εχω μπερδευτει
Μήνυμα #119608 από ThResh στις 15 Απριλίου 2013, 8:11μμ
![]() |
Αρχικα ειμαι 16 και παω 1η λυκειου και στο τμημα μου ειναι μια κοπελα που εχω μπερδευτει με την συμπεριφορα της.Αρχικα την ηξερα απο μικρος καθως ειμασταν οικογενειακοι φιλοι αλλα μαλωσαν οι γονεις μας και πριν 2 χρονια σταματησανε να μιλιουνται και ετσι εγω δεν την συναντουσα. Μεχρι τα χριστουγεννα καθοταν στη μια ακρη της ταξης αλλα μετα ηρθε και καθισε απο πισω μου με μια φιλη της.Στην ταξη συνηθως ελεγα κανα αστειο αυτη γελουσε πολυ (ειναι πολυ προσχαρη)και με χτυπουσε ελαφρυα στην πλατη.Οταν ηθελε να παει καπου με ελεγε να ερθω για παρεα κτλ.Το σαββατο που περασε ο καθενας μας περιμενε την παρεα του και την συναντησα ηρθε με επιασε και αρχισαμε να μιλαμε για οτι να ναι θεματα μεχρι να ερθουν οι φιλοι μας. Οταν εχουμε γυμναστικη καθομουνα λιγο σε ενα παγκακι να ξεκουραστω και αυτη καθως περνουσε εκανε κατι αεροπλανικα δεν πολυκαταλαβα. Και γενικα στην ταξη καμια φορα πηγαινε καθοταν στο διπλανο θρανιο και γυρνουσε και μου χαμογελουσε. Κατι τετοια γινονατι εδω και κανα 2 μηνες και εχει αρχισει και εμενα να μου αρεσει,κατι που δεν με χαροποιει ιδιαιτερα επειδη εχουμε αναπτυξει μια φιλια που δεν θελω να χασω.εσεις τι λετε να παω να της μιλησω??να περιμενω να δω τι θα γινει??γενικα τι να κανω?? Συγνωμη για το μεγαλο ποστ ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #119618 από kalakalatom@@to στις 16 Απριλίου 2013, 3:01μμ
![]() |
δεν κανει τιποτα που δειχνει οτι της αρεσεις , οποτε μαλλον φιλικα σε βλεπει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |