατεθημενος να με συγχωρεσει και να ναι ουσιαστικα παλι μαζι μου! θα του εδειχνα πως αρκετα ανεχτηκα και πως σεβομαι τον εαυτο μου και προτιμω να αφησω κατι που εγω αγαπω τοσο αλλα ειναι μισοτλειωμενο για να ειμαι εγω καλα με τον εαυτο μου και να επαναφερω την αξιοπρεπεια μου! οσα λαθη και να κανεις ποτε δεν ξιζεις να μην σε σεβονται και να μην σε υπολογιζουν οι αλλοι!!! ελπιζω να σε βοηθησα πες μου την γνωμη σου Πήγαινε στο θέμα: τον χρειάζομαι πίσω ειλικρινά...
Μήνυμα στις 26/4/2013 στις 20:41 @Κλάψιμο
συμφωνω πολυ με τον απο πανω και θελω να προσθεσω οτι αυτοι οι 4 μηνες ηταν υπεροχοι οπως λες γτ δεν ειχατε προβληματα.. ομως στα δυσκολα φαινεται ο χαρακτηρας του ανθρωπου. γενικα σεβασου τον εαυτο σου και βρες καποιον π να σε εχει πριγκηπισσα οχι σκουπιδι!! για να γινει αυτο πρπ να τα βρεις με τον εαυτο σ και να καταλαβεις οτι οντως αξιζεις πολλα.. γιατι ετσι οπως τα διαβαζω δεν σεβεσαι καθολου τον εαυτο σ!!
Πήγαινε στο θέμα: αρρωστη σχεση?
Μήνυμα στις 26/4/2013 στις 20:35 @Κλάψιμο
Για μενα προσπαθησε 2 πραγματα : να της δειξεις την αγαπη χωρις λογια αλλα με πραξεις πχ μια μερα καντης κατι η βοηθησε την σε κτ π δεν θα περιμενε αλλα παραλληλα δειξτης οτι δεν εισαι δεδομενος μην εισαι ολη μερα με ενα κινητο και γραφτην και κμ φορα ( ατο θα την κανει να σκαλωσει μαζι σ) ετσι ωστε να καταλαβει οτι εχει κτ που αξιζει διπλα της και οτι πρεπει να το εκτιμησει για το κρατησει!! και γενικοτερα επδ εισαι και καψουρης να σεβεσαι τον εαυτο σου και να μην δινεις σε κανεναν τη δυναμη να σε κανει οτι γουσταρει!! οσο γ την αγαπη π λες ακομη εισαι μικρος γ να καταλαβε3ις οτι αγαπας καποιον μετα απο πολυ καιρο στον πρωτο μηνα ενθουσιαζεσαι ερωτευεσαι και θαυμαζεις!!! αυτα
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου...
Μήνυμα στις 26/4/2013 στις 20:09 @Sex
βασικά εχει σχέση και τι ατομο εισαι εσυ και τ βγαζεις προς τις κοπελες.. υπαρχουν κοπελες που τους αρεσουν ι μεγαλυτεροι και αλλες που τους αρεσουν οι μικροτεροι η οι συνομιλικοι!! προσωπικα μαρεσουν αγπρια και συνομιληκα και λιγο μεγαλυτερα κ λιγο μικροτερα μ χει τυχει! τα μεγαλυτερα αγορια μου αποπνεουν κατι σαν περισσοτερη εμπειρια γ την ζωη π εχει να μ μαθει πραγματα και αυτο ειναι ελκυστικο! αλλα αυτο μπορεις να το αποπνεεις και ας μην εισαι κ μεγαλυτερος! γενικοτερα καθε κοπελα εχει τα γουστα της εισαι αυτος που εισαι και αν καταφερεις να κανεις την κοπελα να σε εμπιστευεται να σ μιλαει ανοιχτα και εισαι εχεμυθος και της αρεσεις τοτε ολα κoμπλε :)
Πήγαινε στο θέμα: Εφηβεια-Κοπελες
Μήνυμα στις 26/4/2013 στις 19:51 @Sex
σιγουρα φταιει και η εφηβεια μαλλον και ο πρωην εκανε καλο σεξ.. το θέμα ειναι αρχικα αυτα να τα λες μονο στους πολυ κοντινους σ φιλους γιατι αν τα λες στον καθεναν θα σε δειχνουν με το δαχτυλο και δεν θα σε παινουν στα σοβαρα.. επιπλεον προσπαθησε να βρεις ενα αγορι να κανεις μια σχεση και θα κανετε σεξ ολη μερα. προσπαθησε να μην πηγαινεις με το εναν και τον αλλον για παρα πολλους λογους. δεν ξερεις ο καθενας ποιος ειναι και τι μπορει να σ κανει ( το πιο ακραιο να σε βγγαλει βιντεο πχ χωρι να το ξερεις ) οτι κ αν κανεις παντως να προσεχεις παρα πλ γιατι εισαι ακομη μικρη και δεν ξερεις τι μπορει να σ τυχει και παντα (!!!) με προφυλακτικο οχι μονο για την εγκυμοσυνη! γκουγκαρε ασθενεις σεξουαλικως μεταδδομενες πως hpv το οποιο κολλαει με το που μπει μεσα (δερματικη επαφη) ειναι η πιο συχνη μεταδιδομενη ασθενεια και ευθυνεται γ τον καρκινο της μητρας! Καταταλλα είναι φυσιολογικο να σαεσει το σεξ και το αγορι σ θα ναι πολυ τυχερο απλα π ρ ο σ ε χ ε γιατι είσαι μικρη!! αυτα Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω? |